Ett barndomsminne!

En gång när jag var liten ville jag ha ner något från översta hyllan. Jag var inte så lång som jag är idag så jag nådde och jag vågade inte klättra upp. Jag vet inte varför jag inte vågade fråga mamma rätt upp och ner. Istället tog jag de två 50 åringar jag sparat och gick ner till mamma och sa: "Mamma, om du tar ner grejen från hyllan så får du dessa pengarna".

Hur slutade detta? Jo, såklart tog mamma ner grejen från hyllan och såklart fick jag behälla mina 50 öringar.


Två filosofiska tankar!

Jag var och handlade lite schampoo idag. När jag gick hem så hörde jag en ambulans på långt håll kommande mot mitt håll. Jag vände mig om mot vägen jag visste den skulle komma på och stannade till. Då såg jag att jag var inte den enda. Så fort ambulansen hade kört förbi så började alla gå åt sitt håll igen.

Vad är det med ambulanser? Är de verkligen så spännande? På denna vägen jag var idag kör det ofta ambulanser för alla som kommer söderifrån måste mer eller mindre köra på den gatan. Så, det är inget ovanligt direkt, så vad får alla att stanna upp? Är det som när man kör bil och en ambulans kommer. Då ska man köra in till kanten eller iallafall inhte stå i vägen för ambulansen. En tanke...

Till en helt annan sak som jag tänkte på i badet. Jag hade glömt schampoot i hallen och var tvungen att hämta det och tänkte då: kan jag vara mer blöt än jag är just nu? Då flög tankarna iväg, är man blöt när man ligger i vattnet, eller är man bara omgiven av vatten? Och anta att det är så att man bara är omgiven av vatten. Är man då blöt när man går upp ur vattnet eller bara omgiven av en mindre mängd vatten? Vad säger ni mina kloka läsare?

Är det värt 28 kronor?

Har precis varit och handlat lite grejer. Gick mest dit för att lämna tillbaka en film som jag och Marie såg igår. Men handlade typ fem saker. När jag sen kom hem så fanns det bara fyra saker i kassen, Shit, jag glömde att packa ner jordgubbssylten för 28 kronor. Kollar kvittot, jo visst betalde jag för den!

Frågan är då: är det värt 28 kronor att gå tillbaka till affären och hämta den och krångla med det? Jag kom fram till nej! Kanske hade det varit annorlunda när jag var student? Eller vad säger ni? Hade ni gått tillbaka till butiken och hämtat sylten? Jag har ju faktiskt lite kvar hemma...


Lägenheten och Malmö

Nu är det snart ett år sedan jag fick min lägenheten. Eller iallafall reda på att jag fick den! Woho, att flytta ut ifrån föräldrarna var skönt!

I helgen (15-17/10) har jag varit i Malmö hemma hos Evelina. Även Micke hade kommit ner från Nybro och vi hade en rolig helg. Vi spelade lite minigolf, åt god mat, shoppade lite och gick på en inflyttningsfest. Vi åt även brunch på Café Ceder tror jag det heter i söndags. Var hemma relativt tidigt i söndags och däckade direkt. Var en riktigt rolig helg, men så energitömmande då vi var igång konstant typ och när jag väll skulle sova så fanns det vissa störande faktorer. =)) En rolig sak som bara skedde var när Micke satt och läste ur Evelinas sex lexikon medans vi gjorde oss iordning. Många konstiga saker te.x. jag tror det var i Washington (staten) det var olagligt att ha sex med en oskuld. Fråga mig INTE hur de löser det!


Peter Jöback!

Igår var jag och mamma och lyssnade/såg på Peter Jöback på konserthuset här i Helsingborg. Det var jätte bra och helt underbart. Vi var ju och såg Peter Jöback för nästan tio år sedan i London i en musikal Withces of Eastwick. Då fick jag det i födelsedags present.

Att få höra Guldet blev till sand live, som är min favoritlåt alla tider var otroligt! Jag blir glad av den låten fasst texten kanske inte är speciellt glad =) Tror det beror på Peters röst som är helt fantastisk i den låten.

Här sjunger Peter Guldet blev till sand. Jag vet, jätte dålig kvalite en Iphone är antagligen ej gjord för att ta bilder när man sitter på rad 20. Önskar jag hade haft med mig min vanliga kamera.RSS 2.0