öööh...

Ja... Nu är det lite packning kvar. Vet inte riktigt vad jag ska göra med allt. Men det löser sig väll... Slängt en massa... Kan inte hålla i huvudet alla gånger jag vatt på soptippen denna sommaren. Nu blev jag lite sentimental efter vatt inne på 7,5p Fika gruppen på facebook. Så nu pallar jag ej längre...

Flytt...

Det blir flytt i helgen och det i sig leder till att jag till 90% åker till den helt underbara staden Kalmar den 4:e september och upplever lite nollning. Saknar alla älskade Kalmarvänner som en massa iallfall. Så det blir lite nollning, lite skoj och en massa vänner träffandes förhoppningsvis. Ska sova hos Madde och ha det skoj... Hoppas bara jag överlever hemresan tillbaka till Helsingborg sen...
 

ingen flytt

det blir kanske ingen flytt i helgen och det skulle inte alls vara roligt isåfall. För det första betyder det ännu en vecka av pendling från Ödåkra in till jobbet och det är inte alls skoj. Sen hade jag funderat på att åka till Kalmar nästa helg. Men då lär ju inte det li av heller eftersom jag känner att jag måste vara med och flytta. Suck.. Inte alls skoj jue!!

Favorit musiken

Den som går varm på Spotify just nu är...


Både min dag och inte!

Öppnade halv sju imorse... trött! Fick reda på vid nio att jag antagligen får jobba kvar hela hösten och när jag kom hem fick jag reda på att jag antagligen får heltid också. Så det är ju niiice...=) 

Sen har jag vatt med om försenade tåg och inställda tåg och huvdvärk och värme och ja, massa gnäll. Men jobb har jag fått och de får jag avra glad över och underbara arbetskamrater har jag och de får man väll också vara glad över. OCH tacka nej tilll en intervju är det ju inte varje dag man får göra =) Hihihi...=)

Halvårskrönika

Eftersom jag har den bloggtorkan jaghar så snor jag lite idéer. Det är ju alltid trevligt att minnas tillbaka på goda och dåliga tider...

Topp 5

1. Alla vännerna
Har träffat så många härliga människor detta senaste halvåret. Josse som jag dock kännde innan, sen ett liiitet tag tillbaka ;), har jag fått en ännu bättre kontakt med. Även min och Evelians kontakt känns bättre. Den har även nu i sommar fått en schving av att även hon flyttade tillbaka till Skåneland. Tess och Sofie är ju två helt underbara och roliga tjejer som förgyllt denna våren och genom dem träffade man ju den halvgalna Lollo. Även Tessan, Linda, Madde, Amelie och Louise är ju tjejer som förtjänar ett plus för att gjort denna våren till den bästa på länge.

2. Festerna
Alla fester på alla olika håll har slagit rekord denna våren. Kommer ALDRIG glömma den otroliga lagfesten vi hade i maj. LAsergame och sedan lite partej hemma hos Madde urartade lite till roliga saker och helt galet. Även itågandet av Tess och Sofie gjorde att man upplevde en del helgalna kvällar och nätter. Kommer sakna detta som fasiken i höst och kommer nog åka upp till KAlmar bara för att kunna uppleva detta igen. Även husfesterna började nu i vår och var hellyckade mycket tack vare vår nyfunna granne Gustav.

3. NewYork
Denna underbara resa som präglade hela våren. Bokades runt den 10 januari och sen längtade man fram till den 7 juni då det bar iväg. En helt fantastisk resa som jag aldrig kommer att glömma och det faktum att jag fick uppleva det med en av mina bästa vänner gjorde det ju inte sämre
 
4. Vicket
Har de senaste två veckorna jobbat på en underbar förskola där jag verkligen trivs. De flesta av ungarna är urgoa och personalen är speciell men jättesnälla och ett bra gäng att jobba med.

5. Helsingborg
Hur mycket jag än saknar Kalmar just nu så trivs jag jätte bra i helsingborg! Jag har hittat tillbaka till Ewa, en vän som jag vet alltid kommer vara min vän. Har hittat några gamla Karolinare i HBG med omnejd som jag förhoppningsvis kommer umgås en del med, planer smids =) Tillochmed flytten ner till Drottninggatan känns bättre och bättre. Och den närhet som denna staden har till mycket till skillnad från Kalmar är ju otrolig.

Botten 5

1. Flytt 1.
Att flytta från Kalmar är så otroligt tråkigt och ledsamt och det värsta jag gjort på många år. Alla vännerna och det sociala liv jag hade där är så tråkigt att lämna.

2. Förlust
Alla vännerna som sprits i Sverige är en sak. Vissa kommer jag absolut hålla kontakten med, andra kanske inte. Det tråkigaste av allt dock är den vänskap jag har förlorat under hela våren, en vänskap som under mina år i KAlmar var underbar och en av de bästa jag upplevt med sina dalar dock. Denna vänskap finns nu inte mer, den kanske går att rädda men jag tror det inte, tyvärr.

3. ....
Jag kommer inte på mer dåliga saker som har hänt denna höst. Inte så dåliga så de förtjänar att hamna på en sådan här lista iallafall. men sen har denna våren vatt underbar förutom de två ting jag redan nämnt. Så det blir nog det för mig...

Bloggtorka

Har aldrig under mina år som "bloggare" haft en sådan bloggtorka som tillfället. Ingen lust alls och inget alls att skriva om. Kunde gjort klart mina dagar i NY, men har inte bilderna på datorn. Kunde skrivit om vad jag gör, men gör ju inget. Kunde hittat lite bra musik och det ska jag kanske göra när jag har lust. Men varför ska jag göra det... nej, det vet jag inte!

Inget

Har absolut inget att skriva, bara att jag är trött idag efter att öppnat och förstår inte mig alltid på barn. Men de är härliga.

Malmö

Har haft en riktigt rolig men snabb visit i Malmö.

Vi sov hemma hos Evelinas farmor och farfar och dem är ju jättehärliga! Inflyttningsfest hos en kompis till Eve och jag kännde inte en kotte. Men det dröjde inte länge tills man var inne i samtalen. Trevligt folk, träffade bland annat Mike från NY som var väldigt trevlig att prata med och det fanns en del att prata om med tanke på min resa i juni. SKOJ! Vi badade på Ribban sådär klockan två på natten och vi var inte hemma förrän vid fyra efter lite spring efter bussar och så. =)  Men en rolig helg i Malmö som jag gärna gör om!

Fredag

Fredag idag då! Ganska skönt att få lite ledigt. Imorgon bär det iväg till Malmö och en helg med Evelina.

Det skönaste med veckan, förutom att jag trivs jätte bra är att jag inte alls varit lika trött som jag trodde jag skulle vara.

Next weak

Så fick jag heltid nästa vecka. Det är rätt niceigt!

jobb...

Jobbat idag igen då. Helt gulliga ungar på detta dagiset! Inget har ju heller satt igång på allvar heller och idag var vi 5 personal på åtta barn, så det är lugnt. Men fy, vad ettåringar kan låta. Min uppgift denna veckan är dock att få ordning och reda på deras atelje och imorgon ska barnen på utflykt på förmidagen och jag och en annan pedagog ska stanna kvar och fixa.

Som sagt får man se vad framtiden ger... Upp tidigt imorgon igen =)

Trött

Trött efter min första dag ute i arbetslivet. Är på en jätte fin förskola centralt i Helsingborg. Är där på 75% timvick iallafall denna veckan. Om jag har tur så kan de bli heltid nästa vecka och om jag har otur inget alls eller något där emellan. Det ska bli intressant att se vad som händer.

En lugn kväll med dusch tv, läsa och sova! Nu... duscha!

Helgen

Har spenderat min helg på drottninggatan med Evelina. Vi har skratta åt fylle iblder, druckit lite vin och cider, insett ett tantal gånger att man kan ha det sämre, vatt i danmark, sett tumlare och druckit champagne på Kronborg slott, träffat Fadder Jonas, ätit Pizza, suttit på Bishops Arms, åkt rutschikana, vatt på hampan, träffat fulla människor, ätit baguetter på graffiti, åkt båt, ätit sista mostallriken och fått det skrikta efter oss och så har vi haft det jädrigt skoj!

Nästa helg blir det inflyttningsfest i Malmö.

RSS 2.0