puben

Ikväll blir det puben med ett gäng. Det ska bli nice, äta lite och dricka lite. Va alldelles för längesedan jag drack och eftersom andra har brutit vår nykterhets deal så gör jag det med nu!

Jaha...

Filmen var faktiskt inte alls så bra! Men sen är det ju HIPP HIPP:s sämsta karaktär... Men jag gav det en chans iallafall.

I skåne nationen är jag just nu alltiallo/sexmästare, tror jag det var iallafall. Sitta med i två styrelser, jaja, det kan bli intressant. Men jag tror inte det blir så mycket aktiviteter med skåne nationen nu i vår iallafall. Vi ska försöka boka in en pubkväll.

Men det känns som en bra liten klunga som är med där...

Annars känner jag mig lite deppig nu. Har inget direkt planerat i helgen och det är faktiskt lite tufft. En sväng till Lisa kanske det blir imorgon, får se!

Skåne

Nu ska jag iväg på skånenationens möte. Ska bli trevligt och se vad det blir utav det hela =) Hoppas det är klart till åtta för då ska jag gå på bio med Teza. Vi ska se Morgan Pålsson filmen, man måste ju ge HIPP HIPP en chans :) Har precis tatt en treo för huvudvärken av min trötthet är inte snäll. Imorgon måste jag verkligen läsa häftet till måndag och kanske blir det utgång med med förfest hos Lisa =)

Nu ska jag göra mig iordning, sen blir det Skåne för hela slanten!


Citat

Jobbade på puben igår och det var riktigt skoj! Fick några härliga citat från två härliga tjejer. =)

"Frida, är en stor stark en HOF på fat?"
-Josephine som trodde en Stor stark var en ölsort

"-Lisa, vad tycker du denna tejpen luktar?
-Huum...Den luktar tejp!"
-Lisa med väldigt logiskt svar.

Det är väll alltid lite roligare när man är där :)Josephine, här har du en stor stark :)

Livet utan dator...

Livet utan dator ja! Jo, det fungerar rätt bra. Fick inte så mycket gjort igår, men idag ska jag försöka istället. Sitter på biblioteket nu och skriver klart det sista på läromedelstjaffset och snart ska jag gå och störa Tessan och Hanna som pluggar till deras tenta på fredag. Vi va och åt på Akkis precis och det var gott. Fasst min biff var lite kompakt.

Vill ändra min header och ska göra det i helgen när jag fått min strömsladd. Om jag inte får min strömsladd till helgen så lär det bli en del gjort, både plus och minus alltså.

Nu måste jag skriva klart det sista, ikväll är det jobb på puben som gäller och imorgon med! Woho...

FAN!!

Glömde strömkablen till datorn hemma hos Jonas, så nu får jag den antagligen inte förrän på fredag. Det suger ganska mycket. Måste spara batterier till torsdag då jag ska skicka iväg arbetet. Så jag kommer inte ha på den mer idag eller imorgon. Ska försöka iallafall...

Så de kommer bli ont om bloggande närmaste dagarna!


Jaaaaa!!!

Klockan är alldeles för mycket och jag borde verkligen sova med tanke på att jag ska åka tåg imorgon... Men nu är det ganska bra! Vill inte riktigt ha den röda färgen på texten i inläggen, men det får jag ändra imorgon. Nu ska jag soooooova....

Nää!

Nu pallar jag inte längre! Har suttit i en timme nu och gjort olika headers, antingen blir de för stora eller för små. Så om någon vet hur många pixlar man ska ha så snälla säg det. I denna jafg har nu har jag 600*314 pixlar. Nu ska det sovas imorgon bär det iväg till Kalmar!

Botta

Min nya header är botta :( Men så fort jag får tag i Ewa så får jag den igen. Saknar den fina headern med mina mystiska ögon...

Försöker tillochmed kontakta Ewa på Doris sätt, Valska.... Aooohiiihooouhaaaiiiheeee

Putte

Nu när mormor ligger på sjukhus så tar vi hand om hennes fågel under tiden. Det är dock jag som sköter han så får se hur det går efter idag när jag åker till Jonas och sedan hem. Men denna lilla fågeln har sån himmla energi. Ingen av bilderna är uppochner utan det är lilla Putte som hänger i taket. Han är helt besatt i den pinglan med vitt band, så fort man flyttar den så flaxar han efter och släpper inte den med blicken.


        

Usch då!

Borde egentligen skriva klart läromedels struntet nu. Men antingen har jag gjort bra eller så måste jag ändra mycket. Så jag orkar inte riktigt och känner för första gången att jag hellre gör en kompletering om jag gjort så mycket fel. Kan ju göra den i sommar så fall, när jag inte har så mycket annat att göra.

LOTR Return of the King

Har haft myskväll med lillebror idag och sett sagan om ringen, konungens återkomst. Det är lite läskigt med alla dessa moderna saker som min familj har. Hela soffan vibrerade när de stora elefant liknande sakerna kom trampandes i striderna vid Minis Tirith. Jag satt och höll för öronen, men det är ju häftigt det med. Kan ju osso säga att på en riktigt bra Tv är detaljerna så bra och klara att man faktiskt missar att titta på Orlando Bloom/Legolas.

 
Nu blir det sova och imorgon bär det av till Rydebäck...
Försökte lösa "komentar" problemet, men vet inte om jag lyckas...

Ny design!

Tack vare min underbara söta Ewa, så har jag en ny fin design. Det enda jag stör mig på är att det står komentarer istället för kommentare, för visst stavas det med två m? Eller är det jag som är dum?

Iallafall så är jag nöjd, så tack Ewz, jag lär återkomma ;) Och jag längtar till den 25 april...

Staden

Idag ska jag träffa Ewz i den stora staden helsingborg. Vet dock inte om något har öppet, men jag behöver köpa mig en deodorant och sen måste jag äta något där också.

Sen blir det hem till föräldrarna, ska hjälpa lillebror att välja vad han ska söka efter gymnasiet. Något i Kalmar kanske? Nej, tror inte det finns något för honom där, inte sedan det försvann så många utbildningar under Teknikum och Spiik. Han vill ju bli civilingenjör eller något liknande.

Nu ska jag ta på mig och kolla igenom Jonas kl om där finns något ätbart =)

Påsk

Nu är det påsk så GLAD PÅSK önskar lilla jag...


     

Hemma hos päronen!

Nu är jag hemma hos föräldrarna och ska sova här inatt. Har precis pratat med mormor i telefon och det vill jag INTE göra igen. Hon är så förstörd, hon yrade om hur elaka sjuksköterskorna var och hur  hon inte vågade fråga om vatten. Jag bad henne fråga för min skull, och då sa hon att hon skulle göra det... Jaja, mamma och jag kanske ska besöka henne imorgon, vi får se vad som händer. Jag åker inte dit själv iallafall.

Nu ska jag klä påskriset!

HBG

Är i Helsingborg nu och sitter bara och väntar på att Jonas ska komma hem så vi kan prata ut. Äntligen har denna dagen kommit. Jag vet inte vad som kommer hända men jag vill att det ska vara vi.

Nu ska jag fortsätta att gå och vanka fram och tillbaka som jag gjort de senaste tre timmarna....=S

Liten lista...again :D

Ta fram din mobil och var ärlig =)

Har du pussat nummer 2?
Anna F- nepp

Vad har du för relation med nummer 20?
Elle- Var min nolla 2006

När ska du träffa nummer 30?
Ewa-Nu under påsk hoppas jag verkligen =)

Är nummer 18 söt?
Elisabet-Ja, de är hon :)

Vad var ditt första intryck av nummer 33?
Fia-Ja, duktig som fixar allt!

Hur träffade du nummer nio?
AP-Gick samma klass i AU1, skåne!! =D

Har du träffat nummer 3 den senaste månaden?
Anna Larsson-Senast 4½ timme sedan =D I likey her

Hur känner du nummer 63?
Jimmy- Jonas kompis

När träffade du nummer 64 senast?
Joey Poey- I söndags när vi såg Wallander

När ska du träffa nummer 14 nästa gång?
Christoffer-Vet inte vem det är, så det dröjer nog :)

Är du nära vän med nummer 13?
Cecilia-Nä, det skulle jag nog inte påstå, men hon är snäll

Har du gått på bio med nummer 4?
Andra Anna Larsson-Nej, de har jag inte

Skulle du kunna gå ut med nummer 5?
Anna Maria- nej, de skulle jag nog inte göra

Vad pratar du och nummer 45 oftast om?
Helena- Ja, skolan kanske? Mat är ju annars blåbärens favorit ämne =D

Känner du nummer 1?
Anders-med i samma styrelse så japp, de tycker jag nog =D

Skulle du kunna ge nummer 6 en kram?
Anna S(optiker Anna)-Ja

Vad har du och nummer 7 för relation?
Anna Pettersson-Goda vänner =)

Flash mob

Detta fenomenet kallas Flash mob. En flash mob är när en grupp människor samlas på en offentlig plats, och där gör någonting väldigt oväntat. Det skall verka så spontant som möjligt och det är tänkt att man skall vara välsigt många personer som gör samma sak under en kort stund och sedan gå därifrån som om inget hänt. Denna videon utspelar sig på Grand Central station i New York... Titta och le...Nytt datum!

Oki vi kör den 2 januari 2035, det låter bättre, eller vad säger ni? Kom iallafall =D

Fick förresten VG på tentan med 63 poäng. Efter lite räknande och förklarande så fick jag fler poäng. Nu måste jag packa snart. Vill inte riktigt åka till Helsingborg, men man måste ta tjuren vid hornen!

Gifta mig?

Kollar på Rachel Ray och en kvinna som gifte sig med sig själv var precis med. Hon hade låvat sig själv när hon var ung att om hon inte var gift när hon fyllde 50 skulle hon gifta sig med sig själv. Det ska jag nog lova mig själv med. Om jag inte är gift när jag fyller 50 ska jag gifta mig med mig själv. Så nu är ni alla välkomna till bröllop den 2 januari 1935. Om jag inte gift mig innan förstås, hahaha!

Mitt minne?

Har nu två dagar i rad kommit på saker jag ska göra ca 2 timmar innan jag ska göra det. Igår var det Ess invigning och idag är det att jag lovade Jonna sitta på expen idag. Jaja, det är väll bara att pallra iväg sig en timme tidigare än planerat. Och jag som måste packa!! =S

Allt blir bara bättre och bättre....

Fick precis reda på att mormor åkte in på psyket idag, kan ju bara säga att det är inte första gången hon är där. Idag var det dock med lunginflammation. Mindre roligt alltså!

Jag både vill och vill inte åka till Helsingborg på onsdag, slutet på något bra,  början på något bättre eller kanske bara en hemsk fortsättning? Tankarna i mitt huvud snurrar som om de fått ett eget liv. Ena stunden är allt bra, andra är allt inte alls så bra...

Nu är jag trött...

Zu heute!

Hade redovisning idag och vår grupp var sååå förbereda, eller hur tjejer?? :)

Sedan stack jag snabbt hem för att äta lite innan jhag skulle iväg till Nycklen för att kolla in Ess nya kontor! Shit så fint allt är där borta! Både nycklen och Essarnas nya kontor. Man blev bara liiite Avis. sen bar det iväg till polis huset med Jonna och Vickan för vi skulle vara ute i god tid och fixa tillstånd att vara i Rostad parken under nollningen. Så nu hoppas vi att vi får det :) och att det inte kommer kosta oss skjortan =)

Nu ska jag vara duktig med min läromedels granskning och sen blir de kyckling ikväll =)Jag ser det snöar!

Fy fasiken för "vår" väder. Det har snöat från och till hela dagen idag och just nu snöar det tamejf*n med! Blött och kallt är det och det är ju snart april! Kan vi inte få behålla det fina soliga vädret vi  ändå hade haft ett tag nu??

Gravid??

Vill bara säga till alla att jag INTE är gravid. Det tackar jag för! Det är inte därför jag ska  vänja mig vid att må illa varje morgon, det är andra saker.


tråkig!

Jag känner mig redo för att prata pension! Eller vad är det reklamen säger??

Iallafall så är jag nog en väldigt tråkig människa just nu. Men det är inte super skoj att vara på en fest där alla är fulla och man knappt känner en själ. Men jag har ingen annan att skylla än mig själv, eller?

Men Emma, det var trevligt och du är en jätte bra värd =) Men du vet...

Imorgon blir det mys på city gross iallafall...=D och Wallander med Josse på kvällen. och däremellan får vi se vad som händer.

Ja ni!

Idag vaknade jag klockan nio och det var väll sådär med tanke på att jag somnade vid tre, halv fyra. Det gick riktigt bra på puben igår. Jag städade hela övervåningen själv. Tack vare vissa personer =P

Idag vet jag inte vad som händer. Vill titta på melodifestivalen med Teza, men hon var inte så sugen på det =( Så vi får se vad som händer. Sova en timme till eller så hade inte vatt jätte fel nu. Är trött!

SVEDiMF???

Fick precis ett ganska roligt mejl...

image318

Så om du känner dig som en Delfin i en människo kropp så vet du nu vart du ska vända dig....=)

Tidigt

Vaknade vid tio i sju och kunde inte somna om =( Verkligen inte en rolig känsla. Mår lite illa också så verkligen inte en rolig morgon. Men jag kommer väll få vänja mig.

Igår va det bartender utbildning, det var riktigt roligt! Vi hade en instruktär från Helsingborg och vi fick blanda en massa goda drinkar. Ikväll ska jag jobba på puben, så då blir det till att blanda ett pat drinkar hoppas jag. Elin skulle försöka komma ner och smaka ngra drinkar. Frida exotic blev en jätte hit och det var inte ens jag som döpte den :) Efter det blev det puben och jag tog mig en schnitsel.

Imorgon vet jag inte vad som händer. Hade tänkt att börja på läromedels granskningen, men jag får se. Så himmla jobbigt att inte kunna göra något man måste göra. Både fysiskt och psykiskt omöjligt. Som sagt, får se!

Utomhusmatte

Idag var det meningen att vi skulle ha utomhusmatte i skolan. Det började verkligen inte bra, allt påminnde om Grus redovisningen när vi var blötare än havet. Men i detta fallet hade vi en smartare lärare, så vi avslutade på storken. Men det var jätte synd, för det skulle blitt en jätte rolig dag. Och de nu på eftermiddagen lär ju inte ha samma problem nu när solen skiner. Men men...

Ikväll är det overalls sittning och det ska bli skoj, kanske lite förfest hos Helena, sen får vi se vad som händer!

Hemskt, men...

Asså det är ju inte roligt med stormar och massa oväder. Speciellt inte när folk omkommer och förlorar både hem och familje medlemmar. Men när jag såg denna bilden kunde jag inte motstå mig att le lite. Klicka på bilden för att komma till artiklen.


Full späckat!

Snart kommer Anna hit, vi ska spela lite Sims idag var det tänkt =) Ska möta henne vid tjugo i elva på Netto och köpa lite sallad.

Sen klockan halv fem ska jag vara på slottet för fotografering och disskussions kväll med styrelsen. Hoppas att alla kan komma idag.

Samtidigt som allt är jobbigt nu i all denna vevan så trodde jag allt skulle va värre. Det blev inga tårar igår kväll och jag är så jäkla stolt över mig själv. =) Men det är ju inte lätt för det, men hela världen har ju dock inte gått under, bara nästen =)

God natt

Har klarat hela dagen utan att fälla en tår! Varför ska skiten då komma såhär på kvällen? Ensam i mörkret utan ngn brevid sig.

NEJ! Nu blir det 2:a chansen repris! God natt...

image317

No sushi!

Ne, Teza, sushi blev det inte. En väldigt trevlig tradition som var tvungen att brytas eftersom min Sushi vän inte kännde att hon hade råd.

Tenta i sig gick ganska bra, svarade på alla frågor utom två delfrågor. Va klar vid halv elva men väntade till tolv på Anna och Helena. Hade ingen lust att åka hem så de va trevligt att vänta och prata med alla som kom ut från tenta. Gut gut.

Nu blir det gulasch soppa och lite Disney Channel =)

Tenta

Usch och blä, jag vill verkligen inte ha tenta idag! Men jag får väll klara av det. Men mina tankar snurrar bara runt samtalet jag hade igår. Det kommer bli en tuff 1½ vecka, men jag ska klara av det och jag tackar mina vänner, speciellt Josse för det stöd jag får. Jag lär våldgästa henne ett antal gånger denna veckan.

Nu ska jag ta på mig och sedan blir det till att cykla. Hoppas det går...

501 inlägg!

Detta är visst mitt 501 inlägg. En del som har blivit skrivit sen Augusti alltså.

Anna har precis gott, det blev lite plugg, jag orkade inte. Mår lite illa nu, men tror bara jag behöver vila mig. Så nu ska jag ligga i min säng och titta lite på tv tills jag gör något annat helt enkelt... =)

Ajaj

Styrelseutbildningen har varit väldigt bra och det har vatt en riktig rolig helg. Förutom att jag har skrubbat knät, vrickat foten och fått ett blåmärke på armen. Så helgen känns att den vatt.

Mår bra idag också, förutom foten, så jag ska väll försöka sätta mig och plugga till tentan imorgon snart.


ARG!!

Asså nu är jag mest arg och jag struntat i dig om du struntar i mig. JAG BRYR MIG INTE!


Jag och Nasse är sura tillsammans!!!
Trampa på dem små pissmyrorna Nasse!!

Öppnar sig!

Dagen och gårdagen blev inte så planerad som det var mening med. Igår blev det inget puben, dock klippning :) Idag är det ingen skola, heller ingen Lunch med Anna. Bara styrelse utbildning och sen hemåt. Imorgo är dagen dock fortfarande lika full.

Men tro inte att jag fått ngt meningsfullt gjort idag bara för att schemat öppnade sig! Ne du, Days of our Lives är bra slö tittande :D

Usch!

Vissa saker är jobbigare än man tror och man bara vill!!

Man gör intressanta saker när man är pigg och rastlös. Man letar efter en mobil laddare och det slutar med att man sitter och skrubbar hela sitt badrum. Det har nog inte vatt så fint sen jag flyttade in och kommer nog inte vara så fint igen till sjag flyttar ut.

Saknaden är jobbig....

HAHA!!

Tittar på Du är vad du äter och det är Army of lovers Dominica som utsätts för terrorn idag. Gillade hennes ursäkt till varför hom inte hade någon mat i kylen:

"Jag tycker det är äckligt att ha mat i kylen, för tänk om man glömmer den och den ruttnar"

Varför har du ens en kyl då?

Uppbokad?

Jag räknar med att andas ut på måndag runt tolv ett på dagen :)
Här kommer nu mitt schema för de närmaste dagarna:

Torsdag 6/3:
13.00-16.00 Lektion
16.00-19.00 Teza ska klippa mig
19.00-??.?? Puben med Teza
Sen hem och sova

Fredag 7/3
09.00-13.00 lektion
13.00-15.00 gå igenom saker med Anna och äta
15.00-19.00 Styrelseutbildning
19.00 hem och sova!

Lördag 8/3
09.00-16.00 Styrelseutbildning
16.00-18.00 Stressa mig hem och byta om till
19.00-21.00 Sittning med alla styrelser
Efter 21.00 får helt enkelt mitt tillstånd bestämma vad som ska hända

Söndag 9/3
Måste plugga till tentan och förstå allting =S
Även skriva klart min fusklapp

Måndag 10/3
09.00-13.00 TENTA!!!
Efter tentan ska jag antagligen äta sushi med Josse, man kan ju inte ha tenta utan att äta Sushi med Josse efteråt.
16.00-19.00 Tvätta

Tisdag 11/3
Antagligen ha en Sims dag med Anna.

Ngn som vill byta med mig?? Plz.....

fredag klockan 1-3?

Ngn som vill gå på stan med mig mellan klockan ett och tre på fredag. Lite lunch får gärna även ingå i denna kombinationen. Jag är öppen för förslag. =)

Och Therese om du läser här så kan du väll skriva din blogg adress?

Vinn en Johnny Depp tavla!
"Lilija har, i samarbete med Raz, en tävling där du kan vinna en tavla med Johnny Depp!
Tavlan är endast målad för den här tävlingen så ingen annan har en likadan :)
Självklart är jag med i tävlingen & det hoppas jag du också är?
Kolla in tävlingen här för att delta du också. Lycka till! "

Barnet i mig

Har utlevt barnet i mig och beställde idag Disney Channel mm till min box. Ringde tio minuter i nio, de stänger nio. Men det är då dem har som minst att göra och jag kom fram direkt. Var även klar innan klockan nio, så det gick snabbt. Damen i luren sa att jag skulle få kanalerna inom 2-24 timmar

Kvart över nio hade kanalerna kommit och jag kunde se på Disney Channel =)  Hihi, barnet i mig lever för fullt! Men tänk att vakna en lördagmorgon och sätta på TV:n och kunna se en Disney film?? Helt underbart...


Vart finns SVT:s logik?

Att ta bort deras största dragplåster ur repetoaren är det dummaste jag tror SVT gjort på ett tag. För på lördag ska Björn Gustafsson nämligen inte vara med på nadra chansen och Herr Luuk ska göra hela programmet själv? Jag skulle tittat på det, men nu är det sittning och så på lördag. Men får se vad som händer.

Kasst är det i vilket fall som helst!!

Läs artiklen här!


Bibblan!

Asså jag lovar och svär att ett bibliotek är inte så roligt så man kan sitta i de 2 timmar utan att bli helt uttråkad! 1h och 15 min kvar nu. Suck...

Skolan var jobbig idag och huvudvärken sitter som ett paket på posten! Nej, men bråk och sannolikhetslära är inte det roligaste man kan jobba med, speciellt när man måste tänka så mycket mer som vi gör. Vi ska typ skriva en matte didaktisk tenta. =S Men jag är ändå väldigt glad att jag gick på föreläsningen idag för annars hade jag kunnat det ännu mindre!! Det löser sig nog!

Blapoidoo!!

Sova!!!!

Nu ska jag bädda sängen sen krypa ner i den och sova lite. Är trött efter en slitsam dag.

Och Josse: Jag ska klara det!! Buhu...=(

Helgen!

Denna helg blev så långt ifrån jag hade förväntat mig!

En kort men intensiv berochdalbana. Som ingen riktigt förstod hur den slutade!

Björn!

Ni har säkert alla sett detta 3 miljoner gånger vi detta laget men det är ju så oslagbart!!


In memorian...

South Africa 1 year ago!

       
     
     
        
     

Jag vill tillbaka till detta underbara land!
Inte alls avis på Evelina!!

Den som tar ngn av mina bilder är elak...!!!

Treo och väntan

Min rygg har bråkat hela vecka, men tog inte min första treo förrän idag, är ändå rätt stolt över det med tanke på att det har gjort väldigt ont emellan åt. Va ett tag nästan beroende av brus alvedon, men då bytte jag till treo och drog ner på konsumtionen drastiskt. Så nu tar jag bara när jag märker att jag inte kommer klara av dagen. Så denna veckan har vatt tuff, ryggont och mens. =)

Annars sitter jag bara och väntar på att Jonas ska komma och väntar även på festen ikväll, får se hur allt blir!

Hittade även en massa gammla bilder igår, men alla är på kort, ska försöka charma in mig hos Anna och se om man kan få låna hennes scanner ngn gång :) Annars har ju biblioteket.

Till Anna: flört flört ;)

RSS 2.0