H&M!!

Nu har jag shoppat lite mer kläder på H&M.se. Dock för egna pengar denna gången. 5 klädesplagg för 252 kronor!! Så jädra nöjd. det är alltid så roligt att få hem fina kläder! Nu ska jag spela lite Roller Coaster 2!

Trött

Kom hem vid kvart över tre med huvudvärk och lite feber, vill inte bli sjuk! När ska jag liksom ha tid för det?? Iallafall så somnade jag och vaknade väll för en halvtimme igen. Ska ta en Treo och försöka läsa ett kapitel i boken till på måndag!

Nickelback...

Denna videon är så häftig och låten är helt oki den med =) 

Till en speciell liten vän...

image271

Hihi....

Evelina!!

Nu är det snart dax att dra iväg på en liten avskerdsfest för Evelina. Lite sorgligt faktiskt, men det ska väll gå. Har ju faktiskt sagt hej då till henne en gång innan. Nu ska jag göra mig iordning!

Inte lika bra..

Denna dagen har ine vatt riktigt lika bra som gårdagen var. Men sen är det en svår dag att slå =)

Fick sår idag igen! Det suger och det gör ju så ont! :( Sen tror jag att jag börjar bli förkyld, halsen är jobbig. Men har ju dock ätit lite Sushi!! :) Gott som vanligt. Men nu känner jag samtidigt att det får kanske räcka för ett tag framöver. Säger jag nu ja!! Haha...

Nä, nu börjar Gilmore Girls, jag som hade tänkt plugga, jaja, efter det!!

Jaaa!

Nu har jag fått det helt bekräftat att jag får pengar imorgon! OCH JAG FICK G PÅ TENTAN!!! AAAAAH!!! Denna dagen är så jäkla bra!! Woho!!!!!

TESSAN SKA KÖPA WII NU SÅ JAG SKA HEM TILL HENNE NU!! FAN DENNA DAGEN ÄR BRA.... SUSHI IMORGON!!!


Everyone has had more sex than me!


Tävling!

Oki, nu hoppas jag detta funkar! Skrev ett inlägg innan men jag har ingen aning vart det tog vägen.

Iallafall så ska ni gå in på Nattas blogg och vara med i hennes tävling! =)

Ajajaj

Är mörbultad i hela kroppen efter gårdagen. Vet inte vad jag gjort för att få ont, men men! Det var en rolig kväll i stort. Line dance på kåren börjar bli en riktig trevlig tradition och igår tappade jag ju inte ens bort mig efter halva dansen =)

Var förresten inne på csn:s hemsida och jag får pengar på tisdag! Woho... Så då kanske det blir firande med favoriten ;) ni vet nog alla vad det är vid detta laget =)

Trött....


Kondom reklam...

Lite äckligt slut!


Tävla!

Gå in på Natta:s blogg och gör hennes tävling
!

Duktig

Vaknade vid halv tio idag trött som vanligt! Men idag var jag faktiskt väldigt duktig! Tog upp boken som jag ska läsa till på måndag och läste sådär en 60 sidor på en 45 minuter. Nu har jag kollat lite på Miami Inc som är ett väldigt bra program! Vill tatuera mig någon gång, men jag är ju lite rädd för smärta så får jobba mig förbi den delen först :)

Iallafall så är dagen ganska uppbokad. Ska läsa lite till, sedan ska jag åka och handla mat för mitt bostadsbidrag =P Sen vid fyra är det ju förfest i lokalen och sen är det afterski sittning. För mig som aldrig åkt skidor och inte äger ett skidplagg så ska det bli roligt! Tänkte köra halsduk och mössa med ett linne och min overall! Näää, nu måste denna damen gå upp ur sin säng!

Hos Anna!

Orkade inte med sjösjukan så jag åkte hem till Anna och vi ska titta på Let´s Dance. Så mysigt!

Sen vill jag tacka underbara Ringan för all hjälp och säga till Teza att jag tog inte alls illa upp av din kommentar! Det var dem andra! Nu börjar det! Woho!


Usch!

Nä, efter dem tråkiga kommentarerna känner jag bara ångest över att logga in här!  Men jag har ju fått skit för min blogg innan och kommit igenom det! Ja, jag kanske bara är lite ärlig ibland! Om man inte gillar det så tycker inte jag man ska läsa bloggar. För i dem så skriver folk sina tankar och åsikter! Nä, får se vad som händer imorgon!Hinner knappt blogga ändå så! Nä, nu skiter jag i detta...

God natt på alla trevliga människor!

Hallå!

Jag har lämnat in studieförsäkran! Det gjorde jag redan förra veckan! Men skolan måste också lämna in en bekräftelse till CSN på att jag har dykt upp på kursen! Sedan har alla fått sina pengar förutom vi som läser ma/sv! Sen är det inte så jäkla lätt att skaffa ett helg jobb när man har en pojkvän som bara kommer på helger och man vill faktiskt umgås med honom ibland med! Alla bara tror det är så lätt, men NEJ, det är mycket svårare än ni tror...


Hur svårt kan det vara???

I december får vi studenter ca 5500 kronor vi ska leva på ända till på slutet av Januari! Så från den 21 dec till 25 januari så ska vi betala allt vårt leverne med en hyra på 3500 för dem 5500 kronor. Det ger en 2000 kronor att leva på! Sen får jag bostads bidrag 1000, då har jag alltså 3000 kronor. Sen ska man ju få pengar den 25! NEJ!! Inte om man är student för då måste man vänta på att ens lärare ska lämna in en studieförsäkran och sen tar det tvåbankdagar efter det. Så jag ringde precis CSN och där var det ingen som lämnat in ngn studieförsäkran! Så jäkla pissigt!! Så hyran ska vara betald snart och mat har man knappt hemma. Blir så förbannad, knäppa lärare som inte orkar lämna göra sina plikter för sina elevers skull! Vi kommer alla dö av hunger och få bo på gatan och då kan vi ju inte komma på deras föreläsningar för vi är ju döda! Suck...!!!

Slipper oroa mig över detta iallafall...http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1694902.ab
Eller om det händer mig så haha, ännu mer tragiskt!


Memories...

Det var som vanligt en god Sushi lunch. Var sen också en runda på Dillbergs och handlade en pärm. Tittade i min gamla pärmar och det tar fram en del gamla minnen från ens utbildning. Nu ska jag verkligen försöka läsa i boken som vi har till måndag. Blev inte så mycket av det igår och imorgon går man ju i skolan hela dagen.Besökare...

Tycker det är så trevligt med alla läsare jag har fått! Vet inte vad det beror på! Samtidigt vet jag att det går ju inte att jämföra med vissa andra. Jag har lite mer än 50 läsare per dag. Woho... :) Den senaste veckan iallafall.

image270

Ånger!

Jag ångrar så att jag drack igår! Finns direkt ingen mening med det med tanke på att man mår så dåligt dagen efter. Har dock mest huvudvärk som är på väg bort nu tack vare den lilla saken som heter TREO.

Ner till Josse är det som gäller nu och ner till stan och äta Sushi! Mums....

Kalmar

Rödljusen lyser likadant i Kalmar som i New York!

Sushi!

Ja, imorgon blir det Sushi med Josephine igen! Men det går bara inte att undiva det. Förra gången kom vi fram till att det nog är rätt bra att stället ligger i stan. Annars hade vi varit två små fattiga studenter! Oooooh, Sushi!!


Reklam för Kavli

Så gullig reklam :)


R.I.P

Läste precis på aftonbladets hemsida att Heath Ledger har dött! Jag är faktiskt i lite chock! Detta är en skådespelare som man har följt och som har dött. Han har verkligen gjort några fantastiska saker. Bröderna Grimm som han gjorde med den underbara Matt Damon. Sen har vi ju Patrioten med Mel Gibson, som jag ÄLSKAR!! Man får inte glömma Brokeback Mountain! Usch nej, detta va inte roligt.

Sen vill jag inte diskutera hur han dog. För mig är det bara hemskt att han gjort det och det räcker för mig! Det kommer säker spekuleras i medier om hur och varför ett tag framöver. Men det struntar jag i. En underbar skådespelare har iallafall gått ur tiden!!


Bortskämd...

Jag har två gånger om året då jag känner mig lite bortskömd av min mamma. Säkert fler gånger, men två fasta. Det är när jag får shoppa för 1000 kronor på H&M:s hemsida och jag är duktig på det. Idag blev det väll 7 klädesplagg och jag är så nöjd.

Tack söta Mamma :)

Handboll???

Varför tittar man på tråkig handboll när man kan kolla på Ugly Betty en mysig tisdags kväll?? Nä, det förstår jag inte =) Men visst det finns säkert en charm i det med, men det var ett mycket bra avsnitt av Ugly Betty idag!


Läsa lite!

Tack Micke! Japp, S-festen är den 9 februari inte januari.

Jag har så svårt att i allmänhet vänja mig vid det nya året! Jag skriver fortfarande 07 i anteckningar. Måste verkligen vänja mig vid 08 innan det blir riktigt dumt någon gång.

Annars har jag faktiskt varit lite duktig efter jag kom hem från skolan har läst och börjat skriva på uppgiften som är till på måndag. Ända dagen förutom söndag jag är helt ledig idag  så fick passa på. Ingen nollning menar jag alltså med det. På torsdag är jag ledig men då är det Sushi med Josse och nollning på kvällen.

Nu ska jag vila lite, sen läsa lite till i boken, Matematik från början. Ganska intressant faktiskt...


S-fest

Den 9 januari är der S-fest hos mig! Här kommer lite tips på vad ni kan vara:

Stålmannen
Spindelmannen
Slampa (Josse har redan reserverat)
Sopborste
Skåning
Skolfröken (Jag har reserverat)
Snille
Skateare
Sopgubbe
Soptunna
Snögubbe
Snöflinga
Skata
Stol
Superstjärna
Stjärna
Sko

Sen kan ni ju använda er egna fantasi =P


G

Mitt g på tangentbordet har blivit über segt! Så ni får inte mobba mig om jag glömmer en massa g i fortsättningen :P

Ma/Sv

Idag börjar jag näst sista terminen på min lärarutbildning. Det är faktiskt lite läskigt. Iallafall så är det Ma/Sv och jag vill inte riktigt läsa den, men jag är ju tyvärr så illa tvungen! Skulle gärna gå tillbaka och läsa bild ett år till. Det var ju ett år sedan man slutade med det nu och två år sedan man började med det. Nä, jag saknar det.

Nu måste jag upp och äta lite frukost! Ha en bra dag...

Problem

Kom på ett problem nu med att jag sa upp min hemtelefon! Hur ska jag nu hitta min mobil  när jag är av med den? Jag ringer ju alltid upp mobilen med hemtelen på stressade mornar när jag inte orkar vända upp och ner på lägenheten. Ojoj, måste skaffa någon lösning på detta... GPS?? Någon som har något tips?'Hemtelefonen

Nu har jag sagt upp min hemtelefon. Detta finns det främst två anledningar till!

För det första så använder jag knappt den, ringer typ mamma och pappa och dem kan jag lika bra ringa på mobilen. För det andra så är det bara telefonförsäljare till mig och jag vill inte betala för att en massa telefonförsäljare ska kunna ringa till mig. Så nopp! Nu har jag ingen hemtele längre. Ring mig på mobilen om ni vill något! =)

Klassfest

Igår var det ju då klassfest hemma hos Victor. Förutom att ingen hade meddelat mig att Victors rumskompis hade katt och jag då satt och nös hela kvällen så var det en väldigt lyckad kväll! Jag och Jonas hade tagit med oss SingStar och det var väldigt uppskattad. Tror faktiskt att alla sjäng minst en gång :) Så de var guttans.

Sen drog alla iväg till Palace, men jag var ju helt nockad av katten och sen hade vi ju ett playstation att bära på. Så neej, vi drog hem istället och det var skönt. Vi gick med Anna hem till henne sen kom en Taxi väldigt lägligt så det blev taxi resten av vägen. Nu är det tvätt och chilldag. Min näsa är så täppt!!


Familjen!

Många säger att videon är såå bra! Men jag äälskar dialekten! Brukar normalt inte gilla
Malmöitiska!  Men oooh, jag smälter så...


Oj oj oj!

Jag glömmde att blogga igår =O Det händer mig ganska sällan. Men hade en riktigt rolig dag med Anna! Vi spelade en massa Sims och åt en massa gott. Sen gick jag ner till Josse och kollade på Lets Dance och sen kom lilla söta Jonas. Nu står han i dushen och om några timmar skall vi iväg till klassfesten hos Victor. Det ska bli skoj. Synd bara att det inte finns mer GRUS klass. :(
 
På måndag är det ju Ma/Sv som gäller :S Får se hur det går, hoppas jag klarar det, jo, men ändå!


Stress

Imorse var det stressigt som in i!! Jag skulle va hos Tessan vid ett. Gick upp vig halv elva och fick ett otroligt städryck :) Men fi vad stressigt det blev ett tag. Jag va hos Tessan tio över ett :) Vi mös gjorde mat och åt :) Sen kolla vi på liiita Sound of music och jag lånade en film: Polarexpressen. Har inte sett den, så vill det.

Sen var det Fyllnadsval och det gick lätt och smidigt idag :) Nu ska jag kolla på film och vara seg ikväll :) Imorgon är det spel dag med Anna! WOHO!! =D


Gifta!

Visste ni att Karolina Klüt gift sig? Jag hade ingen aning!! Sen att det är med Patrik Kristiansson är ju inte så överraskande. Dock är det väldigt gulligt att han tog hennes efternamn. =) Läs artiklen jag hittade här! Handlar dock mest om att Patrik ska sluta med höjdhopp.


Över

Nu är tentan över och det känns bra att den är över. Sen vet jag inte om resultatet känns lika bra, men man kan ju alltid hoppas =P Sen blev det Sushi med Josse! Lika gott som alltid. Vi njöt båda två och försökte ta vår tid. Men det är svårt att inte bara slänga allt i sig på en gång. Sen blev det Body Shop och jag köpte en parfym. Min hand luktar såå gott nu. Men vet dock inte om det är den parfymen jag köpte =D Sen blev det en sväng på några andra ställen med, bland annat ett linne på H&M.

Ikväll är det Sexmästar möte sen är det puben och mat igen :) Fasst gratis denna gången eftersom vi har jobbarkort. Första gången jag använder ett sådant. Har ju en andel =P Nu ska jag luta mig bak i sängen och drömma om Sushi =)


Veronica Maggio!

När jag var i Sydafrika i februari så gick Veronica Maggios album på repeat i min Mp3. Just denna låten fastnade i mitt huvud och det är en av mina favoriter genom tiderna. Och alla som läser detta och känner Jamie, är hon inte lik Jamie...??Funkar inte... :(
Men om ni inte kan se så gå in på YOUTUBE


oki!

Vissa saker är rätt roliga! Om ni läser kommenatren av Daniel under så förstår ni vad jag kommer prata om. Har ni läst det nu? Bra... Iallafall tog jag bort bilden helt, lättare så! Fattar inte vad dealen är. Men jag lär inte ta något från deras sida igen. Tar en egen bild på boken nästa gång i stället. För er som inte vet hur boken ser ut, så missar ni inget! Undra om han ens läste inlägget innan han skrev komentare, eller om det är som en klippa klistra funktion. Hur får man dem end reda på att jag använt deras bild? Nästa gång tar jag kort själv =)

Disskusioner!

Idag när jag vaknade gjorde mitt öga ont :( Inte roligt...

Nu ska jag snart ner till Josse och då ska vi cykla till bibblan. Sista chansen för plugg som sagt. Långa och massiva disskusioner. Är lite nervös idag, inför imorgon! Hoppas inte det blir värre... Vill inte det!

Ta på mig och sedan ner till Josephine...

Sista chansen att bli duktig!

Imorgon är sista chansen att plugga till tenta för på onsdag gäller det! Woho, eller inte =P Nä, jag hoppas bara inte jag blir lika nervös som jag blev inför förra tentan, de va INTE roligt! Men jag klarade den ju så det kanske var något bra :) Känner mig ganska redo och hoppas den inte är alldeles för svår. Imorgon blir det disskussioner för mig och Josse inne i vårt lilla grupprum :) Hoppas hoppas hoppas!

     
          


Dessa fyra böcker är jag inte så förtjust i för tillfället...

Möte, möte

En så lång dag jag haft i dag. Började med plugg vid halv tio, liten lunch rast, sen på plugg igen till ca 4:a. Sen var det nollningsmöte klockan 4. Det gick bra, ska bli roligt. Vi är liksom 4 st som planerar nolnningen. En liten nollning dock, så de ska nog gå bra =) Sen var det styrelsemöte. Tufft allt där nu. många som inte ska söka om och jag vet inte hur jag själv ska göra. Nu ska jag sova lite innan jag ska gå och lägga mig. 


Men Ischi Pischi!

Oki att saker ska komma ut till samhället! Men en naturlig sak som en människa inte kan göra något åt och som är ganska äcklig är väll rätt så onödig att ta upp? Läs denna artikel så förstår ni vad jag pratar om! Producenten vid Svenska Lantägg säger ju tillochmed att det är helt ofarligt! Varför berätta det för folk som redan har en massa fobier! Nää, helt onödigt! Bara för att få lite uppmärksamhet och skrämma folk...


Pics

Här kommer lite bilder från igår som lovat, fler ligger ute på facebook:  
     
  

En knasig värld?

Hur kan man egentligen tycka det är roligt att slänga levande djur till sin död? Jo, i Kina verkar dem tycka det är jätte roligt iallafall: Titta här! Jag har sett många skyltar på Zoo oh djurparker där det står: Mata inte djuren!! Här står det säkert: Mata gärna djuren, men bara med djur du köper här! Hel knasigt, och dem ska OS snart? Hallå

Sen vill jag bara säga en sak: Det är inte roligt när folk man inte känner bara skriver reklam i kommentarerna! Det tycker jag inte om! Sen är det inte uppskattande när folk jag känner gör det heller. Buuu... Annars uppskattas kommentarer med glädje :)

Hjälp!

Guuud vad skoj det var igår hos Josse! Men uush vad jag mår sådär idag :S Bilder kommer komma senare. Kvällen avslutades med ett besök av Tommy. Medans alla andra gick ut så gick jag och Tommy upp till mig och pratade ett tag. Inte så länge dock. Jag höll mest på att somna :) Undra förresten om jag fick med mig kameran  upp från Josse? Får kanske leta lite :)

Verkligen jätte fint väder ute idag, solen skiner och vindstilla. Man borde nästan göra något produktivt :) Neej, det är väll bara onödigt :) Nu ska jag lägga mig ner igen.

Vad ska en tjej göra?

Ikväll är det lite party hos Josse! Men samtidigt vill jag se sagan om konungens återkomst. Vet inte hur jag ska lösa mitt lilla problem. Men det ska säkert gå ändå :) Ska fixa klart min tvätt och försöka få i mig lite mat. Med betoning på lite, för det var inte så längesedan jag åt, men inte för att jag ska bli allt för hunrig senare så :)

Uffe Larsson

Är det bara jag som gillar den gamla goda Uffe Larsson så mycket bättre än hans nya version? Det där långa håret han hade ikväll på Let´s Dance var ju bara förfärligt! Nä Uffe gå du upp dina kilon igen! Annars kommer du aldrig bli Uffe med folket igen!!

     vs. 

Han ser så läskig ut i sitt nya jag! Jag kommer ju ha mardrömmar inatt!
Man får iallafall hoppas perspnligheten finns kvar...

2 januari

Sök på din födelsedag på Google och ta den bilden som dyker upp först...


Så gott!

Kålpuddingen blev verkligen jätte god och Josse verkade också tycka det. Hon åt ketchup (?) till och jag åt lingon :) Nu blir det slappa ett tag sen Let Dance hos Josephine :) Trevligt värre alltså :)

Kortis

Idag blev det en kort dag på biblioteket. Skulle försöka plugga lite när jag kom hem men det har inte gått så bra hittils. Har dock ätit och diskat lite. Ska snart göra lite kålpudding som jag och Josephine ska äta. Sen blir det Let Dance. Nu måste jag ta på mig (har duschat) sen ska jag diska städa och måste gå ut med soporna. Ska baaara kolla klart på Gilmore Girls först.


Fläskfärs!

Köpte 1½ kilo fläskfärs på Maxi igår. Normalt köper jag alltid blandfärs, men har man priset 19 kronor kilot pågrund av kort datum så måste man passa på. Har kollat runder lite på internet idag efter vad man kan göra med fläskfärs. Fanns inte så myket, men hittade en favorit. Kålpudding!! Man kunde göra kåldolmar med, men det var lite mer avancerat, så kålpudding får det bli lätt att värma som matlåda med jue :) Bra nu när man pluggar på bibblan varje dag. Så imorgon ska det inhandlas ett kålhuvud och en lök. Kan inte gå på många kronor. Egentligen behöver jag kalvbuljong, ströbröd och mald kryddpeppar. Har redan hummerfond hemma sen jag skulle göra apelsin fisk. :) Ngn som vill äta kålpudding i Kalmar imorgon och titta på Let Dancé så hör av er :)Min rygg!

Jag har haft så ont i ryggen ända sedan jag kom till Kalmar. Vet knappt om jag ska klara detta! Har somnat båda nätterna efter att ha tagit en treo. Var tvungen att köpa nya idag, annars kan det vara omöjligt att somna. Jag har iallafall ingen aning vad det beror på. Jonas hade en teori i höstas om att min säng är för hård. Men jag vet inte. Kanske ska köpa en mjukare madrass men det känns onödigt att göra det om det inte är madrassens fel. Idag hade jag också jätte ont i biblioteket, så imorgon kommer jag förbered.

Förresten, är det bara för mig som blogg.se är jobbigt??

Onsdag

Vaknade vid åtta och orkade verkligen inte ta mig upp. Så jag snoosade en halvtimme. Sen gick jag upp och duschade och myste väll en halvtimme. Sen var det dags att dra iväg till skolan. Plugget gick väll bra, men segt. Så de ska va att plugga? Sen va det MAXI och efter det var det bara ner till stationen för att hjälpa Josse ta sig från stationen. Vi gjorde också klart vår uppgift. Duktiga värre. Nu har jag precis ätit lite pytt i panna.

Va fasiken?

Nästan 4 timmar på ett tåg, dock inte trångt fyra platser för mig själv, illamående och hungrig samtidigt! Ja, fortfarande. Bussen går precis när man går av tåget, men den andra står där med, men då måste man gå mycket längre. Jaja, tog den iallafall! Sedan när man kommer hem så luktar hela lägenheten avlopp! Jag lovar att det hjälper inte mot mitt illamående! Nä, har inte vågat kolla i kylen för den är nog tom och kan också lukta illa. Blir nog pizza ikväll =) Har ju inte så farligt långt till pizzerian =)

Dagen D!

Då är denna dagen kommern, IGEN!! Dagen då jag lämnar Helsingborg, alla människor och Jonas lägenhet! Trivs så bra här jue! Vaknade samtidigt som Jonas idag vid sex. Så svårt att somna om! Jonas gick hemifrån vid halv sju, sen dess har jag varit alldeles ensam och kommer va ett tag nu! Jaja, folk kommer jag träffa men ingen jag känner förrän imorgon bitti då jag ska plugga med Anna och Helena. Nu måste jag äta något! Hunger blandad med illamående, såådär bra =S


Här kommer jag åka ifrån idag =  Helsingborg C

Och här är mitt mål =  Kalmar C

Svensk syndromet!

En sak som har kommit upp ett antal gånger under min levnadstid i Kalmar är detta med den svenska artigheten. Vi säger ju alltid ursäkta och förlåt, fasst det kanske inte ens var ens fel, det är liksom bara en vana. Och detta med Tack! Vi svenskar är nog tack missbrukare.

person 1-Varsågod här får du din växel!
person 2-Tack så mycket
1-Tack för tacket
2-Nej, men det är du som ska ha tack!
1-Tycker du verkligen det? Tack så mycket!
2-Ingen fara! Bara trevligt :)
1-Tack tack
2-Ha en bra dag!
1-Tack desamma!
2-Tack så mycket
1-Hej då!
2-Tack och hej!

Kanske lite överdrivet men det ni får hålla med om att det är inte jätte långt från sanningen!

Sen kan man må dåligt om man inte tackat! (Gör det själv ibland, erkänner) Men man gör inget åt det om det är för sent! Nej, absolut inte! Man vill ju inte skämma ut sig på något sätt! Så om person 2 i konversationen ovan har gått ut ur affären och känner att han/hon sagt ett tack för lite så går han/hon knappast in igen och expediten springer inte ut igen, utan man mårlite dåligt i sin ensamhet.

Så för att jag ska må lite bättre: Tack till alla som sa grattis på födelsedagen, Gott Nytt år och God Jul till mig som jag inte sa detsamma tillbacka eller tack till! Så, mitt hjärta känns helt plötsligt mycket lättare :)

(Bara så att ni vet att om man söker på ordet tack på Googles bildsök så får man över 2 miljoner träffar)

image256

Sommaren!

Man kan ju alltid försöka iallafall, musik är alltid bra! Så det får bli en låt jag
lyssnade på sommrarna förr.


Nej :(

Det går verkligen inte att plugga nu! Så fort jag sätter mig och börjar läsa så vandrar tankarna iväg. Sen är det sådant dystert väder och det får mig bara att bli deppig över att jag lämnar Helsingborg och Jonas imorgon :( Händerna är kalla och jag har bara lust att krypa ner under täcket och göra inget. Har sådan lust att läsa min Harry Potter bok som jag fick i julklapp! Men jag kan väll inte läsa vanliga böcker när jag har massa tenta böcker som ska läsas? Piss väder...


En deppig dag
-och hur man blir glad igen.
Ngt för mig kanske?

Plugg??

Idag måste jag plugga vidare lite. Ska bara boka min tågbiljett till imorgon. Usch känns alltid lika vemodigt att lämna Helsingborg. Men det brukar alltid lösa sig efter man vatt i Kalmar ett tag och mött alla vännerna. Tåget går 11.36 imorgon så då måste sista minuten bokas efter 11.36 idag. Sen blir det till att studera till tentan :)


Trevligt

Idag har det varit en trevlig dag. Lite stressig men dock mysig. Gick upp halv elva efter att ha snoosat en timme, sen ringde Ewa nog vid elva och ville hitta på något. Först sa jag att jag inte kunde. hade nämligen planerat att träffa föräldrarna. Men när jag sedan ringde dem var de inte pigga på ngra timmar till. Så jag ringde till Ewa igen och åkte sedan hem till henne. Där myste vi och pratade, så gött!

Vid tre hämtade brossan mig och vi åkte hem till föräldrarna. Spelade lite spel med pappa och jag vann!! Händer inte så ofta, speciellt roligt var det eftersom pappa var lite stöddig innan och sa till mamma att jag hade ngn störning eftersom jag gillade att förlora. Haha, mes!

Nu är jag hemma hos Jonas och kollar på en knasig film på 3:an.

image255

Jag och Ewz, längesedan!!
 Snodde din Photoshoppade bild Ewz. Har ingen på oss på min dator.

Natt musik!

Roger Pontares son Vincent. Han har fått de snygga generna i den familjen :)


Sova?

Ja, det är nog ett ord jag inte kan omvandla till praktik på kvällarna, men morgnarna dock! Nu är jag så uppspelt också så det är snäpp inpå omöjligt att sova. Har precis sett sista avsnitet i säsong 2 av Heroes. Trodde jag sett det innan, men nej! Det var sååå bra!! Slutade bara med ett Aaarg! Sen har det vatt aktiviteter i huset mittemot, ambulans och allt! Dem hämtade ngn gamal gubbe, han levde dock! Så, så mycket action var det inte kanske =P Nu ska jag försöka lugan ner mig genom att titta lite på Ricky Lake, hur länge sen var det inte man såg det?

Klar

Nu är jag klar med designen! Kunde inte slita mig. Har ju ändå sett Sagan om de två tornen innan. Men scenerna med Legolas kan man aldrig få nog av =D Nä, jag är så nöjd med min nya design. Men tänka sig vilken tid det tar!! Speciellt när man aldrig gjort det innan :)  Nu ska jag nog sova snart! Hela huvudet lixom snurrar i grönt och gult nu! Woho...

Så ja!

Nu börjar det likna ngt! Fortfarande ngra små detaljer jag ska försöka lösa! Har hittat en jätte bra blogg som hjälpt verkligen jälpt mig! designadinblogg.blogg.se. Jätte bra! Så enkel så tillochmed jag förstår, det ni är nästan ett mirakel. Nä, men det mörkgröna ska bli vitt och vill ha en vit linje emellan headern och inläggen. Möjligtvis att jag plockar in det gula från bakgrunden lite. Nä, nu är jag nöjd med mig själv! Dags att luta sig bakåt och se klart på Sagan om de två tornen!

SNÖ!!

Vi har snö i helsingborg! Amazing!!

jobbigt

Har suttit ngn timme med att försöka ändra designen på bloggen. Hittils har jag lyckats med att ändra bakgrunden! Woho! Vill dock ändra headern också, men får inte till det bra! Nöjd med bakgrunden dock! Men kommer antagligen göra ngt åt det senare! Ha det så bra alla där ute!!

Parfym

Var nere en liten runda på stan idag. Jag skulle köpa en parfym hade jag tänkt. Problemet här i Helsingborg är bara att de låser in perfyrmerna bakom glasmontrar. Jag tappar all inspiration då, för om man vill lukta på ngn så måste man gå och fråga. Nej, låt mig sniffa ifred! Gillar de parfym affären i Giraffen där kan man ju gå och sniffa hur mycket man vill. Ska köpa där när jag kommer till Kalmar istället!

Ngn som har tips på en god parfym??


So far

Har suttit två timmar nu då! Med iallafall en halvtimmes paus. =) Men man lär sig bäst om man tar pauser då och då. Det hörde jag i Au1 ngn gång =P Har iallafall läst och förstått (stoort framsteg) delar av det danska kapitlet. 25 jobbiga sidor =S Det tog kanske 30 minuter och jag läste 5 sidor! Men jag förstod dem och det är danska! Sen läste jag också om de tre olika framtidsvisionerna om Europa. Sen nu har jag börjar gå in så smått på världsreligionerna. Jag vet, väldigt brett! Vänta bara tills Samhällsekonomin och Kalla kriget också kommer in i mixen! Iallafall...! Nu ska jag äta lite lunch! Sen, mer plugg!Plugg dag

Har precis gått upp och nu är det plugg som gäller!! Ska bara morna mig lite, men vid elva är det plugg. Ska se hur länge jag orkar! Men jag ska försöka plugga så mycket jag kan till Jonas kommer klockan sju ikväll. Om jag känner mig väl kommer det med sanolikhet bli många fina små uppehåll. Nä, nu ska jag försöka få i mig mat och titta lite på tv tills elvsa som sagt!

Nyårs saluten!

En gammal tradition här i Helsingborg är Nyårs saluten. En fotbollsturnering för seniorer och en för knattar. Bara kill lag dock, tycker jag är dåligt! Iallafall så var jag där i år! Woho... 1:a gången... Men jag var där med en riktig veteran, nämligen MissMaddams. Det roligaste av allt var att Ödåkra IF vann över HIF med 4-2. Woho!!


Over and out

Snart är ytterligare eb födelsedag över! 23 år, jo, det ska bli ett intressant år!

Sista presenten av Jonas var Sing Star, Svenska Hits! Så nu är vårens fester fixade :)

Middagen var väldigt mysig med familjen. Bonasera Bonaser hette restaurangen. Italiensk liten familje restaurang. Jag åt pasta med Oxfilé. Mamma och Gustav åt Pizza medans pappa åt Salt Imbocca (stavning?), kött var det iallafall.

Sen ska jag försöka charma in mig hos Jonas och försöka se Dogma med honom. Inte säkert, han är ganska trött.

Presenter

Idag fyller jag ju då år och har so far fått 2 presenter.

1. En rolig bok av Jonas där man varje år ska göra ngnting skoj. Då år 23 var knulla runt och jag inte riktigt får de (tack Jonas) så ska jag istället göra år 24, då man ska slösa bort ett år. Så detta året ska jag helt enkelt slösa bort. Just de... I dag skulle jag vässa alla mina pennor. Men eftersom jag bara har två stift pennor med mig till HBG, så var det ett lätt uppdrag.

2. En Ipod Nano!! Wihoo! En svart som heter Black Beauty, fick döpa den själv :) Den fick jag av min familj. Rätt dyr så det var det jag fick. Men jag är sååå nöjd :) Blir dock också bjuden på restaurang ikväll av familjen. Mys...

3. Hemlig present av Jonas som ska öppnas ikväll =)

Redo

Jag känner mig redo för att åka tillbaka till Kalmar nu! Har fått nog av Helsingborg för denna gången! Känns dock väldigt bra med alla vänner här nu! Har träffat dem massa och det känns som om jag har vänner för livet här. För även om vi knappt hörs på ett halvår så när vi väl träffas så är allt som vanligt och vi fortsätter där vi slutade. Sådana vänner år bäst, för det är dem som är kvar. EWA, Duär bäst!! ;)

Jag hoppas och tror jag har sådana i Kalmar med. Denna hösten var det verkligen guld på vänskapsfronten. Det enda mörkret var ju såklart att Jamie försvann från oss. Men jag fann Anna, myste med Teza, hade roligt med Therese, umgicks med Josse och hittade Tommy. Så skojigt. Hur ska det gå när man senare lämnar allt? Blipp blopp, det är en tid kvar! Usch ja! Denna höst blev speciell med Walkie Talkies och sjungande bröst.

Födelsedag

Idag fyller man då 23 år. Hehe! Som vilken dag som helst förutom att man får små söta sms av alla vänner. Anna var först vid halv ett. Sen var Josse hon är ju den som alltid grattat mig de seanste 10 åren eller nått. Tack för det :) Sen har Ewa också hunnit. Tre underbara vänner man aldrig kommer släppa. Det som är väldigt tråkigt med att fylla år så här i jullovet är ju att man sitter själv. Hade velat vara i Kalmar och träffat alla små söta vänner. Ewa hade jag kunnat träffa. Men jag mitt nötta har bokat in föräldrarna idag. Det är ju tur att det finns fler kvällar innan man åker hem. Nu ska jag ta på mig lite kläder sen kommer pappa och lillebror och hämtar mig.


2008

Första inlägget i år! Woho! Så trött idag! Var jätte roligt hemma hos Ewa!! Fick träffa Malin och Josefine som det var vääldigt längesedan jag träffade. Sen gick jag, Mimi, Linn, Katta och Mattias ner till stan för att titta på nyårs raketerna. Helt fantastiskt att stå vid parapeten och titta ut över danmark. Önskar bara att Jonas va där. Sen var det dags för mig att dra hem medans de andra skulle på efterfest. Stod vid bussstationen och den skulle komma om 10 minuter. När tiden var inne försvann den bussen från tavlan och det stod att nästa skulle komma om 30 minuter. Då pallade jag inte längre utan gick hem! Det tar bara 40 minuter att gå hem från stan till Jonas. Så jag gick! Kallt men en trevlig promenad sådär på nyårsafton.

Idag blir det tvätta och handla och imorgon är det ju en speciell dag :)

RSS 2.0