Promenix

Det blev en promenix med Eve igår. Vi gick ut mot SvinÖ och ett varv där. Det var trevligt, alltid lika roligt att umgås med Eve. Vi bestämde att vi ska försöka gå en runda varje måndag. Hon är ju inte så ofta i Kalmar på helgerna så man får passa på på vardagarna liksom. På torsdag ska vi simma och baka scones så det blir nog perfekt.




Polisen

Polisen i Helsingborg är små gottegrisar. Snacka om poinsamt egentligen att de som ska förhindra brott skapar dem själv. Tänker på läraryrket och hur mycket ETIK det ska vara och de förevilder vi lärare ska vara. Borde inte poliser vara förebilder?? Nästa gång jag kommer till helsingborg ska jag ta något och sen när polisen kommer hänvisa till denna artikel. Läs själva ...Polisen snattar...

Ej på topp!

Jag är verkligen ej på topp idag. Hostar, har ont i halsen och vem vet... kanske lite feber. Sen har jag fortfrande ont efter leggings incidenten. Sen är det en ganska så lång skoldag idag så man får väll se vad som händer. Det positiva med att vara dålig är ju att man inte gör av med så mycket mat eller så mycket pengar. 2 saker man alltid behöver spara på som student.

Leggings!

Sätt inte leggings bak och fram och sedan gå hem. Det ger en skavsår på ställen man inte vill ha det. Gör så jäkla ont just nu och ja... huum... Har lite svårt att gå. Jag vet inte hur leggings kan skapa en sådan smärta! Men jag lovar att det är dagens sanning.

Förkyld

Min cykeltur i regnet i fredags med blött hår och kyliga vindar har nu gjort så att jag har blivit förkyld. Det är inte så skoj ska jag erkänna. Halsen gör ont och huvudet är som i en dimma. Låg i sängen hela dagen igår och det känns som en sådan dag idag igen. Inte alltid så lätt...


Fredag

Den mest händelsrika dagen på länge! Var och shoppade en massa kläder och åt Sushi med Sanne igår, as said. Trevligt!  Fest hemma hos Amelie, sen puben massa folk och lite mat. sen lite efterfest och jag var hemma vid fem inatt. Så de så... Nu mår jag ganska mycket sådär. Blandade lite igår, men sen var det rätt utdraget.

Är hungrig och ska äta något snart. Jag vet inte riktigt vad denna dagen väntar, får jag se också. Men mat är en bra början.

No promenad

Detta förbaskade och outförsägbara vädret har nu gjort så att jag och Evelina inte ville ta någon promenad. Jag vill ha sool och varma dagar. Men Sushi med Sanne blir det iallafall idag.

Evelina!

Evelina har jag umgåtts med lite idag. Först var vi på baronen någon timme och virrade runder. Frida köpte ingenting!! Det ni, inte ens på NewYorker!! =o Louise var även hon med på dessa strapatser. Men sen blev det lite knas och vi tappade typ bort henne på Lagerhaus, eller ja...

Sen åkte jag och Evelina hem till mig och vi har gjort den goda tacopajen Louise har lärt mig och sen såg vi Sex and the City filmen. Eve hade inte set den innan så de va roligt att se den med henne. =)

Nu ska jag snart sov för jag ska visst upp och gå med Eve imorgon klockan nio. Dock tror jag att jag tar min cykel med mig eftersom jag ska möta Sanne klockan 11 och äta Sushi =) Vill inte stressa i onödan för att hinna det.

CSN!!!

Dumma CSN gav varken mig, Josse eller Tessan pengar igår. Något problem med att vi blivit utskrivna från lärarprogrammet och då även blivit avregistrerade från kursen vi går. Suck... Men på fredag ska vi få pengar, bara två dagar till med lite ont om pengar. Fick ju dock lön igår så vi åkte till City Gross och DET blev en dyr runda kan jag säga...=)


Puben

Det var en stressig dag på puben igår och jag slarvade med att dricka vatten som jag gör ibland och då mår jag ju aldrig så bra. Men det var ändå en lyckad kväll igår, vi sålde för 18000 och det är jätte bra! Mer än vad de sålde för på Kåren i lördags. Studenter gillar helt enkelt att dricka lite extra när de fått pengar =P

Idag är det skola klockan ett och jag måste även göra några stop på vägen ner, apoteket och musikhuset.

Lätt irriterad!

Jag är ganska irriterad just nu också ska man jobba... jag är inte så förtjust i detta jobbet, det ska jag erkänna. Det beror på några olika anledningar... Gud! Vad irriterad jag är nu! MAJS OCKSÅ!!!

Morgon...

HAr läst lite till till litt.seminariet imorgon. Känner mig ändå inte 100% förbered. Vet också att jag har en lågn dag framför mig imorgon... med jobb och allt. Så det lär inte bli mycket bloggande. Suck...

Nu måste jag sova!! God natt!!

Familjen Annorlunda

Jag är helt förtjust i programmet Familjen Annorlunda och speciellt familjen Carlsson i Staffanstorp med barnens underbara skånska dialekt har fastnat lite speciellt i mitt hjärta och trillingarna är såå läskigt lik pappan! =O  Idag var just den familjen i London och det får mig att längta ännu mer till New York. Att flyga och sen shoppa en massa och gå och titta, in och ut i butiker och ha de trevligt med Tessan och äta massa mat och ha de roligt i en vecka... Ja, det är bara en 76 dagar kvar idag jue =)


Lokalsinne??

Min dator har inget lokalsinne what so ever! Den har i flera veckor inbillat sig nu att vi är i Landskrona... Det tycker jag är lite förargligt så jag typ vatt i Landskrona kanske 2 ggr, i hela mitt liv. Här har ni beviset... Det översta där det står Landskrona´s Blogosphere är stället man vistas på. De med svensk flagga efter är platsen där senaste besökaren befinner sig. Jag va senast på hemssidan, alltså är det jag som är från Landskrona... knasigt


Bibblan

Nu står man på bibloteket som många gånger förr. Är trött idag och har fått nackspärr utav hyllstädningen. Dock blir allt så mycket lättare med lite musik i öronen. Kommer praktisera det frånochmed denna helgen =) Bara en ochenhalvtimme kvar, sen ska jag hem. Måste försöka läsa lite i texterna på tisdag. Men som vanligt så har jag inte mycket inspiration. Är ganska så skoltrött nu och vill bara ut i verkligheten. Samtidigt som ångesten kryper inom min hud.

"Det kommer ordna sig, det gör det alltid
Jo, det löser sig, så brukar allt bli
det kommer fixa sig till slut
det är inget tvivel om, fast nu känns skiten sur
och flera mil ifrån, det ordnar sig... "




de ni...

Hehe... jag tycker ju sånt här är lite häftigt :)

http://blogg.aftonbladet.se/permalink.php?blog=29968&art=1162211&no_cache=1

Dagens kändis möte!

Idag ni har jag varit med om stora äventyr! Jag har nämligen gått en liten sväng på Gert Fylkings och Robert Aschbergs promenad från Lund till Haparanda. Jag gick brevid Herr Robert Aschberg och han är en riktigt rolig filur. Han fick åka ner på stången i Kalmar brandstation och åka ner för stången och det var visst något han hade sett framemot i 57 år.
Det är sprutt i de två gamla gubbarna. Jag och Madde gick långt fram hela den korta bit vi gick med dem och har nog kommit med på både bilder och på film. Får se söndagens program på Kanal 8 för att se om man kom med.

Tog två bilder på dem när vi kom fram på stortorget. Gert i Orange Jacka på första kortet och Aschberg på andra kortet håller på att ta på sig en tröja. Coolt...

  

Ignorerad

Jag tror folk ignorerar mig idag. Inte Lousie kanske men alla andra typ. Amelie svarar inte, mamma svarar inte och bläää...

Snart kommer ett inlägg om dagens kändisträff!

Gårdagens incident... eller något sådant...

Ja det började med att vi blev indelade i grupper. Jag var med Henke, Anders och Hof, ingen bra början där. Vi skulle komma på en talang vi var bra på. Hof hade dess mirakeltabletterna som gör att saker ändrar smak. Först åt vi Lime och det var jättegott och gick bra. Sen kom något av de tre nötterna jag var i samma grupp som på den inte så briljanta idén att vi skulle äta chilifrukter som Anders hade i sin kyl. Det funkade inte, alla fick vi alldeles för stark smak i munnen och höll på att brinna upp. Tur i oturen var att vi hade ätit Tacos så vi hade tacos bröd över... TACKA tacosbröden!

Intressant, men jag rekommenderar inte det.



Den ena god, den andra het...

chilli

Ät INTE en chili peppar! Det är allt jag säger nu... mer info får ni imorgon...

Det underbara yrket jag valt

Det är bara dagens nyheter.... Jippi!


jädrars

Jag skrev den 11 mars att man fick 11.10 dollar för hundra kronor, det är lite mer än en vecka sedan. Idag får man 12.16 dollar för hundra kronor. Det är ju inte klokt hur snabbt allting förändrar sig. Jag som kommer växla ungefär 10000 kronor till NY får alltså ca 100 dollar mer än vad jag fick för en vecka sedan. MIn tanke är bara, NÄR ska man växla. Just nu ser det ju ut att gå uppåt. Får helt enkelt fortsätta hålla koll på hur det utvecklas.


Flytta...??

Japp, jag ska flytta... Har precis tagit ett steg i denna processen och sagt upp mitt tv abonemang. Den sist juni kommer jag inte ha det längre. Så antagligen är den 6 juni sista dagen jag ser mitt bredband. Det är lite sorligt. Får njuta av mitt Disney Channel så mycket jag kan tills dess. Får se vart man bor sen och vad man skaffar för kanaler. Kan ju alltid hoppas att jag kan skaffa Disney Channel och Co igen. =)


blogga

Har vatt en omtumlande dag. Det är väll allt jag kan säga egentligen... Ni som vet, ni vet. Så jag har inte vatt på humör för att blogga. Imorgon är jag ledig, det ska bli skönt att sova....

Trött

Nu kan jag säga att jag vet inte varför jag är så trött. Sov ganska så ordentligt i natt, förutom den drömmen där jag drömde att mamma och pappa skaffat en vampyrkatt som bara var ute efter mig. Tillsist stängde mamma av den (?) Men den startade av sig själv igen och när jag som vildast brottades med den i ett försök att stänga av den igen så vaknade jag. Det var rätt så läskigt faktiskt!

Sov tre timmar typ när jag kom hem från skolan! Och jag vet INTE vad det är med mig! Där kunde jag ju vatt lite produktiv, men NEJ inte Frida då!! Hon sov...

Nu jobbar jag och sen ska jag hem ta en macka och lite kräm! Sen ska jag kolla lite TV och sen sova! Blir en lång dag imorgon! Paj eller korvstroganoff, det ÄR frågan.

fyra...

Fyra arbeten jag har haft i mitt liv (sommarjobb gälls)
- Duxiana
- Högskolebiblan i Kalmar
- Ett dagis i Ödåkra
- Sommarfritids


Fyra filmer jag kan se om och om igen

- Wall-E
- Hair
- Hairspray
- Rattatouile


Fyra städer jag har bott i:
- Kalmar
- Helsingborg
- Ödåkra??
- Djurängen?? hehe...


Fyra teve-serier jag gärna ser:

- Desperata hemmafruar
- Project Runway
- Criminal Minds
- Vänner


Fyra ställen jag vill åka till:

- New York
- Australien
- Galapagos öarna
- Nya Zeeland


Fyra webbsidor jag besöker dagligen:

- travian.se
- blogg.se
- tv.nu
- facebook.com

Fyra favoriträtter:
- Sushi
- Köttfärsås och spagetti
- Fisksoppa
- Potatismos


Fyra ställen där jag trivs:

- Helsingborg
- Kalmar
- Kama Sushi :)
- Hos föräldrarna


Fyra personer jag utmanar

- Josephine
- Jamie
- Tessan
- Anna


Sömn!

Har tagit igen en massa sömn inatt! Har nämligen sovit i 12 timmar...=S Somnade vid tjugo över nio igår kväll. Vaknade en stund vid två, märkte att jag glömt att stänga av datorn och gjorde det. Somnade om och vaknade vid fem i halv tio. Jag känner mig pigg, tror jag!

Idag är man ledig från skolan =) Ska träffa Linn och gå en runda på stan. Sen ska jag också försöka skriva klart min bildmapp. Har väll två bilder kvar + att jag måste kolla uppå lite fakta, så det blir nog en runda inom bildsalen. Och en runda inom kårexpen och köpa biljett till torsdag då det är jobbaraktivitet. Hoppas de fortfarande säljer biljetter...=)

Tingeling

Kännde verkligen att jag hade missat något när Amelie och de andra började jubla när denna låten började spelas igår under Meloidfestivalen. Är jag så efter, som vanligt?



Vann rätt låt? Nja... FEL låt vann iallafall inte! =)

Citat

Det mest klockrena jag hört på länge sa Karolina igår:.

"Jag vill gå på en RIKTIG fotbollsmatch. Jag har ju bara vatt och sett Kalmar FF spela."

Mohahahaha....=)

Allergi!

Huvudet känns tungt, näsan rinner, ögat rinner och min mun gör ont. Detta mina vänner kallas en allergisk reaktion och jag vet inte vad som framkallat den. Nu nös jag... Inte alls så roligt ska jag säga. Ska försöka sova nu och sen hoppas jag att denna reaktion är över imorgon. Inte alls skoj!!

Lördag

Om ni INTE visste detta så är det FAKTISKT lörda idag, jag LOVAR!! coolt... =) Iallafall så ska jag träffa Amelie snart så sk vi hem till Andy och kolla melodifestivalen. Det ska bli riktigt trevligt... Sen ska vi nog ner på någon födelsedagsfestg och kanske blir det en runda på kåren? Vem vet vad denna kväll har att ge... funderar på hur många cidrar man ska ta med sig. Vet ju att Amelie brukar köra stenhårt så om man ska mäta sig med henne så...

Nu ska jag ta någon macka och välja ut dryck, sen bär det av...!! 

Ska ta med kameran ikväll och försöka ta lite kort...

Puben!

Hamnade på puben igår! Det var riktigt roligt!! Jag, Linn och Madde från början. Sen kom även Jenny och Amelie. Amelie gick och sen kom Andy, Jonas, Jonatan och Peter hette han nog. Det var riktigt roligt och mycket skratt...hehe =) HAde inte med mig kameran så jag har inga bilder, MEN, jag har en bild som jag kanske lägger upp!!

LISTA!!!

Tyckte det var längesedan nu...

ALLMÄNT...
Namn: Frida
Piercingar: i Öronen
Tatueringar: Inte än, kanske aldrig. Men förhoppningsvis...
Längd: 177 cm typ
Skostorlek: 39/40
Hårfärg: Röd typ
Är du kär i någon: Nej
Önskar du att du bodde någon annanstans: Svår fråga i dagens situation
Tänker du på självmord: Nej, inte just nu...
Tycker andra att du är attraktiv: Ingen som säger något iallafall, men vem vet vad folk tänker i hemlighet.
Vilket shampoo använder du: Herbal Essences
Vilken parfym använder du: Lacoste men vill ha min Gucci...
Vad är du rädd för: Har lite klaustrofobi
Gillar du att tvätta: Nej, det är så förbaskat tråkigt!
Gillar du Berg-och-Dalbana: Ja, men det är sällan chansen kommer'


SENASTE...

Film du hyrde: HAr inte hyrt film på jätte länge...
Film du köpte: Måste vara Wall-E
Låten du lyssnade på: Oj. Walking in Sunshine kanske...hehe...=)
Låten du hade på hjärnan: Samma...
Låten du laddade ner: Laddar inte ner sen Spotify kom.
Personen du ringde: Pappa
TV program du tittade på: Gordon Pamsays Kitchen Nightmare
Personen du tänkte på: Mamma


FAVORIT...

Mat: Sushi kanske? Eller vad säger ni... Annars gillar jag fisk i de flesta former...
Låt: Det går inte att svara på
Sport: Skidskytte är jätteskönt att slöslapp titta på en söndag!
Dryck: Cola är gott =)
Kläder: Jeans och T-shirt
Film: Jag gillar så många filmer! LOTR filmerna är ju fantastiska och även Harry Potter. Sen gillar jag tecknade som Rattatouile och Wall-E
Bil: Peugeot är en favorit och BMW bubblan nya verisonen i limegrönt


ANTAL...

Gånger du varit kär: Jag har inte räknat
Gånger ditt hjärta brustit: Minst två gånger...
Hjärtan brustit på grund av dej: Vad jag vet 0
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Några när jag var yngre.
Ärr du har på kroppen: Har några små ärr då jag är rätt så klumpig. Men inga från operationer eller så.

SENASTE...
Bok du läste: Livet är en fest av Adele Parks
Personen du fick mail av: Janne... min lärare med lite schema ändringar
Personen du fick brev av: Oj, jag har inte fått brev på länge. Men farmor brukar jag få på födelsedagen så de va nog det.
Personen du fick sms av: Mamma
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Min examensdag. Blir ju så när man familjen är utspridd på fyra ställen. Kalmar, Hesingborg, Köpenhamn och Australien. Den internationella familjen... hehe...=)


ÖVRIGT...

Vad har du gjort idag: Fixat det sista på gestaltningen, diskat en massa, gett en massa råd till pappa, gjort potatismod.
Var det kul: Ja, det mesta utom att diska.
Hur tidigt stiger du upp: Varierar från dag till dag.
Gillar du att slåss: Nej
Vad ska du göra ikväll: Sova... förhoppningsvis

Är du seriös: Jag lovar att jag kan vara seriös
Vad är du allergisk mot: Pälsdjur
Var har du ont: ryggen som f*n just nu
Använder du hårspray: Nej
Kan du stå på händer: Tror inte det.
Favorit serie: Vänner och Amazing race


ÖVRIGT MER...

Salt eller socker: Beror på vart...
Gillar du ketchup: Ja då, men inte på allt.
Är du glad nu: Nja, lagom... beror på vad vi pratar om
Var du glad igår: Nej
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Ja
Vad dansar du till: Musik?
Stockholm är: en stad full med "speciella" människor.
Göteborg är: en annan stad full med människor
Kan du sjunga: Jag har blivit bättre.
Mer värt än guld: Kärlek och vänskap
Spaghetti eller makaroner: Spaghetti
Ett land jag helst vill besöka: USA, hehe...=)
Ska bli skoj: USA!!!
Ska inte bli skoj: Flytta från Kalmar och bli vuxen
Sparar till: NY!!
Väntar på: Varmare väder och NY!!!
Pålägg som gäller: kokt skinka
Dagens dryck: Flädersaft


Till Tessan!!

Ifall jag glömmer bort detta... småskrattar för mig själv lite nu... hehe...=) Det är nog billigare att växla till USD på banken om det går. Tror det går...=) Jaaaa... jag har blivit besatt av detta... men jag har såå ont i min rygg och försöker få tankarna till annat.

Har förresten ett ställe vi INTE ska äta på i NewYork... Black Pearl! De är med i Gordon Ramsays program Kitchen Nightmares just nu och de går inte så bra. Om man kollar på hemsidan har samarbetet inte gått så suuper bra... Jag gillar Gordon Ramsay. Så om de dissar Gordon går inte jag dit. Så tyvärr Tessan, men vi lär nog hitta någon annan restaurang.

Efter sett Stockholm-Arlanda är jag så taggad på att flyga med! Jag gillar att flyga fasst jag är livsrädd innan... eller inte livsrädd, men ändå... Ni fattar typ!!

87 dagar kvar...Wohoho :)


KABOOM!

Kabooom...=) Hehe... man skulle nog vatt här för att tycka det var roligt... Och eftersom jag är ensam för tillfället så är jag ganska sorglig...=)

Kan ju säga att jag kollar på Stockholm-Arlanda... Kaboom...


INTE OK!

Fått resultatet på en av delarna på tentan. Jag fick godkännt med kommetaren: Det är OK! Josephine och Tessan fick VG med kommentaren: Det är jätte bra! Jag känner att jag misslyckats på tentan helt efter den komentaren. Det är INTE ok att skriva så, verkligen inte. Hade missat att plugga på en del nämligen och det är därför. Jag tyckte jag var jätte bra fasst jag missade den delen. Men den läraren gjorde HELT fel... Oooo, att det ska vara såhär på högskolan är inte bra. Morr...

Lite statistik

Ska med jämna mellanrum skriva hur mycket dollar man får för 100 svenska kronor. Så jag ser hur det utvecklas... Jag förstår inte riktigt på nyheterna om det blir bättre eller sämre... Idag var det någor ner med 10 eller 0.10%. Iallafall så får man på forex just nu 11.10 dollar ör hundra kronor. Jag hoppas det blir mycket bättre. Men en positiv sak just nu är att man får mer för var dag som går. Så nu ska jag vänta några dagar och se... Spännande! =)


Matkoma

Ligger i min säng och kan inte röra mig. Det kallas matkoma... HAr gjort tacopaj idag och det blev jättegott. Jag ska nu göra en sak som Jan Bylund sa att man ska: Jag är bra på att laga mat! Jag tycker inte alltid det är så roligt bara. Sen kan jag vara väääldigt virrig när jag håller på... Men om det inte är virrigt så är det väll inte jag...


Jämföra

Kan man jämföra risken med att gå över ett övergångställe med risken att åka flygplan? Alltså risken att något händer? Jag tycker inte det går att jämföra eftersom att gå över ett övergångställe har så mycket att göra med ens eget vett och bilisternas vett. Men flygplans olyckor kan bero på så mycket mer.

Conclusion: Jag tycker inte man kan säga: Det är mycket farligare att gå över ett övergångställe än att flyga ett flygplan. Man kan mer säga att det är farligare att åka bil än att flyga i ett flygplan.

[trafiklekskola.jpg]

Ska bara....

... titta på Project Runway också. Det är ju faktiskt mitt favvo program! Hade visst premiär förra veckan, men det missade jag. Så ska se idag, I like that show...=) Det utspekar sig i NY, tidigare säsonger iallafall =)

Huvudvärk...

HAr haft huvudvärk hela dagen. Kom inte iväg till skolan i tid imorse på grund av det, kom väll en halvtimme sent. Har legat i sängen hela dagen på grund av det. Har fortfarande ont och ska försöka sova snart efter Spårlöst, men det är ju aldrig någon säkerhet att man somnar då.

Min ansträngning idag var maten och det blev en jätte god kyckling grejs med curry. Gotti gott...

Bättre eller sämre?

Exklusivt på MSN:se -Måns Zelmerlöw lirar "Hope and Glory"
Exklusivt på MSN:se -Måns Zelmerlöw lirar "Hope and Glory"


Jag röstar lätt på bättre!! Mycket bättre miljö utan alla de halvnakna tjejerna.
Jag tycker annars att uptempo låten är bra den med. Men Måns i sig kommer så mycket mer till sitt rätta här.

90 dagar kvar!

Idag, måndag! Är det bara 90 dagar kvar tills NEW YORK!! Woho... 10 dagar går förbi snabbt... och 9 är en liten siffra. Så 10 dagar 9 gånger kommer ju flyga förbi... Hehe, logisk matematik är vad jag kallar det, hehe...=D




Century 21- department store. Där ska vi shoppa!! =)

Fest

Här kommer lite pics från den lyckade gårkvällen. Började hemma hos Louise klockan sju där det var fullt hus med en massa snack. Helt plötsligt var klockan tio och vi begav oss ut. Först till Harrys, men kön var för lång så vi gick till O´learys istället. Där var det skoj. =)


     

  

     

  

Eve hade jätte roligt med min kamera =)

Cyklonen i Australien!

OKI!! Min lillebror har vatt mitt i hela denna cyclonen. Som tur så är han ungefär där stormen började så den hade inte hunnit bli riktigt hemsk då och nu har den dratt förbi där dem var. Men snacka om att det har vatt ett nervpirrande dygn sen igår då mamma väckte mig. Men han och Victor (reskamraten) är hela. Kan inte för säkert säga rena (de är ju backpackers) men om jag känner dem två rätt är de säkert rena också.



Mitt på den kuststräckan cyklonen är befinner min lillebror sig!

Fyllehumor??


Orka

Jag är så seg idag. Var hemma vid tre idag och somnade vid fem! Vaknade vid tio igen och nu är jag så trött. Skulle till systemet men kommer inte iväg. Skippar nog också bastun idag. Men det beror INTE på att jag är trött. Jag vill verkligen basta med Evelina och company men jag får joina dem på festen se istället. Blir nog bra det med.

Ska också försöka samla energi så jag orkar gå ut ikväll och ta bort alla analyseringar och knäppa tankar från mitt huvud. Detta kommer bli en bra kväll, fasst jag missar bastun...suck...

Tröttheten?

Var SÅ trött när jag kom hem idag vid halv fem. Nu när jag ska sova så är jag pigg, har ont i ryggen och kan INTE somna för fem öre. Ligger nog lite i att jag glömde mitt USB minne i datasalen på bilden. Men det är ju så typiskt mig så det inte är klokt!! Kommer säkert vara där när jag kommer dit imorgon om inte så går knappast världen under. Jag bara förlorar lite bilder och dokument. Det är ju inte det roligaste men jag kommer överleva.

Har nog kommit på vad jag ska göra med mina resterande 250 kronor på NETONNET, en extern hårddisk... smart Frida!

Musik...

Sitter i musikhuset och har gjort det sedan klockan elva. Har ockuperat ett rum och försöker lära mig spela Ville Valross. Ibland går det bra, ibland inte så bra. En sak är iallafall säker och det är att jag är väldigt trött och vill bara hem och sova.


Jamie!

Jamie den söta har skaffat blogg! Det är ett mirakel mina vänner.... LÄS!!

Jamie är en viktig människa i mitt liv. Vi hörs och ses inte så ofta som jag vill, men samtidigt vet jag och känner mig trygg i att denna tjej kommer jag altid ha i mitt liv...så de så... haha på er andra!

Jan Bylund!

Idag var jag på föreläsning med Jan Bylund. Han var jätte bra! Skrattade så mycket emellanåt och ja det var tillochmed lärorikt emellanåt. Och bara så ni vet så gillar Herr Bylund inte heller kaffe och det är inget fel på att inte göra det. Det är mer en möjlighet att visa sin personlighet... =)

Kåren i lördags!


Visste ni??

Att idag är det bara 97 dagar kvar tills jag och Tessan åker till New York. Den magiska 100 dagars gränsen gick ganska så obemärkt förbi i fredags. Jag längtar...  ...Believe it or NOT!



Hotellet vi ska bo på...=)

Ny Kamera, IGEN!

Nu har jag bytt kameran för andra gången och bytt modell helt och hållet... Så nu är den grön, Wasabi grön =)


Helg!

Nu är helgen snart över, bara några timmars sängliggande som kvarstår =) Närmast med Amazing Race. har tagit lite bilder med min ny kamera både i fraedags och i lördags, det är ju dock olika kamrer men samma modell.

Fredags...

    
Amelie och Matilda


Hanna och Jenny

Tog inte så många bilder i fredags desto fler igår... Tessan är på puben japp. De innan är från årsmötet, efter det gick vi till puben och åt. Sen tillbaka till Ejdern ogen för att ha lite fest.

        

     

     

  

RSS 2.0