kommentarer

Hehe... märkte precis att jag fått kommentare den 16 mars som jag fortfarande inte sett. Så... suck på när saker görs om. Men nu vet jag iallafall vart jag ska kolla... Så alla ni som lagt kommentare den seanste tiden, mest Evelian och Jamie =) Bare with me... hehe! Och jag skrev fel i cykel inlägget men har ändrat det. Tyckte faktiskt det var konstigt att ingen märkt mitt fel.. men Jamie hade ju gjort det =P

Ska försöka lägga in en bild på min cykel Eve... och hitta ett namn till den. Huum... gärna idéer tack

God natt... =)

Häftig T-shirts butik!

Foki, bloggerskan har ni nog hört talas om. Hon har nu en tävling där man kan vinna en massa T-shirts. Det var länge sedan jag var med i en tävling, men denna sidan man kan vinna t-shirtsen ifrån hade riktigt snygga t-shirts. Så jag är med... Här kommer mina tre favoriter:


Det är ju Johnny Depp...
Vad mer kan man liksom säga?


En tuff Hello Kitty tröja.
Tycker egentligen HELLO KITTY
 är för söt för mig. Men denna är häftig.


Tyckte denna var cool.
Tänk er att stå i ett mörkt rum med denna på.

Alla dessa och många fler på http://www.phoenixtshirt.com/svLasagne

Gör lasagne idag! Det är aldrig fel jue!

Igår var dock en väldigt bra matupplevelse. Pappa bjöd familjen på lunch på en restaurang här i Helsingborg som heter Gastro. Det är en väldigt fin restaurang, typ topp tio i hela Sverige. Dom har dock ett väldigt bra luncherbjudande 175 kronor med HD passet för tre rätters meny, very prisvärt. Annars längtar jag mycket efter två helger som ligger två och tre vecko in i framtiden. Om två veckor är jag i Kalmar =)) Kollar på spex, hänger på puben och träffar förhoppningsvis en massa människor jag saknat.

Sushi i Kalmar den 8:e maj, lunch? Någon?

Sen helgen efter det är det Ullared och lite andra äventyr med Evelina som gäller. Ska bli skoj, super skoj!


Ny cykel

Det blev en ny cykel igår. Ingen Skeppshult dock utan en DBS. Jag tycket det påminner om danmarks tåg, DSB. Så det kommer jag tänka på ofta när jag cyklar runder. Men den är faktiskt norsk och det står för Den Bästa Cyklen, fast på norska då. Så imorgon är det jag som cyklar till jobbet =) Och nu har jag ju även en cykel när jag och Evelina ska cykla till Ljungby i sommar!

Det bästa av allt är att den har en korg =)


Try to be Happy!

Har inte bloggat på hela veckan, men det har vatt en tuff vecka. Det tog på krafterna att ha lite semester så jag var ganska så trött när jag begav mig till jobbet i måndags. När jag väll under senare halvan av veckan började piggna till så blev jag förkyld och ät fortfarande. Känns som om förkylningar har dominerat min vinter och vår hittils. Men är det inget värre så får jag vara glad känner jag =)

Imorgon ska jag köpa en ny cykel. Det blir nog en Skeppshult. Modell vet jag dock inte än, för det beror lite på vad de har på lager. Det är en cykel butik i Helsingborg som har ett jätte bra erbjudande nu i April där det ingår en massa försäkringar och liknande saker när man köper en Skeppshult. Tror man tjänar på det i stora loppet.

Nu ska jag sova, är ganska så trött och jag känner hur halsen börjar svullna upp =(

Så god natt!!


En åkte och en annan kom

Tessan åkte!
Vi hade en jätte rolig vecka. Köpenhamn var klockrent och Espergarde, Habibi, Wallah, ImShala och lite fler ord användes flitigt. Många skratt attacker var också förekomande. Marie och Linn gjorde också några små framträdande under dagarna. Ett halvt förutbestämt och två helt obestämda olyckor. Tessan fick se mycket av Helsingborg och omgivningarna och de var en lyckad vecka. Men idag lämnade hon mig.

Jamie kom!
Vi har redan hunnit träffa på Anna Anka och ätit pizza. Skrattat åt en gammal klasskamrat till Jamie och hånat några knasbollar. Imorgon blir det shopping och bio. Äntligen ska jag få se Alice i Underlandet! Nu ska jag väll umgås med Jamie med! =)
Tessan och Jamie... fina flickor! =)


Köpenhamn

Imorgon drar jag och Tessan iväg till Köpenhamn. WOHO!!!


Påsken

Igår var jag hemma hos mor och far och åt lite god mat. Båda fastrarna var där med respektive, vi spelade spel och det var faktiskt en rolig kväll. Även våra gamla grannar Kjell och Susanne var där. Jag och lillebror spelade även lite CS, det var länge sedan man spelade det. Inte för att jag någonsin spelat det speciellt mycket. Mina intressen i data spel, förutom Sims och andra simulatiopns spel, har ofta följt mn brors intresse. Har han spelat ett spel så har jag suttit bredvid och tittat på. Har alltid gillat att sitta brevid och titta på, ibland även spelat själv. Det är liskom en sak jag och lillebror delar och jag tror vi gillar det lika mycket båda två.

Idag var jag också hemma en sväng, åt ite brunch och mös. Stannade inte så länge idag dock för de hade andra grejer för sig så jag åkte hem när lillebror ändå skulle göra ett ärende åt päronen. Så nu i eftermiddag har jag lagat lite god mat och tittat på film. Nu myser jag med god mat och körslaget med en massa tända ljus. Mysigt!!

GLAD PÅSK!!!

Nu är det påskafton och jag ska hem till föräldrarna och äta påskbrunch! Är lite hungrig redan nu så det passar sig bra att äta vid tolv.


Här vill jag bo!!Kan även tänka mig detta:


RSS 2.0