Resa?

Det var ett tag sedan jag skrev sist.

Vad har hänt då? Jo, jag har vatt i Malmö i helgen. Evelina fyllde år så hon hade lite party. Jag, Ewa och Linda åkte ner från Helsingborg och det var riktigt roligt. Jag och Linda sov äver också så vi åt Brunch idag. Gott, jag gillar pannkakor. Jobb nu i veckan. Ska försöka simma lite i veckan med, h'ar verkligen slarvat med det.

Linda och Evelina pratade mycket om resor i helgen och jag hade verkligen velat resa lite. Någon som vill ut och resa lite? Annars har jag ju tatt steget att gå på bio själv, nästa steg är kanske att resa själv?


Varför Ödåkra?

Sem familjen flyttade från Ödåkra har den byn blivit mycket värre. För ett tag sedan brann ett helt klassrum på min gamla skola, Svengårdsskolan. Detta är nu helt förstört! I helgen har scout gården, där jag gått när jag vatt liten brunnit ner och en förskola som jag sommarjobbat på + en av mammas bästa vänninor på brunnit och en del är helt förstört. Det är hemskt! Det enda jag är glad över i denna historien är att jag inte bor kvar, för jag är väldigt lättskrämd.

Läs här om de olika bränderna...=(

Scoutstugan och minnen =(

Mer bra musik!

Öppnade i morse och satt lite vid MTV imorse för att vakna till liv. Då kom denna låte upp och jag tycker den är söt...  =)


Ny bra musik!

Och en bra video!


Bättre helg

Denna helgen har absolut varit bättre än vad den förra med magsjuka var. Igår, lördag, var jag och mamma på IKEA och Maxi. Jag köpte en del nya saker jag behövde. Bland annat köpte jag en ny matta och en gardinstång. Inga gardiner än dock...=) Men en gardinstång har jag så jag är redo i sovrummet iallafall när jag hittar en gardin. Köket och vardagsrummet är fortfarande kvar att lösa, dock har jag en gammal gardinstång som kanske fungerar i vardagsrummet.

På maxi handlade jag en massa mat så jag klarar mig nog i flera veckor framöver =) Najs... Och eftersom jag handlade med min mor så blev det inget godis och ingen läsk, och det är ju aldrig fel att INTE köpa sådant. Idag blir det lite städ, lite fix och lite Gilmore Girls =)

Februari

Nu har februari kommit. Januari slutade med magsjuka och en hel helg i sängen, skönt men lite tråkigt i längden. Roligt att vara tillbaka på jobbet idag. Värre är dock att tre av fem kollegor är sjuka och imorgon kommer alla barnen och vi har två vikarier. Suck suck suck! Men det kommer gå, men kanske inte det ultimata, men gå komemr det... hehe... TRÖTT är jag nu och ska öppna imorgon så det blir en lugn kväll! Som det inte skulle blitt det annars... HAHA!

RSS 2.0