Segt

Livet utan dator funkar. Nu är jag och Tessan och ska nanna här inatt. Vi håller på lite med c-uppsatsen och vi har nog bytat ämne för sista gången. Hopppas jag iallafall... Annars tycker jag IDOL är så överskattat... Imorgon blir det Halloween party och förhoppningsvis en bra kårkväll...

Bla bla bla bla bla, dyslexi!!!

Nu är jag och Tessan desperata och vet inte riktigt vad vi ska göra! Bla bla bla känns det som om i huvudet. Vill inte vill inte. Kan man inte bara hoppa fram i tiden och sen sitta där med ett färdigt arbete. =) Den 18.e november ska vi vara klara har vi bestämmt! Ngn som vet en tidsmaskin som snabbspolar lite??

Dagens ord

När jag läste igår så slog jag upp en massa ord...

Praxis: God taget handlinsmönster av allmänheten
Kontext: Sammanhang


Segt

Alltså just nu känns det jobbigt! Är otroligt trött och skulle bara vilja åka hem och lägga mig. Men nej, jag ska ju jobba nu klockan fem. Jag har iallfall läst alla sidor som jag sagt att jag skulle läsa idag. Sen känns det papret vi skall skriva nästa vecka faktiskt lite väl svårt. Känns inte alls roligt att börja skriva på det sen. Men först ska man ju bara förstå sig på det man läser nu och få något vettigt utav det. Jaja, seminariet igår klarade jag jue och det känndes också svårt innan jag började med det. Ska nog ta och fortsätta läsa i boken nu innan jag börjar. ska bara läsa någon blogg först.

Blogg blogg blogg

Ingen dator

Nu har jag ingen dator till den 17 november det suuger!

Lissen

Min dumma dator gör mig ledsen hela tiden! Nu vill inte skärmen stänga sig utan den vill bara bråka. Inte alls skoj. Har redan pratat med Anna och vi ska lämna in den efter skolan. Kan ju inte precis cykla in med en dator som jag inte kan stänga locket på. Annars fungerar datorn, så det är ju bara fel på en skuv eller så. Men jag undrar om OnOff har en tekninker som klarar det. Jag tror att de måste skicka iväg den, lycka till emd att skicka iväg en dator som man inte kan stänga. Hoppas de har nån data teknisk Nisse där.

Det är verkligen vid sådana här tillfällen jag saknar en viss människa... Men inte mer till att han skulle ha kunnat fixa min dator...hehe...

7 minuter

Nu är jag uppe i sju minuter och det får räcka! Får andas djupt, mycket och länge imorgon! Har också skickat iväg ett mejl till Kalle som ska vara med i vårt publag, hehe, det blev ett roligt mejl såhär på kvällskvisten. Nu ska jag nog sova, eller kolla lite på TV. Det blev ingen film idag iallafall =(

GOD NATT


Dumma anförande

Läste igenom mitt anförande för en halvtimme sen. Det gick på 3.30 min. Då läste jag långsamt, inte bra, inte bra alls!! Ska ju vara på ca 10 minuter, och 3.30 är INTE ca 10 minuter. Såå nu ordbajsar jag och försöker komma på något mer jag kan prata om. Tusan fasiken för denna helgen säger jag bara... Ja, jag lär ju vara vaken någon timme till så... Wish me luck!

Lista...

Vet att jag inte bloggat på någon/några dagar. Men jag orkar inte nu... Så ni får en lita istället, de är ju så skoj =)

Mina svar:
(x) Mascara över 100 kr
( ) En plattång
( ) En locktång
(x) Designparfym
( ) Foundation över 200 kr
( ) Ögonfransböjare
( ) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
( ) Läppglans över 100 kr
( ) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Summa = 5

Du ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder foundation varje dag
() Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
() Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
(x) Använder bodylotion varje dag
( ) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 1

Du har...
( ) Tonat håret
(x) Färgat håret (slingor)
( ) Hårförlängning
( ) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Just nu eller någon gång? jag kryssade det jag har gjort iaf..
Summa = 2

Totalt: 8

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.

Hehe, någon som är förvpånad över resultatet? Inte jag iallafall...=)


Den aktiva studentens vardag!

Ja, idag blir en bra dag! Först ska jag och Josse äta Sushi, muuums! Sen blir det lite shopping inför sittningen imorgon. Bland annat ett par strumpbyxor ska inhandlas. HAr ju fått pengar idag =) Både lön och CSN. Iallafall så blir det en tripp til kåren efter stan. Vi ska fixa inför sittningen imorgon då. Sen blir det en snabb sväng hem. Se en film om jag hinner =) Kanske kolla igenom anförandet till måndag. Sen ska jag jobba på puben ikväll. Blir nog roligare än vad det var i onsdags då de inte var folk alls. Idag har ju folk som sagt fått pengar =)

Nu ska jag ta  på mig!

Trött!

Är så trött nu, vet inte varför! HAr ont i benet också, så jag funderar på att ta en dusch och raka benen. Innan dess bädda så jag sen kan lägga mig i en nybäddad säng. Titta på SOS Gute som är mitt nya favvo program tillsammans med Färjan. Jag börjar nog bli vuxen....=S Sen kanske de blir en film, SATC, eller kanske lilla sjöjungfrun?? Sen sova, imorgon blir det en lång dag med att jobba puben.

Köpte förresten en till film idag =D Första HarryPotter filmen på DVD, så nu har jag alla HArry Potter på DVD. Av de som släppts då.


Hehe, haha!

Förbannade anförande som vi ska ha på måndag! Vill inte, tio minuter ska jag prata om något som jag verkligen inte känner för eller har lust till för fem öra. Och inte bara det utan jag har hittat en avhandling som är på 236 sidor och är från 1981. Den är alltså äldre än mig och inte alls aktuell. Men jag pallar inte och skiter i det. Ge mig underkännt då!  Nä, nu ska jag väll försöka få ihop tio minuters BullShit. Sen vid halv fyra snårets ska jag iväg med Jonna och shoppa inför sittningen. Är förhoppningsvis klar då, bla bla bla!!




Massa film!

Va på Media Markt igår då och de blev ett riktigt klipp. Köpte sex filmer för 425 kronor.

1. Sex and the city filmen
2. Den magiska leksaksaffären
3. Blommor av Stål
4. Valiant

5. Haja Läget

6. Arthur och milijonkerna (eller nåt sånt)

Sen köpte jag två filmer i måndags:

1. Lilla sjöjungfrun

2. Pixar Short films


Sen fick jag tre av mamma också i måndags:

1. Världarnas krig
2. Blades of Glory
3. Min vän Charlotte

Har hittils bara sett den magiska leksaksaffären. Jag har förstås sett världarnas krig innan. Men inte nu jue! Media Markt är förresten mycket billigt och har ett stoort utbud. Så åk dit om ni kan, I liked it.


Puben...

Imorgon blir det visst premiär för att jobba puben denna termin. Har redan jobbat kåren men nu blir det puben alltså. Ska bli skoj, får se vilka jag ska jobba med. Alltid lika skoj, hoppas nu bara jag minns allt, men de ska nog gå bra. Treo med? Check =P

Innan blir det antagligen lång runda med Tessan. Media Markt here I comeee!


Ischa!

Nu har jag skrivit tre sidor på min projekt rapport. Det är ganska skoj. Men jag har lite svårt att lista ut hur mycket jag ska skriva när där står ca 4-5 sidor. Eeh, hur skriver man ca 4-5 sidor??  Nä, får väll skriva allt jag ska ha med och om det inte är nog så får ordbajs maskinen gå på högvarv. Tycker egentligen det är så fjantigt. Kanske bättre att sätta skriv inte mer än 10 och gärna över 2. Så får man med det väsentliga och slipper ordbajsa om man vill, men om man vill så kan man göra deti tio sidor. Hallå, ska man inte anpassa sig för varj individ. Ordbajsare, eller ej??


Gulligt

Barn är för goa!

 



HAHA!

Hur man roar sig en måndag morgon när Tv:n inte fungerar.

1. Jag kan nästan göra tre loopar med tungan. Haha!! Eves motivation varför jag inte skulle vara upprörd över mitt G på VFU:n: Men tänk, du kan göra ringar med tungan, de kan inte jag! Hur tror du det känns??

2. Jag kan slicka mig själv på tungan. Jag började nästan gråta, så roligt va det...

3. Jag har en lång tunga! Haha...Den är rätt så tjock osso. Passar bra med mig alltså... Oooh... Hur man roar sig själv...

Kanske ska börja skriva på rapporten snart??
 
Hehehe.... Förlåt för dena torra måndagsmorgon humor...


Irritation!!

Vaknar ganska tidigt, en timme senare än vad jag gjort i fem veckor. Är glad att jag slipper cykla iväg och sätter på TV:n. Då funkar inte vissa kanaler, liiite irriterad eller vad. Tanten som jag ringer på Tele2 ber mig nollställa boxen. Det var nog ett sådär bra beslut. Det går segt att kanalsöka och den hittar INGA kanaler. Så nu har jag INGA kanaler helt plötsligt, hade några innan iallafall... Tv:n är inte bara underhällning för mig utan även ett sorts sällskap när jag bor såhär ensam som man ändå gör. Jag har ju ingen fungerande stereo, bara en klump som fungerar som nattduks bord. Ljud vore trevligt, hoho!!

Produktiv...

Idag har jag varit riktigt produktiv... Städat hela köket. Det har inte vatt så här fint på år och dar... Sen har jag tagit upp tvätten, dan efter den tvättades!! Det är nog något av det tråkigaste som finns! Sen har jag städat lite mer. Också blev det en cykelrunda till stan med Josse. Såååå gott med Sushi... 16 bitar gick precis ner och jag är fortfarande mätt! Nu ska jag bara se klart filmken på 3:an sen blir det kanske sova, eller mer TV. Ska ju INTE upp klockan 05.30 imorgon, det enda positiva just nu känns det som...


Gangster party!

Igår var det ju då gangster party hos Emelie. Vi delade hennes lägenhet med en mindre rolig fest, men vi hade skit skoj!! nu kommer det lite bilder, men kvalitén suger! Skulle tagit med min kamera men glömde den i sista sekunden... Så det fick bli mobilen istället, som INTE är lika bra alls...

     

     

Roligt

Har vatt en riktigt rolig kväll i kväll... Men nu är jag hemskt trött!! Kommer bilderoch mer info i morgon antagligen!! GOD NATT!!

Dagens bild...

Jag tycker det är snyggt... Kan inte du fixa så jag har såna här läppar på sittningen Teza???

SLUT!

Nu är det slut på praktiken...Det var riktigt sorgligt faktiskt... Men nu får man gå vidare, nästa vecka är det projektrapport blahahaha som ska skrivas...Vill inte! ALLS! Men men, ville ju inte ha praktik i början heller...Men det löste sig ju bra...

Ikväll blir det Ala Cartén för att äta lite god mat. Så grejt...

0 dagar kvar =o

Jaha...

Imorgon är sista dagen på VFU:n. Lite sorgligt... Ska ha lite betygsamtal... Får se, får se. Kommer sakna de söta små ungarna. Men nu! Ska jag sova... Har vatt en riktigt rolig och produktiv kväll hemma hos Patrik med styrelsen.

Häftigt

Bilar som går på luft???...Om det fungerar så skulle det ju vara riktigt häftigt... Sen att de bara går 20 mil på en tank gör den kanske inte till någon långfärdsbil, men det vore ju den perfekta stadsbilen!! Sen var den ju ganska söt också :)

Guy Negre, vd för MDI poserar stolt med företagets nya bilar

Måndag

Aaah, sista veckan!! Är så trött, men nu kan man känna slutet...  Det ska bli roligt på skolan! Men jag är så oootroligt trött på att gå upp halv sex! Vill bara sova och i helgen var det svårt att koppla av och sova ut helt när man måste upp. På lördag får jag sova lite, på lördag, idag är det måndag. Nä, nu måste jag göra mig iordning för en ny dag och en cykel tur ner till stationen.  Måndag idag, den längsta dagen...

Jobba jobb

Står på bibblan nu då. Jens hyllstädar och mycket mer finns här inte att göra just nu. Hade lite problem i början. Fick ringa Andreas och hålla på, men sen helt plötsligt så bara löste det sig och allt funkade. Datorer funkar ibland på det mest udda sätt!!

Sen efter jobbet blir det pizza med Eve, Andreas och Emma. Det blir najs.

Fredag kväll

Denna kväll blev till 110% lugn. Dagen har vatt jätte bra. Hittade ett absolut underbart fynd idag genom en ren impuls. Det känns så braa! Sen fick jag beröm idag för min samling+bokstavsgrupp, känndes också bra. HAr också ätit på Zorbas med Teza idag. Ingen top mat idag, men de var en trevlig prat strund iallafall. Nu blir det snart sova, sova, sova... Ska ju jobba imorgon, det ska bli intressant att få jobba en helg. mer böcker att lägga ut och mer saker att göra.

Nu kollar jag på Shall we dance med Richard Gere. Får se om jag orkar se hela...


Perfekt!

Kom på den perfekta julklappen till Mamma och Pappa! Perfeect.... Säger det dock inte här, men men, perfekt kommer det att bli... Yeees

Hinns

Nä, fär tusan här hinns det inte blogga. Är very tired nu och det är mycket tankar som flyger runt i mitt huvud. Besviken, förvånad, arg, trött, irriterad så mycket på samma gång.

Men det är sånt som går över...

7 dagar kvar på praktiken nu...

Lärarbesök

Idag får jag lärarbesök från högskolan =( Man blir normalt bedömd under praktiken, men när man får lärarbesök så blir man dubbelt bedömd. HAr verkligen ingen lust, somnade sent igår. Nä, nu ska jag ta på mig de sista kläderna, sen bär det iväg till en underbar dag....


Tvärskog

Jag har alltså min praktik i Tvärskog och det ligger en bit ut i ingenstans och där finns en låda med ingenting. Men det här lilla stället har absolut sin charm och när vi nu nga gånger har gått den långa slingan så bara njuter jag av naturen.



  

Harrys

Igår var det förfest hos Anna, de va trevligt, trevligt och skoj. =) Det blev lite Tequila shots, fuskade lite dock men de känns bra idag att de inte blev mer. Kvällen avslutades på Harrys, 120 kronor för att komm in och hänga in min jacka och sen spendera 45 minuter med att gå runt. kom hem vid ett och när jg gick in genom porten var jag så trött att jag knappt kunde hålla ögonen öppna. Stupade direkt i säng och somnade på 10 sekunder. idag är jag småtrött och ligger med huvudvärk i sängen. Kommer nog stanna här till 16 då jag ska tvätta. Suck och pust...


Arg!

Nä, nu blir jag arg på försäkringskassan!  Här är motiveringarna.

1.Jag kommer i år sammanlagt tjäna ca 25000. Det är allt det... Då får jag sänkt bostadsbidragbidrag till 800, det är ju skoj. Tur att jag inte hade ett heltidssommarjobb. HAde ju inte ens 50%. Tänk va mycket som hade kunnat ryka då lixom...

2. Folk som bor i villor som är värda 5.5 miljoner kronor, dem ger vi 200.000 kronor om året. Sen att dem är lite kriminella och så, det spelar ingen roll. Och alla barnfamiljer sen! Som man hör om blir återbetalningskyldiga pga ngn töntig detalj, det är dem riktiga bovarna i försäkringskassans ögon.

Avslutningsittningen

Ja, det är väll 2 veckor sedan vi hade avslutningsittning imorgon. Men jag lade pårecis över bilderna till datorn. Hittade en favorit direkt. Tyckte det var snyggt med röken och ljuset.


Det är Mackan som Mikael Jackson.

Dagens citat

Fick en väldigt fin kommentar från ett av barnen idag när vi satt och målade:

6: Är du kääär?
F: Nej
6: Vadå, ska inte du gifta dig??

Här blir jag lite ställd och får fundera ett tag på vad jag ska säga.
Tillsist kommer jag på och säger att jag inte hittat rätt kille än.
Det accepterar han och målar sen vidare.

Ungar är roliga ibland....

Insikter

Alla kör Volvo i ljungbyholm. Såg nog 20 volvosar när bussen körde igenom Lungbyholm. Det är nog en färd på max 300 meter. Sen har jag bestämt mig för att om jag någonsin ska bo i Kalmar så ska jag köpa hus i Rinkabyholm. Är helt förälskad i alla små hus som finns där. Men kan tänka mig att det kostar en del, men men... ¨

Idag var Stickans begravning, min mormors bror. Det känns riktigt tråkigt att jag inte kunde vara där.

10 dagar kvar av praktiken...


Tower defence

Klarade mig precis igenom ett Tower defence spel för första gången. Jippi... Det var en massa söta svampar som hoppade...Normalt brukar jag inte orka hela eller så förlorar man alla liv när det börjar blir för svårt.




Love it!

Jag bara älskar små oplanerade händelser som dyker upp i vardagen. Som idag gick jag och Teza och muppade oss på stan, åt lite Thai buffé och hade det gos. Hittade lite utgrävningar i Kalmar City och tog det allmänt chill helt enkelt. Det är sånt man behöver för att klara av 5 veckors praktik.

Medlemsmöte idag! Vi hade fyllnadsval, and believe it or not. MEN! Vi är en full styrelse, fatta hur rare det är. Totally amazing!  Bara vi och Ess. Sen en annan nyhet, no more lokal fö KArolin nu. =( Vi är very sad för det och allt är inte helt över än, men lokalen är borta.

12 dagar kvar av praktiken.

BIld på Styrelsens märke

RSS 2.0