Sammanfattning 2008

Vad hände egenligen 2008?

Jo, allt började som alla år börjar med, att jag fyllde år. 2008 fyllde jag 23, fick en I-pod som jag haft mycket nytta va under året. I januari böjade jag annars läsa MA/SV och det var väll trevligt.

I februari fyllde Jonas år och vi firade för första och sista gången alla hjärtans dag tillsammans. Jag gjorde lasagne som om jag inte minns helt fel blev jättegod. Förstörde en av Jonas kastruller Då, vad synd! Nu, hehe =P

I mars flöt allt på rätt bra.

I april gjorde jag och Jonas slut och det var en tuff period. Men nu känns det som om det verkligen var rätt för mig och jag kunde inte vatt mer nöjd med hur det blev i det avséendet.

Maj blev en riktigt rolig helg med en vild helg där engagerad sittningen var i fokus där jag var nominerad till årets lagledare och 7,5p FIKA blev årets publag, WOHO!! I maj fick jag även kontakt med Duxiana och livet blev ljusare.

Juni började med att lillebror tog studenten och jag blev inneboende hos mina föräldrar. Jag provjobbade på Duxiana och fick jobb där som frukostvärdinna. Ett tufft men roligt jobb där jag lärde känna en massa nya härliga människo och en inte så härlig människa... ISCH för surtanter!! Det var även i Juni de ringde från högskolebiblioteket och frågade om jag ville ha ett jobb. Ja tack sade jag!

I juli jobbade jag på. Jamie kom till Helsingborg och vi firade midsommar hos Ewa. Det blev även en resa till Köpenhamn med Jamie och livet flöt på. Det gick riktigt bra att bo hos föräldrarna, believe IT or NOT. Umgicks även en del med Linn och vi hade en trevlig "promenad" i skogen. Hehe...

I augusti jobbade jag fram till den 17:e och den 18:e bar det av till Kalmar igen. En massa förberedelser inför nollningen tog vid.

Den 1:a september började nollningen och även min sista termin på lärarutbildningen. Den 2 september började jag jobba på högskolebiblioteket. Nollningen var galen i år och riktigt lyckad! Började även min sista VFU i september på Tvärsskogskolan. Det var 5 roliga veckor.

I oktober fortsatte VFU:n. Förutom det och Jubileums sittningen hände nte så mycket i oktober.

November var också en ganska "lugn" månad. Börjde med C-uppsatsen, åkte till BODA BORG och umgicks alldeles för mycket med Tessan.

December  bestod av mer C-uppsatsande. Liten julsittning som var jätteskoj, även en knsig engageradsittning. Hemfärd till Helsingborg exakt 4 månader efter jag åkte därifrån. Det blev en  lugn jul hemma hos föräldrarna.

2008 har inte vatt det bästa året i mitt liv, men det är ett år jag alltid kommer minnas.  2009 har dock så mycket i sitt sköte så det kommer vara ännu mer omtumlande. Examen den 16 januari och vad kommer ske sedan? Det är det ingen som vet... än...

GOTT NYTT ÅR!!

Nu funkar internet igen! Har vatt ur funktion hela dagen... Tror min dator motarbetar mig.

GOTT NYTT ÅR!!


AHAH!!

Kom på vad det är för låt jag efterlyste igår. Det var ju Kate Perrys nya låt HOT and COLD. Tog mig lite dedektivarbete att ta reda på det =) Här kommer den iallafall...



Söt....

Jag tyckte denna "fisken" var otroligt söt. Har aldrig sett en så söt fisk. Och kvinnan son upptäckte den fick en chock!!?!! Jag hade nog bara skrattat... hihi.... läs artiklen här.


Bild från Aftonbladet.

Natt terror

Inatt var det några idioter som sköt smällare med jämna mellanrum. Varje gång jag börjat komma till ro så smäller nån jäkel av en smällare med ett jäkla BANG! och helt plötsligt är jag hur vaken som helst igen... OKI på nyår... Men INTE klockan två en vanlig måndag morgon. Visst jag kunde sova till elva idag och det gjorde jag. Men min bror var ju tvungen att gå upp klockan sex. Dagens ungdomar alltså!!

Favvo

Här kommer favorit låten för tillfället




Sen letar jag efter en låt som jag hörde för ett tag sedan på MTV, minns att videon börjar med ett bröllop och att brudgummen inte kan bestämma sig. Sen går en line i refrengen något liknand "you change your mind as often as a girl changes her clothes" Någon som vet????

Tips på bok

För alla er som klarade av att läsa Pojken som kallades det och tyckte den var bra har jag ett bok tips i samma schanger. Skadad av Cathy Glass. Hemsk bok som berör och startar många tankar i huvudet. Känns bra för mitt yrke också att få se en djupare insyn i barns problem från en annan synvinkel...




(Den som översatte denna boken från eng till sv har även översatt de böcker jag ogillar mest på hela högskolebibblan, för de är så klumpiga att sätta ut i hyllerna. Nämligen Klinisk omvårdnad 1 och 2. Tror de står på hylla Vde om någon vill kolla in dem.)

Isch

Mitt illamående fortsatte idag... Vet inte riktigt vad det är med mig. Har mått illa och vatt jättetrött från och till hela dagen. Hann med en runda på stan dock och ett snabbbesök hemma hos Linn. Men eftersom det kom upp lite familjeprobelm var jag tvungen att köra hem...SUCK säger jag bara, börjar känna mig redo för Kalmar igen. En vecka kvar här i helsingborg och det ska hinnas med lite saker innan dess.


Illamående

Mår illa och inte så bra. Skulle ha turat med familjen och mormor idag. Men jag ligger hemma i min säng och mår dåligt. Inte vinterkräksjukan tror jag, för då hade jag nog mått betydligt sämre. Jar har faktiskt fått i mig lite grönsakssoppa.

Igååår var en jättetrevlig och urmysig dag. Åkte först hem till Marie och vi pratade en massa, vi har ändå inte träffats på ett år. Men det känndes som det var senast igår. Några timmar senare kom Ewa och vi åt lite polsk julmat som Marie fått av sin mamma. Sen åkte vi hem till Linn med jättefina presenter, hihi... =) Däe åt vi marängsschwiss och umgicks med hennes systerdöttrar. Så gulliga...

Nu ska jag lägga mig ner i sängen igen... Mår isch...

Brunnit upp!

Gävlebocken har nu brunnit upp. Det var natten till idag den gjorde det. Sorgligt men sant... Mest ledsen äver att jag missade denna brasa över webcamen. Farväl årets bock... vi synes kanske nästa år igen.

        

VÄLA

Idag har jag vatt på VÄLA och shoppat lite. Jag var där med Eve och det var en riktigt rolig överraskning när hon messade mig i morse och frågade om jag ville hänga med. Såklart sa jag and off we went.

Ett par Jeans, en ny jacka och ett linne. Köpte även underlägg på Indiska.

Ööööh....

Känns som om jag glömt något. Om jag gjort det och någon vet, så påminn mig gjärna....Ööööh...

Dagen efter dopparedagen

En sååå lugn och skön dag jag haft det idag. Spelat spel och spelat Sims Lägenhetsliv. Absolut att rekomendera Anna om det funkar på din dator!

Fick lite julklappar igår. Den bästa va nog absolut vänner boxen med alla säsonger, så nice! Sen fick jag en jättemysig morgonrock, simsspelet då, parfym, 1000 kronor av mormor och lite smått och gått.

Vi orkade inte gröten igår så snart ska vi äta gröt med Everfresh fruktsallad. Everfresh är företaget min bror jobbar på och där han köper jättebillig frukt. Så everfresh fruktsallad består idag av Ananas, kiwi, clementine, vindruvor och banan. Sen lite saftsås på det... MUMMA!!

GOD JUL!

GOD JUL



Aj, min nos...

Har lite ont i näsan den är öm. Sen har jag brännt mig på ugnen... Att julskinkan kunde vara så farlig. Idag har det gjorts massor utav mat. Janssons, revbenspjäll, skinka. Köttbullar gjorde pappa i söndags och resten är bara att plocka upp. Jag va på MaXi idag igen och köpte risgrynsgröt, så de blir gott och mumsigt.

Sen var jag och tände ljus på min biologiska pappas grav. Tankar omkring det snurrar i huvudet, Nils, pappa, Mats, pappa. Jaa... Jag säger ju inte pappa när jag pratar om Nils. Det händer liksom inte ofta och ja... det är ju inte min pappa. Men ändå är det. Det är ju inte hans fel att han dog. Jag vet att jag var hans allt när jag föddes fram tills han dog och så... Jag var fyra när han dog, men ändå känndes som det när jag stod vid graven och tänkte Nils att han satt på sitt moln och blev ledsen....

Nää...nu blev det väldigt filosofiskt här ett tag. Men det är denna tanken som snurrat i huvudet.


TEZA!!!

Idag fyller en väldigt viktig människa 25 år, allas vår älskade Teza. Hon ställer alltid upp och är en av mina bästa vänner!

Grattis TEZA!!



Hehehe...=(

Att en rad kan få bort hela ens design... =S Den försvann...men jag lyckades laga den igen... Jag lovar er att mitt hjärta stannade där ett tag. Vill inte göra om allt igen, fatta att det tog mig typ 2 dagar och då hade Ewa lärt mig hur jag skulle göra. Nu har jag typ glömt allt och vet inte vad jag skulle gjort...Puuuh....

Så här såg bloggen ut ett tag...


Funderingar...

Har lite funderingar nu. Bloggkommentatorerna skriver om att de tycker det ska komma en ny schanger med bloggar. Bort med allt det gamla och låta nya idéer och inspirtioner komma in på marknaden. Jag kommer ju på något sätt lägga ner denna bloggen till sommaren och antagligen starta en ny, eftersom det som jag sagt innan inte känns rätt att ha studenten25kvm när jag inte är student längrem, eller bor på 25 kvm. SKA kanske då ha en ny schanger... Huum, vadå? Kanske mat, jag som gillar det, hehe.... eller kanske huum, en blogg om filmer. Nej, då kommer jag komma in på kändisar och jag vill inte bli någon skvaller blogg. Om ni har någrakreativa idéer hör av er =)

Kanske skriva om SIMS, eller vad säger du Anna? =)
 

Dan före dan före dopparedan

Mina rosenrot funkar inte längre! WTF? Jag har blivit jätte trött sen jag kom till Skåne. Idag sov jag på eftermiddagen för första gången sen jag började ta min Rosenrot. Jaja, ska fortsätta till tabletterna är sut, sen får jag se.

Annars har det vatt en STRESSIG dag. Vatt på stan, VÄLA, MAXI och Olles allt i ett. Känns som om jag vatt på de värsta ställena i hbg som man kunde valt stress och galna människor! Inte konstigt kanske att jag somnade med huvudvärk nu på eftermiddagen när jag tänker efter. I morgon ska jag försöka bara vara hemma och ta det så lugnt man kan dagen innan julafton.


Fjärde advent

Glad fjärde advent. Kan man vara mer tankspridd än jag vatt idag? Vad har jag tänkt på idag?
På onsdag är det julafton =)


Farmor...

Idag var jag och lillebro som traditionen säger och hälsade på Farmor. God mat, mycket minnen och gamla fotografier. Nu har jag äit lite fisksoppa till middag. Ska försöka somna lite tidigare idag så jag inte somnar klockan två varje dag detta jullov.

Imorgon är det måndag och ny vecka. Hade tänkt mig en runda inom VÄLA och lite shopping kanske. Eller vänta till mellandagsrean. 

Oooh...

Nu har jag haft en full upp dag. Vatt och handlat julmat med mamma, klätt granen och julpyntat vårt hus. Ska dock se till att lite mer julpynt kommer upp. När jag flyttar in i en större lägenhet  så ska hela lägenheten vara pyntad i juletid med massa tomtar, japp så ska det vara!!



En massa fina tomtar vill jag ha...

Hipp Hipp

Jag hittade HIPP HIPP boxen i en bokhylla. Så nu ska jag ta och se lite på det. Började se på KIm Novak badade aldrig i genesarets sjö. Men fastnade inte riktigt. Imorgon blir det julgranspyntande och tomtepyntande här i huset. På söndag ska jag och lillebror Gustav till Farmor. I början av nästa vecka ska jag försöka få ihop en fika med mina vänner här i HBG. Saknar dem ju och vill passa på att träffa dem så mycket jag kan. Får se om de kan, annars får man ta det efter jul.

Hoppas ni alla har det bra annars, vart ni än håller hus just nu....

Sängen...

Min säng här i Ödåkra är alldeles för farlig för sitt eget bästa... Den är så mjuk och skön och man vill bara ligga kvar i den i evigheter. Sen är det alltid så mörkt i mitt rum eftersom jag har mörkläggande rullgardiner här. INGEN bra kombination med mjuk säng och mörkt rum. Idag vaknade jag, trodde för det första jag va i Kalmar, men ångrade mig av allt det mjuka och mörka. SEN, trodde jag typ klockan var sex. Men icke sa Nicke, klockan var tio över tio och det var nog dags för Frida att gå upp... hej då mjuuka säng och möörka rum....

Helsingborg

Nu är jag i HBG, wihoo, eller? Nää, men det är skönt, såå skönt faktiskt! Tack vre Josse har jag också en mer eller mindre brandsäker lägenhet också. =)

Nu blir det sova, eftersom det inte blev så mycket av det inatt...God natt!

Jippi...!!

Provoppositionen gick jättebra. Det tyckte nog både jag och Tessan. Vi ändrade lite småsaker och skickade den nynynynya versionen till Margareta och sen åkte vi hem. Är hemma tidigare än jag räknde med så relaxar lite nu innan jag ska fixa det sista och sen ta tåget ner till stationen. Hem till HBG =)

Död...

Somnade halv fyra inatt och är redan uppe. Kommer nog somna på tåget eller väääldigt gott ikväll i HBG!! Jag ska hem...:)

Ahaaah! Jobbarsittning

Fick lite fler bilder av Per från jobbarsittningen torsdagen den 11 december, taaack igen Peeer!
Tema: Barnkalas, om ni undrar =)

  



Frida gillar glass... =)

Bilder

Fick lite bilder av Herr Sås... =) Taack Peer

    
     
     
  



Julsittnigen!

Som vanligt glömde Frida sin kamera i typ sista sekunden. Jag loovar och svär på min egen grav att jag ska bättra mig nästa termin. Iallafall så var jag utklädd till gran. Ska sno en bild jag vet Josse tog på mig så ska ni få se, senare någon gång. Men jag var en riktigt snygg gran iallafall. Sittningen var rolig, vi var inte så många Karolinare. Men vi var en trevlig liten grupp. Emil(ia) och Emil som var toastar var jätte bra och roliga. Mycket naket och ja... hehe. Jag va nykter men hade roligt ändå...

Nu ska jag packa typ det sista, sen blir det sova, sova, sova, säng, säng, säng....


isch...

Har legat alldeles för länge i sängen och börjar nu få huvudvärk. Ska nog gå upp och börja packa nu. Vad skall man ha med sig hem till Helsingborg?

Film

Lägger upp bilden från lillebror imorgon då jag kommer vara hemma hela dage. Hoppas jag slipper vakna av jordskalv då med =) Nu ska jag se TITANIC, hur länge sedan var det inte man såg den?

Aaahrg!

OKI! Nu har jag hittat en resa för typ 9600 kronor med hotell och flyg! JAG VILL och SKA tvinga Tessan att åka med mig!! Come on now!!

Jordbävningsoffer

Min lillebror har sån jäkla bra humor ibland!! Han jobbar på ett bananlager i Helsingborg och MMS:ade precis den bästa bilden jag sett på länge. Ett jordbävningsoffer... Ska försöka se om jag får in den på min blogg sen när jag kommer hem ikväll... Så jäkla skön...! Hehe...

Jordbävning...

Det var jordbävning i Skåne inatt. Jag kunde dock gissa det innan jag satte igång TV:n och datorn då jag faktiskt också vaknade utav att det gungade och skallrade lite i min skål här. Jag trodde först det var jordens undergång sen vaknade jag upp och misstänkte antingen jordbävning, men det känndes ungefär lika dreamy som jordens undergång, så jag trodde någon i huset hade fuffens för sig, men ju mer jag funderade på det, ju mer gick jag åt jordbävnings hållet... 

Läs mer här...

Eftrsom ingen dog så är det faktiskt ganska häftigt. Synd bara att det inte var tre dagar senare så hade jag fått vara mer i händelsernas centrum...hihi

Dagens bild

Gjorde denna i Paint precis blev ganska nöjd faktiskt...


AJ AJ AJ!!

Det är ooooh så farligt att titta på resor. Är fortfarande inne på New York. har hittat en resa på Ving nu med flyg+hotell för 11500, inte så pjååkigt... Fy vad jag vill åka till USA och NY!

Lista till

Jag måste...


Ta fram mobilen och kolla din kontaktlista.

Har du pussat nummer 2?
Am-vet inte ens vem det är...

Vad har du för relation med nummer 20?
Daniel-vakt Ja han är vaktmästare på storken och har hjälpt oss mycket när vi flyttade bårt kontor från Falken till Storken.

När ska du träffa nummer 30?
Emma (Höganäs)- Vet inte, var några år sedan sist...

Är nummer 18 söt?
Christoffer-Är inte hundra på vem det är, men om det är den jag tror det är så - NEJ!

Vad var ditt första intryck av nummer 13?
Are- ja...minns jag inte...

Gillar du nummer 14?
Behr - ja då, han är trevlig...

Har du träffat nummer 3 den senaste månaden?
Amelie- ja i datorsalen förra veckan... =) Hon är så go

När ska du träffa nummer 26 nästa gång?
Elle- jag har för mpnga jag inte träffar alls i min mobil...

Är du nära vän med nummer 23?
Elins Malin, ja de skulle jag vilja säga. Hon är snäll... =)

Har du gått på bio med nummer 4?
Nej, jag och Anders har inte vatt på bio tillsammans

Skulle du kunna gå ut med nummer 35?
EWA!!! JAaaaaa... såklart =)

Vad pratar du och nummer 5 oftast om?
Anna F- vi pratar inte alls faktiskt...

Skulle du kunna ge nummer 9 en kram?
Anna W- japp, absolut...


Vad har du och nummer 24 för relation?
Elisabet- vi gick på tonårsgruppen tillsammans och har många minnen tillsammans. Bad as good ones.

Vad skulle du vilja göra med nummer 25?
Elise... ja, säga hej hej =)

Vad är det bästa med nummer 8?
Anna 2:3- Att hon är så himmla go och snäll och underbar!!!

Brukar du och nummer 16 träffas?
Carro-ja på kåren titt som tätt =) Hon é snäll

Det var en rolig lista fick mitt huvud att tänka på något annat ett tag... =)


Lista.

Kan verkligen INTE koppla av så det blir en lista istället...

Vad heter dina föräldrar?
Gunilla och Mats. Min biologiska pappa hette Nils.
Vad jobbar dina föräldrar med?
Mamma är rektor och pappa är tandläkare
Vad är det senaste du installerade på datorn?
Ett spel som heter Gourmania
Vilken är din favoritrestaurang?
Kama Sushi måste jag nog säga.
När badade du i en pool senast?
Eeeeh...Shit...de va nog med Eve typ för ett år sedan i badhuset här i Kalmar
Har du varit med i någon skolpjäs?
NEJ
Hur många barn vill du ha?
Ja, svårt att säga nu
Vilken musikstil tycker du mest illa om?
Jag gillar mycket musik. Kanske rikti hård rock där de typ bara skriker till oförstålig musik
Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?
VAL????
Vad har du för TV-kanaler?
Många, många...
Har du åkt moped någon gång?
nej...
Har du busringt någon gång?
hihihi... ja
Har du fått felparkeringsböter?
inte fel men dock parkeringsböter. Om ni vill veta fråga...
Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
NEJ!
Vilken är den plats längst bort som du har besökt? 
SydAfrika, lovely...
Har du en egen trädgård?
Nej, men en balkong =D
Vilken är din favorit bland tecknade serier?
Typ, svampbob
Kan du alla orden i nationalsången?
Ja, jag tror det...
Badkar eller duschkabin?
Dusch...
Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
Mama Mia kanske eller huum... ser så många filmer...
Favoritpizza?
Pollo minus chamoinjoner plus ananas och bea sås
Chips eller popcorn?
popcorn, eller pringles...
Vilken färg på läppstift använder du?
Använder inte läppstift, bara läppglans, där är det brun
Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?
nej....
Apelsin- eller äppeljuice?
Beror på humör...
Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
Anna, Kitte, Maria och Jenny och vi åt på Stekhuset.
Favoritchoklad?
Vit Choklad - helst Toblerone. 
Favoritbok?
Författare tar jag istället och då blir det två... Lee Child och Msrian Keyes
När åt du en hemodlad tomat sist?
De vet jag inte
Är du bra på matlagning?
När jag har lust och ork
Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna?
NEJ
Pepsi eller Coca Cola?
Coca Cola
Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?
Nej, eller räknas en speciell tröja på Duxiana?
Vad var det senaste du handlade?
En Coca Cola på storkens Café
Har du kräkts offentligt?
Ja...
Tror du på kärlek vid första ögonblicket?
Nja, nje
Har du ringt något betalnummer?
Ja, typ dem på TV
Kan man vara vän med sitt ex?
Lalalalala....
Vem var det du besökte på sjukhus senast?
Mormor i påskas
Hade du mycket hår som liten bebis?
JAPP
Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
Hej typ lämna ett meddelande
Vad har du i din väska?
plånbok, I-pod, kvitton, lite kort, nässpray, en penna, p-piller, örhängen
Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
nej.
Vad är du tacksam för idag?
Den mysiga stunden med Anna och Tessan

Blondinbella TV

Har precis sett första avsnittet av Blondinbellas egna Tv-program. Gick ansolut att se på, men om det vatt mycket längre än de tre minuter de ligger på nu, hade det nog inte gått. Sen om hon verkligen är som hon var i programmet, DÅ! blir jag rädd...

Föklaring

Jag vill bara förklara en sak med mitt märke. Arbetet kring C-uppsatsen är inte bara bajs när det går dåligt, utan det är även Bajs när det går bra. Hela tiden, konstant och ständigt. Mest bara för att det är så jobbigt och energi krävande, därför =)

C-uppsats märke?

Planerar att skapa ett märke till oss som skriver c-uppsats nu ht -o8. Mitt och Tessans c-uppsats ord har vatt BAJS, jag vet vi är JÄTTEmogna! Blev det inte fint. Hör av mig om ni är intresserade.


Segheten lever...

Jag ligger här i min säng och försöker verkligen dra mig upp från sängen, meen jag är såå seg. Måste packa lite inför hemfärden också. Vek all tvätt igår och sortera lite, så nu ska jag bestämma mig vad som ska med och inte och plocka ihop allt små plock som också ska med. Seeegt...

Hemlängtan

Det är nog första gången jag inte stör mig till döds på hunden som bor ovanför mig. Jag ligger här i min säng, inne på favoritbloggen, (roligare kille får man leta efter) och har tårar i ögonen över lyckan att på torsdag får jag åka hem till mitt underbara kära helsingborg och mina underbara, kära föräldrar och syskon och vänner och mormor och ALLT. Jag lovar det kommer komma tårar, som många gånger förr när man rullar från ramlösa station, börjar känna igen sig och åker in på Knutpunkten, eller hur Josse?? Det är den renaste lyckan man kan uppleva... typ...

Tosdag 18.23 kommer jag vara en lycklig skåning i skåne igen... Det har jag inte vatt sen den 18 aug. Har bara vatt en gla skåning i småland med en del av mitt hjärta som saknas!

tredje advent

Glad tredje advent! Nu ska jag snart till jobbet, WIsh me luck...


Tjejmiddag

Har vatt på Stekhuset nu med Anna, Kitte och deras två vänner Jenny och Maria. Det var super trevligt... Jag åt fisksoppa till förrät, fläskfilé på planka till huvudrätt och ugnsgratinerade frukter med riven vitchoklad och vaniljglass till efterrätt. Det var riktigt muuumsigt!! Tack tjejer....

Ewa 23år!!!

GRATTIS på födelsedagen Ewzis...!!! Woho... Stor flicka nu =)




På måndas kommer det en liten sak i brevlådan. hehe...

Jobba jobb...

Ja, nu jobbar jag helg på biblioteket, det är inget wihooo kanske. Ska åka och handla lite med Tessa sen inför imorgon dagen och sen ska jag hem och sen ska jag till Steakhouse och äta mat och fira Anna. Imorgon blir det jobb igen...


Fredag

Det blev en riktig lugn och skön fredag. Har lagat en massa jäkla korvstroganoff, så nu kan jag äta korvstoganoff tills jag åker till HBG på torsdag. Kommer INTE vara trött på det, nej nej...hehe

Kollar med ett halvt öga på IDOL, heja Alice! Har samtidigt räknat dricksen vi fått denna terminen, det blev 1778,50. Det är jag nöjd med faktiskt. Får fortsätta fylla på nästa termin =) Mitt mål är ju att jobba 11 gånger minst då, så =) Det ska inte bli så svårt... 

Nu ska jag kolla klart på IDOL, sen sova. Ska ju upp tidigt imorgon och jobba!

1,5 kg korv eller 1500g

Jag har köpt en massa falukorv på Netto för 30kronor som jag nu ska göra en massa mat på så jag får matlådor nästa vecka. Har inte råd att äta ute mer så nu blir det matlådor för hela slanten. Men korvstroganoff i mängder!! Mumma...

CykelNyckel...???

Ja, någon eller något trollade bort min cykel nyckel inatt. När jag efter mycket om och men skulle cykla hem igår så tog jag upp min nyckelknippa ur fickan och började leta efter cyckel nyckeln. Ibalnd brukar jag inte se den direkt för dosan in till huset döljer den. Men igår var den inte där alls, på något mystiskt sätt hade den försvunnit...SUCK!

Så ja, jag gick in och hämta en Tomte från Kåren, ni i hbg känner honom som Christian, Lexs:ex. Vi hade hft en liten diskussion om tiden i hbg innan på kvällen så det var lika bra att grabba tag i honom. Iallafall så kom han med en sorts elektrisk rundsåg, ellert vad och sågade upp mitt lås. Det kom gnistor =O. Sen cyklade jag hem... Nu står min cykel (förhoppningsvis) olåst, inlåst i vårt gemensamma cykelföråd. Så nu ska jag ta på mig och gå och göra av med lite mer pengar =S

NY =S

Alltså har kollat lite priser vad det skulle kosta att flyga till NY, det var lite väl dyrt. Det billigaste T/R jag hittade låg på runt 7300, hehe. Och med tanke på att dollarn är så dyr nu så blir inte hotellet billigt heller! Men jag soom viiill.... Fundera lite på London nu, men det är inte samma sak riktigt ochså har jag redan vatt där två gånger. Men usch vad jobbigt det blev nu =( Om någon har ett privatplan eller vill bjuda mig + en kompis på biljetter till NY så hör av dig! Jag är öppen för förslag...

Utmaning!! Woho...

Regler
1. Publicera reglerna på din blogg.
2. Svara på de fem 8-sakerna.
3. Utmana 8 personer och meddela de utmanade på deras bloggar.

8 favoritprogram (just nu):
The wild gourmets
Desperate Housewifes
SOS Gute
Criminal Minds
Vänner
CSI
Svampbob fyrkant
The F-word
 
8 saker jag gjorde igår:
Skrev C-uppsats
Va på banken
Åt Thai buffé
Shoppade scahmpoo och BodyScrub
Lite mer C-uppsatsande
Jobbade på biblioteket
Åkte hem, joinade Josse på ballen
Åt mat och kladdkaka hemma hos Eve

8 favoritrestauranger:
Kama Sushi
Thai Silk
Oasen
Gröna stugan
Studentpuben
Corehouse Ala Carté
Zorbas
Djurängens Pizzeria

8 saker på min önskelista:
En morgonrock
Vännerboxen
Pengar till min NY-resa
Presentkort på väla
Parfym
En lugn jul
Att jag får träffa alla vännerna i HBG.
Ingen c-uppsats ångest!!!!!!

Jag utmanar:
Ewa: ewita.blogg.se
Anna: porsfyr.blogg.se
Joey: maddams.blogg.se
Emma: emmzizz.blogg.se
Emma: misslilstar.blogg.se
Sara: pytte81.blogspot.com
Tessan: tessanssida.blogg.se
Teza: cyklainibusken.blogg.se

Internet

Mitt internet är sååå jobbigt idag! Det bara kopplar ner mig hela tiden. Kan inte va inne på MSN då jag bara loggas in och ut hela tiden. Nää, tror jag ska hoppa in i duschen och sedan bädda min säng så den blir mysig till jag ska lägga mig. Har huvudvärk och ska försöka bota det med sömn istället för TREO. Hoppas bara ingen bestämmer sig för att hamra idag...

Med tanke på TREO och hamrande...



Spotify

Har fått spotify...=) För er som inte vet vad det är så är det typ ett program som är kopplat mot en databas med en massa musik. Så man laddar inte ner något utan man lyssnar hela tiden genom det programmet= helt lagligt! Om ni vill skaffa det kostar det antingen 100 kronor i månaden eller så får ni hitta någon som redan hr det och så får dem bjuda in er så blir det gratis. Jag har gratis versionen, så jag kan inte bjuda in någon. Tack tack Tessan och Jensen.

Iallafall nu till mitt lilla dilemma.... Jooo... Jag får hjärnsläpp kommer inte på någon musik när jag sitter där! Så kan ni inte komma med tips på bra musik, låtar och artister. Och ni som känner mig kan ju tänka på musik som jag gillar och inte bara en massa rock Tessan och Anna =P

New York!

Nu börjar jag bli lite seriösa här på min New York resa. Om jag får någon som följer med mig så bokar vi biljetter någon gång efter min examen den 16:e januari. Så om du är intresserad av att följa med så säg till! För jag vill åka, men inte själv!!


Idioti

Igår va jag riiktigt trött. Somnade redan halv elva. När jag sedan vaknade bankade det typ i hela huset, jag trodde klockan var runt sju på morgonen. Istället var klockan tio i tolv ochbankandet var någon som hamrade! F*n vad sur jag var. Jaja, jag somnade om sen efter några hårda slag i väggen. Vem hammrar klockan tolv på natten? Skaffa dig ett liv vem du än är....

Jaaa

Kom in på estetisk verksamhet. Så nu vet man iallafall vad man ska göra frm till sommaren, skönt!

Hot dog

Såååå söt hund, men samtidigt lite hemsk men sötheten vinner...

Hot dog

Hjälp...

Jag vill hem till mamma, jag är rädd för vår handledare... mamma...

Reslutat

Just nu sitter jag och Tessan och försöker sätta ihop vår resultatdel i en kackelgård. Alla pratar högt och intensivt. Men vi har börjat bra, en sida resultat har vi nu. Woho... vad vi är duktiga...

Funderingar

Ligger här i min säng och funderar lite. En sak som jag har kommit fram till är hur ootroligt snabbt denna terminen har gått. Om mindre 'n två veckor är man ju hemma i Helsingborg igen för att fira jul... knasigt

Andra advent

Glad andra advent, hoppas ni fått lite mer gjort idag än jag. =)

Liv

Nu börjar det komma lite liv i mig igen. Har haft huvudvärk och ryggont hela dagen. Har legat i min säng och sovit och bara tatt det lugnt hela dagen. Har precis ätit lite. Men det är roligt att jobba på Kåren =)

Venedig

Kolla in bilderna på denna sidan. Det är otroligt när man tänker på att detta är en stad större än Kalmar med en massa invånare. Så häftigt att alla bara går på stan på vissa bilder som om inget hänt. I en vanlig stad hade det evakuerats. =)


Gävle bocken!

Sitter och kollar live feed från Gävle bocken. Ni vet den som brinner ner varje år. Det roliga är att det går vakter, typ securitas runt den. Se på bilden där är två stycken... Kan tillochmed vara så seriöst så att det är poliser...



Det som ser ut som en gubbe i förgrunden är inte en gubbe, för isåfall har ha lyckats stå väääldigt still väldigt länge nu.

POPCORN!!

Det luktar popcorn i hela min lägenhet och går man ut i korridorren, blundar och fantiserar liite, så kan man tro att man är på en biograf. Någon har helt enkelt poppat en massa pocorn i mitt lilla hörn av världen och inte är det jag....


Nyp-skylt

Här kommer den bästa skylten någonsin... Finns i Ljungbyholm.... =)


AJ!

HAr så ont i min rygg idag, vet knappt vad jag ska ta mig till. Jo, jag ska ta två TREO, sen ska jag cykla till Tessan och transkibera.

Just another day of the rest of my life...

Don´t drink and drive!

inte ens morgonen efter. Det kostar er 16000 kronor och indraget körkort i 0-4 månader med ett snitt på 2 månader. Beroende på omständigheter! It´s crazy! Sen om ni skadar någon blir ju inget bättre...


Bra dag!

Kom hem från intervjun med MIN dator. Sooo happy happy!! =) Sen var där ett paket i brevlådan med mor och fars juklapp! Den blev sååå bra =) Så mycket bättre än jag trodde den skulle bli. Kunde inte varit nöjdare. =) Märkte några fel. Men sen har man ju gjort den själv sort of... Imorgon ska jag visa er en rolig skylt som jag och Tessan tog kort på! Nyp nyp...

Ojojoj....

Min dator är klar.... Så jag ska hämta den sen... Jag är lite chokad faktiskt ska jag erkänna...

Julkalender

Iställer för min dåliga julkalender tycker jag ni kan gå in på SvenskaDagbladets julkalender, den hittar ni här.

Svenska dagbladets julkalender har en speciell plats i mitt hjärta då när jag bodde hemma hos mamma och pappa så klistrade jag och min mamma och ibland min pappa upp denna i tidningsformat och varje dag så letade vi upp dagens lucka i tidningen och klistrade fast. Jag vet inte om de gör detta hemma längre, men sedan jag flyttade till Kalmar så har jag alltid gått in på SvenskaDagbladets hemsida och tittat på den. Så gör ni det med... den är så fin.

Det är alltid Guje Engström som är konstnären och så här ser den ut i år:

Var med och bygg upp adventsstämningen i Gujes adventskalender. Klicka på länken nere till höger för att öppna luckorna.

Fem frågor

Tessan hade hittat fem frågor på blogg.se... Jag gillar ju listor så här är mina svar!
1.
Vad tycker du om att årets julklapp är en upplevelse?
Ja, lite överraskande. Jag ska på sätt och vis ge det till mamma och pappa iår. Men ändå inte...
2. Om du visste att du skulle få en upplevelse "under granen" - vad skulle du då helst vilja ha?
Samma svar som Tessan här, Spa. Eller safari i Afrika, för det är så häftigt. Eller jaaa! Roadtrip genom USA!!
3. Har du sett några tecken på att konsumtionen skulle ha minskat i år?
Nej, faktiskt inte...
4. Vad står högst på din önskelista i år?
En morgonrock i frotté... så mysigt
5. Har du planer på att ge bort en upplevelse i julklapp?
Som sagt, halvt om halvt, typ fortsättningen på en upplevelse... eller nått... huum...

6 av 7

Nu har vi då klarat av 6 intervjuer av 7. Sista imorgon...=) Nu ska jag börja transkibera dagens intervju. Känns rätt lugnt faktiskt. Vädret är mycket bättre idag än igår så både jag och Tessan är på mycket bättre humör. Jippi för det....

2 dec...

Nä, det här med min "julkalender" va helt enkel en dålig impuls sak av en trött Frida igår. Blää på det också börjar vi om...

Rolig sak, 1 dec!

Kom på en rolig sak jag kan göra i december som en liten kalender... =) Varje dag fram till den 24 dec söker jag på dagens datum. Antingen på YouTube, google bild eller kanske något annat jag hittar. Sen tar jag första bilden/videon som kommer upp och lägger upp här. Så här kommer dagens, 1 dec. Skapar en egen kategori till detta med... Första bilden jag kan öppna tar jag upp då =)


bättre...

Dagen blev lite värre innan den blev lite bättre. Men det struntar vi i här...

Nu ska jag ge er en favorit i repris. Tack vare att Tessan lade upp den på sin blogg så har jag Youtubat halva dan och bland annat runt denna då. Detta va lätt den sötaste animationen runt. Jag gillar ju Animé så...



SKIT!

Det är såååå jäkla dåligt att man inte ska kunna sitta i lugn och ro på det här förbannade biblioteket. Nu sitter det två tjejer utanför och pratar i telefon! och inte är dem tysta helller....Sen sitter det folk i rum intill och skriker mer eller mindre... jag ger typ upp!!!


Mardröm

Ja, efter dagens intervju har jag blivit mörkrädd och kommer nog ha mardrömmar inatt tror jag.

Men annars är det bra. Har bara näästan blitt av med hela c-uppsatsen i skolans idiotiska nätverk och nästan mördat någon. Är liiite irriterad på dumma datorer. Imorgon är det min egen (ONOFF:s) dator som följer med till biblioteket.  Blääää


RSS 2.0