Jäkla cykel!!

Asså min tur bara fortsätter. Idag när jag cyklade till skolan så exploderade mitt däck. Det var så typiskt mitt i allt som pågår nu och precis innan Duggan. Men det fick verkligen bort mina tankar från Duggan och jag tror den gick bättre bara därför att.

Men cyklen är redan iväg på lagning dock och den kommer vara klar vid tolv. Jag var väldigt bedjande och snäll. Dem hade inte ens öppnat när jag kom dit. Men det är väll min kvinnliga charm.

Här kommer en till fin bild från i lördags på mig och Teza:


Storken

Min dag har vatt hektisk och då har jag ändå inte fått mycket läst idag! Just nu sitter jag i en tom data sal på storken och man kan ju alltid gissa vart alla andra är som normalt brukar vara här, ute i solen!!!

Jag ska hem nu iallafall och äta lite. Åt alldeles för lite igår. Buffé vid tre sen åt jag inte mer. Min mage har väldigt jobbiga smärtor.

Sponsringsjobbet har inte gått så bra idag. Mejlat och ringt runt för fullt. Men jag hoppas att mina två mejl kan ge lite utslag och att jag får kämpa mer någon annan dag.

Fin blogg!

Har verkligen saknat min fina blogg!!

Igår va en lång dag så jag hann knappt vara hemma och sakna datorn! Slutade med kortspel i vallgraven och de va så mysigt med mysiga människor.  Köpte en jätte fin och stoooor scarfs på stan innan. Jag ska fasikebn slå Annas fem och Tezas åtta scarfar :) Jag har tre hittils. =) jag vet att jag är konstig, men ingen är väll förvånad??

Nu sitter jag på bibblan och försöker uppdatera mig i världen. Kollar på facebook på alal bilder och alla kommentarer jag fått. Det var en bra kväll i lördags!

Snart ska jag dra mig till expen och sitta i den. Tänkte även ringa lite sponsor samtal. Så jag har vatt lite duktig i det området med. Tack och hej leverpastej... Hoppas vi hörs snart igen!


Dator!

Jag hatar dator jävlar! Eller rättare sagt jag hatar mig själv i kombination med datorer.

TIPS!! Om man spiller TREO på en dator så går den söönder!!

Kommer alltså inte skriva här så mycket den närmaste tiden, men ska va en del på bibblan så får skriva då. MSN kommer va obefintligt. Men det är nog bara skönt! Nu är jag hos Josse för alla som undrar. Hon ska snart iväg då, så jag är lite stressad. Hon ska till ULLARED imorgon så fuskis!!

Gatufesten!

Det var riktigt trevligt igår och det känns som vanligt idag! Va jätteskoj att ha Ewa och Co här. Men nästa gång får Ewa ta och komma hit själv =)

Men det var en massa folk det urartade aldrig, fasst polisen kom. Men det berodde mer på att vi hade för hög musik tyckte pensionärerna på andra sidan gatan, så polisens växel hade blivit ner ringd :)

Bilder från hela kvällen kommer kommer senare.

Det är de!

Hemma från en underbar kväll, fram till puben iallafall :) Avslutades väldigt bra med snack med Josse om väldigt djupa saker. Om det inte är redig vänskap så vette jag fan. 14 år och still going strong!!

Med tanke på listan jag hade i förra inlägget så tror jag att jag mest har Stålmanen fylla. Ni som känner mig vet varför! Nu ska jag sova! GOD NATT!!

Imorgon kommer EWA!!! =D Eller det blir faktiskt idag :=)

Trevliga fyllor!

Hittade lite rolig lista hos Micke!

Askungen-fylla: Du kommer hem och har tappat en sko och kläderna hänger i trasor.
Törnrosa-fylla: Du slocknar i hundra år.
Snövit-fylla: Du vaknar upp med sju främmande män i sängen.
Lilla Sjöjungfrun-fylla: Dina fötter klibbar ihop och luktar fisk.
Lilla Rödluvan-fylla: Du vaknar upp med mormor i samma säng.
Kejsarens nya kläder-fylla: Du vaknar helt naken i rännstenen och upptäcker en pekande folksamling.
Fula Ankungen-fylla: Du vaknar upp med en äkta hälft - men det är inte din. Den här är snyggare.
Nalle Puh-fylla: Din buk har svällt till dubbel storlek och din mun är kladdig.
Stålmannen-fylla: Din kropp är både röd och blå, och folks viskningar låter som höga skrik.
Joakim von Anka-fylla: Du vaknar och har en stor hög med pengar men inga byxor.
Musse Pigg-fylla: Dina öron är svullna och du har dina vita handskar, men av fracken syns inte ett spår.
Hans och Greta-fylla: Du kan lätt hitta till toaletten genom att följa spåret av nattens uppkastningar.
Pippi Långstrump-fylla: Du vaknar mellan en häst och en apa och finner väskan full med pengar. >
Stora Stygga Vargen-fylla: Du har så taskig andedräkt att du kan blåsa omkull ett hus.
Bambi-fylla: Dina ben vägrar lyda dig och ditt huvud känns stort som en badboll. >
Attila-fylla: Du lämnar kaos och förödelse där du drar fram.
Hitler-fylla: Du slocknar i en bunker.
Christoffer Columbus-fylla: Du vet inte vart du är på väg, inte var du är när du kommer fram, men hela kalaset bekostas av staten.
Tarzan-fylla: Du vaknar halvnaken i skogen och undrar varför du är så hes.
Y2K-fylla: Din hjärna fungerar inte och din tankeverksamhet är totalnollad så du börjar om från igår.
Microsoft-fylla: De flesta av dina kroppsfunktioner krånglar och du vet att du inte hinner fixa till dig innan svärmor kommer, men du vägrar erkänna att det är ett problem.

Trött

Nu är jag tröttare än huum...något som är väldigt trött! Oooh...jag ä'r tröttare än en sengångare...

Vatt en lång men rolig dag som slutade med lite Wii hemma hos Tessan. Varför slutar det alltid med att jag fixar saker som Tessan haft problem med? Jag tror jag är en dataspels närd helt enkelt....Suck!! :)

Nu ska jag äta något, om jag hittar något.... Sen ska jag sova och förbereda mig inför duggan imorgon! Vill inte alls...

HAHAHAHAHAHA

Strip
HAHAHAHAHAHAHAHAHA....

Lite lost

Idag är jag förrvirrad. Och då ska det gå att plugga? Det måste väll göra det, men jag känner mig knasig! Igår va det en kväll som var tråkig HIF förlorade, men ingen är vällj'tteförvånad. HIF har ett ur bra anfall, men det finns saker i försvaret som måste förbättras, tillexempel en ny målvakt!!

Iallafall så va de lokalen, puben, kåren sen. Nu är jag trött och ska försöka läsa! Vill även spela Sims, men jag vet inte!, borde inte!!

HIF!

Först är det möte, sen är det HIF, woho! Jag dka nog ha tröja på mig för Elin tyckte det. Har vatt lite velig hela dagen. Men det är ju bara en gång om året vårt älskade HIF är här och spelar. Så de får bli tröja och halsduk! Woho...


Gah!

Nu har jag läst klart en bok  av tre til nästa veckas Dugga. Denna veckas dugga bok är redan klar, men ska kolla igenom den igen på torsdag. Är så trött överallt i min kropp just nu. Funderar på att gå en runda till Netto och köpa lite gottis. Tycker jag är förtjänt av det, men får se får se.

Oprah!

Sitter här vid min dator och slänger ett halvt öga på Oprah då och då! Helt plötsligt hör jag "sweden" i bakgrunden och helt plötsligt har Oprah all min uppmärksamhet. Då har Oprah frågat en specialist inom något fält, vilket land som är bäst exempel när det gäller homosexualitet. Experten säger då Sverige och att vi gjorde homosexualitet "lagligt" 1944. Vi var det första landet i hela världen. Sen sa dem att USA gjorde homsexualitet lagligt 2003.

Sverige är helt enkelt ett bra land. Men USA har säkert sina fördelar med. Om ni kommer på några så kan ni ju skriva det. Jag har en positiv: Dollarn ligger så lågt i kurs så allt är väldigt billigt i USA för oss i Sverige :)

Kasta in...???

Jag har så många Mp3 spelare så jag kan ju kasta in dem under matcher! Asså jag har aldrig gillat AIK, och deras suppotrar gör ju ingetnting bättre.

Några saker AIK-supportrarna kastade in på matchen mot Hammarby...


Lat söndag!

Jamie åkte hem vid ett. Sen dess har jag spelat Sims, tittat lite på film och läst 60 sidor i en bok vi ska ha Dugga på den 30:e.  Varit en lugn dag, men hade inte planerat att plugga, så det känns rätt bra. Planerar att bli klar med den boken imorgon så man kan börja på de andra två. Bara HIF osso vinner så är de enperfekt dag idag!!

Nu ska jag ner till Josse. Hon ska bjuda på middag idag. Gott värre :)


Vilken kväll!!

Fy vilken avslutning!!

hehe...Men vi börjar där man ska, med början!

Jamie kom vid ett vi gick på stan och sen hem till Anna som körde oss hem. Sen va vi hemma, sov lite, åt lite och fixade till oss till Tessans fest. Sen tog vi bussen ner till Linda och det var en rolig fest. Det blev en sväng till Jessica osso där folk var mytsigt lulliga. =)

Sen bar det hem till Linda igen där vi va ett tag och sen skulle vi hem och då hände kvällens lilla höjdpunkt :) Vi beställde Taxi hem och när taxin kom märkte vi att vi fått en LIMO!!! Värsta lyxen och skoj det va att få dela med Jamie :) Sån lyx, jag satt baklänges hela vägen hem! hihi....

Nu ska vi snacka lite, sen blir det sova! Nanni nanni...


Klara detta!

Josse skickade en låt till mig idag som passar in hur jag känner allt helt enkelt...It's been the longest winter without you
I didnt know where to turn to
See somehow I cant forget you
After all that we've been through

go in, come in
thought i heard a knock
who's there? no one
thinking that i deserved it
now i realize that i really didnt know
you didnt notice, you mean everything
quickly im learning, to love again
all i know is, imma be ok

thought i couldnt live without you
its gonna hurt when it heals to
it'll all get better in time
eventhough i really love you
im gonna smile cause i deserve to
it'll all get better in time

how could i turn on the tv
without something there to remind me
was it all that easy
to just put aside your feelings

if im dreaming
dont wanna let, hurt my feelings

but thats the path, i believe in
and i know that, time will heal it
you didnt notice, you mean everything
quickly im learning, to love again
all i know is, imma be ok

thought i couldnt live without you
its gonna hurt when it heals to
it'll all get better in time
eventhough i really love you
im gonna smile cause i deserve to
it'll all get better in time

since theres no more you and me
its time i let you go so i can be free
and live my life how it should be
no matter how hard it is ill be fine without you
yes i will

thought i couldnt live without you
its gonna hurt when it heals to
it'll all get better in time
eventhough i really love you
im gonna smile cause i deserve to
it'll all get better in time


Levande??

Jag ska ju erkänna att jag känner mig knappt levande!

Fick hoppa in på puben och jobba igår och med tanke på att jag började kvart över åtta idag så va jag inte så pigg när jag gick upp vid sju. Men det var skoj att jobba igår, pratade en massa strunt med Ann-Sofie och fick lära mig alla Pippis namn och de andra karaktärernas namn av Lollo.

Idag var en seg dag i skolan, sådär bra föreläsning där jag halv sov. Drömde mig iväg ett antal gånger iallafall. Sen ett grupparbete som jag tyckte var det svåraste och flummigaste hittils. Och sen lite panik över den stora examinationen denna delkursen. Får se hur det går, men kännde mig lite lugnare när jag läste igenom allt och där stod att de kommer ge en frågeställningar som man får använda.

Nu ska jag försöka ta mig igenom de sista 40 sidorna i världens tråkigaste bok. Sen är jag free för idag.


SydAfrika

Pratade med mamma igår och vi diskuterade om vi kanske ska göra en liten roundtrip hela familjen i sommar. Skulle vatt mysigt faktiskt. Behöver komma iväg från både Kalmar och Helsingborg. Är för myckt minnen överallt. Så alla µina vänner i stockholmo, vi kanske ses där i sommar....

Saknar när vi var i SydAfrika hela familjen, det var två underbara och mysiga veckor. Många bilder har vatt uppe på bloggen. Men jag tog nästan sexhundra bilder så det finns amterial kvar att visa. Så nu kommer här mer...


Memories...

     

image350

Blyg

Igår på mötet sa jag till Jessica att jag är ganska blyg. Hon trodde inte på mig och det kan jag förstå. Men jag är faktiskt ganska blyg, bara dålig på att visa det.

Får jobba på att visa det mer helt enkelt!

Speciellt när det gäller ett visst motsatt kön så är jag blyg. Speciellt när det är känslor inblandade och innan man får allt besvarat. Jag kan ju erkänna att jag inte var så blyg med Jonas på slutet. hihi....

Lång dag

Har väll vatt hemma ca 20 minuter från denna långa dagen. Så skönt, men den har tatt med sig huvudvärk, as usual. VAr trött och grinig hela förmiddagen. Bibblan gjorde inget bättre, ännu tröttare och ännu mer grinig. Sen vid fyra gick jag till Ekelunds och köpte lite mat så jag skulle bli pigg. Det hjälpt lite och kinkigheten försvann till en del.

Sen va det möte med FUM och inröstning till nya kårstyrelsen. Jag är nöjd med vissa val, mindre nöjd med andra. Men det blir säkert bra. Personen som ska hålla i SU mötena och den som ska vara personal ansvarig är ju in e utsedda än och det är ju dem två jag ska jobba med.

Nu är det Desperate Housewife och sedan sova som gäller. Nanna gott...


oj...

Vet inte vad det är med mig, är helt utslagen! Har precis sovit en timme och känner bara bläää... Ska nog hoppa in i duschen innan det blir läggdags för inatt. Imorgon är det skola och sedan grupparbete, hoppas jag pallar.

Har fått ansvar att skaffa ihop påsarna som de nya studenterna får på introduktionen. Det ska nog gå bra hoppas jag. Ska också försöka få in lite annons intäkter från pizzerior.

Natti natt

Rest in Peace!

Det är så himmla sorgligt att hon är död. Men ändå så skönt att man hittade den skyldiga och kroppen. Tänker på Madeleine och att den skyldiga i det fallet fortfarande inte hittats. Tragiskt!

Känns extra närma när man vet att Emils pappa va med och leta. Allt blir så mer verkligt.


Glömmer

Det är många gånger om dagarna jag tänker, detta måste jag blogga om!! Men sen när jag kommer hem och sitter framför datorn så är allt som bortblåst. Så himmla typiskt...

Idag har iallafall vatt en bra dag. Började med ett städ ryck. Följt med att Tessan kom hit och sedan har vi vatt på Maxi med 1308 kronor i mynt och även handlat lite mat. =)

Sen har vi tittat på fyra Taken avsnitt och vi har nu bara tre kvar. De får bli någon annan söndag. Hon åkte hem precis så nu ska jag hoppa in i duschen och sen får vi se vad som händer. Skola imorgon klockan nio iallafall.


Sommarjobb?

Fick precis ett till mejl från Academic Work där det står sommar jobbare söker i Hyllinge! Jag bara Ooooooh, perfect! Men sen när man läer i själva ansökan så står där att man måste vara tillänglig redan nu för ungefär 2 pass i veckan som sedan blir mer under sommaren. Så kunde man inte söka det jobbet!

Asså inte konstigt jag inte får några jobb. =S

Skit!

Fick reda på en riktigt tråkig sak idag, men som jag kanske hade väntat mig. Men när jag fick höra det så känndes det som om en elefant gick över mig.

Jag hatar att folk inte bara kan vara ärliga och ta sig i kragen. Men det är så det är! Och dem sätter sig bara själv i skiten! Innan fanns det inga anledningar för någon att vara arg. Men nu finns det och det gör mig arg för det är så onödigt. Samtidigt är det skönt för det gör saker och ting så mycket bättre.

Hoppas bara han ringer ikväll....

sjuk

Jag vill inte, kan inte, orkar inte och hinner absolut inte bli sjuk just nu. Tror jag har feber nu. Vet inte, för jag har igen feber temp. Anna tycker dock jag ska investera i en så får se. När jag får barn om inte innan :)

Nej, men det blir till skolan ändå imorgon. Som sagt hinner inte, kan inte, vill inte och ORKAR inte vara sjuk!! nej, nu blir det Sverige pussas och kramas.

klumpig!

Jag är nog klump fia nummer ett! Jag visade igår mina fina blämärken och det är ju inte alla jag fått, bara dem jag tyckt liknar något. Sen får jag sår titt som tätt och vi ska inte prata om hur ofta jag går in i saker. TITTA!!! Jag lyckades göra texten bauta stor! Hur f*n lyckades jag med det?? SERIÖST!! Nej, jag ska nog sätta mig på en stol och bara läsa nu. Då kan väll inget ont hända mig, eller?? Buhu....


My evening

Det är lite roligt hur min dag skiljt sig från kvällen. Hade möte vid fem på bibblan och innan dess skulle jag försöka skriva ut lite saker. Det gick ju inte, men vi vet alla hur vårt biblioteks datorer är! Skit kassa!!! Iallafall så började mötet vid fem och det gick smärtfritt fram förutom vissa saker jag inte räknat med. Men men, jag är inte den som gnäller, ibland iallafall.

Sen när det var slut så var det dags för lagledarmöte, stress stress. Det gick bra det med, förutom att jag bara kan jobba ett av passen vi satt upp oss på, men sen har jag bokat upp mig på lite fler dock :)

Sen bar det hem till Tessan för att fixa till c-uppsatsen. Usch, snart är man klar. Tessan bjöd mig på mat, en underbar fisk gryta! Mumma!! Kom på att det blir perfekt att vi gör c.uppsatsen tillsammans. Hon gillar att laga mat och jag gillar att äta upp den, med lite salt på :)

Blåmärken

Under nollningen i höstas fick jag ett jätte fint blåmärke på mitt lår. Nu när jag jobbade på puben fick jag ett nytt fint blåmärke. Jag vet inte varför mina blåmärken har tendens att likna saker. Här kommer lite bildbevis.

Klicka för att stänga bilden Blåmärke 1 huum, ja, använd er fantasi...

 bild 2, a little devil


Dagens I-lands problem!

Jag försöker skriva det sista på min uppgift till på onsdag, men det är så himmla svårt för fingret jag använder på min högra hand gör så ont. Så, nu vet ni det!

Kärlekslivet

Har funderat på lite saker nu när man ligger vaken såhär. Nu när jag är singel och har gett upp allt hopp på killar, speciellt efter allt som hänt denna helgen och de senaste veckorna så har jag kommit fram till vad två saker jag har att välja på när det gäller kärleksfronten. Antingen blir jag en stalker och då har jag två alternativ här:

image344
James Marsden och Johnny Depp. Det är väll nått med mig och killar/män vars namn börjar på J. Svårt att motstå iallafall.

Sen finns det ett alternativ till, jag och mina vänner har diskuterat detta flitigt i helgen. Säger inte mer och låter musiken tala för sig själv.


Pictures

Här kommer lite bilder från gårdagen om ni vill se fler så kolla in fejjan med TAG!


        
  


Nej, det var riktigt skoj igår hemma hos Sara.

Säng säng säng

Ligger fortfarande i sängen och drar, lägenheten ser ut som den gör och jag är jätte hungrig men orkar verkligen inte resa mig upp. Är dock inte så bakis idag bara väldigt trött. Ska också lägga upp lite bilder från gårdagen, men det får vänta tills senare idag.

Maaaat!


Kvällen sanning!

Tack alla underbara GRUS:are för en underbar kväll.

Hörde denna på kåren på dansgolvet igår och det känns som om den bara passar mig just nu(Chorus)
What are we supposed to do?
After all that we've been through.
When everything that felt so right is wrong,
Now that the love is gone (love is gone)

There is nothing left to prove,
No use to deny this simple truth.
Can't find the reason to keep holding on,
Now that the love is gone (love is gone)

There is nothing left to prove,
No use to deny this simple truth.
Can't find the reason to keep holding on,
Now that the love is gone (love is gone)

Now that the love is gone,
What felt so right's so wrong,
Now that the love is gone.

I feel so hurt inside,
Feel so hurt inside,
Got to find the reason.

(Chorus)

Got to find a reason, got to find a reason... (Repeat)
Got to find a reason to hold!!

Love,
There's nothing left for us to say (yeah)
Love,
Why can't we turn and walk away.

(Chorus x2)

Love is Gone!

Wulffmorgenthaler

Dem är ju så roliga, men idag hittade jag en som riktigt slår huvudet på spiken!

image335

Irriterande

Igår blev en trevlig kväll, först häng hos födelsegrisen Tessan som bjöd på en massa god saker. Sen blev det puben en runda. Blev en cider och dipptallrik. Det var gott! Josse mår lite dåligt idag, så jag hoppas hon mår bättre till festandet ikväll.

Snart kommer Anna och vi ska iväg till systemet. Jag behöver verkligen prata av mig! Speciellt efter igår kväll! Det är lite tråkigt när kvällen blir piss just när den ska ta slut och sen blir INGENTING bättre när man kommer hem. 

Nu ska jag ta på mig och kolla lite snabbt vad jag behöver.


Shopping!

Asså visst är det roligt att shoppa, men jag får alltid sån ångest efteråt när jag gjort av med en massa pengar. Men här kommer lite bilder på det jag köpt iallafall :)

     
Första bilden är tröja och Leggings från Gina. Andra bilden är en scarfs frpn BIKBOK och sen är det ett pat skor från Stadium.


Sushi!

Imorgon är det Sushi som gäller! Det va så längesedan, dreglar redan!! =DLugn

Det blev ingen pub, men dock lite skrivande på uppgifterna till nästa vecka. Vi har ju två examinationer på onsdag, men man får bara göra en av dem och vilken får man reda på en kvart innan. Det är bara för att dem ska vara elaka! Eller så vill dem att vi ska lära oss så mycket som möjligt. Vad vet jag...

Kvällen i sig har annars vatt så där, bakat kladdkaka som jag mådde illa av och sen fick jag huvudvärk. Dagens I-lands problem är ibland jobbiga =)

Pest eller Kolera:

Redovisning i självbild och motivation eller Språk kapital?


Vad tusan ska jag göra???

Första kvällen denna veckan jag inte har något direkt att göra och oj så rastlös jag känner mig! Kanske ska cykla ner till puben en runda och störa dem andra?? Får se vad det blir av allt först. Hade tänkt göra lite skolarbete först, men då måste först Lena lägga in lite saker på Moodle och varför börjar när man redan har en latmask?? Dah...=)

Sen undrar jag en sak? Varför gör alla människor slut med sina respektive i samma veva. Inte första gången det händer! Hehe, men det kan bli en rolig sommar. Men jag hoppas så klart att allt löser sig för dig jag pratade med i telefon precis ;) Kraam

Hoho jaja

Igår var jag på puben med Anna.P. Hon har pluggat här i 4½ år och igår var första gången hon var på puben, men det är ju faktiskt en bedrift i sig det. Men det v erkade som hon uppskattade det iallafall. Hon och jag har aldrig träffats själva heller och vi hade en massa att prata strunt om, det var så skönt att få en annan människas perspektiv på allt, speciellt "Fredrik". Haha...hihi!

Nu ska jag försöka röra på mig och snart cykla iväg till skolan, har iallafall läst en del av kurslitteraturen till idag. Nää, nu borde jag verkligen ta tag i mitt liv!

Lite filosoferingar

Jag tror alla män letar efter sin egen Marge, en kvinna som tar hand om dem och älskar dem för vad dem än gör! Men jag tror ingen kvinna letar efter en Homer, en öldrickande nogodder som inte lyfter ett finger i hemmet. Eller vad säger ni?? 

  

Sweeney Todd!

Jag har fastnat i Sweeney Todd träsket. Lyssnar på Soundtracket så fort jag får möjlighet. Ipoden går på högvarv så fort jag rör mig utanför lägenhet i min ensamhet. just nu kör jag låtarna på stereon. Kan de flesta låtarna utantill snart :) Längtar tills filmen kommer ut på DVD, vet dock inte alls när det är! Oooh, vad jag längtar!!


Här kommer Little Priest. Inte den bästa låten, men sen är ingen av dem dålig. Bara mer eller mindre perfekta


Kurslitteratur

I förra delkursen lånade jag till mig all kurslitteratur. Det var skönt. Men nu när dumma svenskan börjar så ha rjag inte kunnat lånat allt och det känns i plånboken!! Över 1000 kronor har jag köpr kurslitteratur för!! Det känns inte så bra! Och då har jag ändå lånat tre böcker! Och dem skulle inte vatt så billiga om jag köpt dem! Suck för denna världen och all dyr kurslitteratur!

Efterfesten.com

Jag och Elin blev fotograferade av efterfesten.com i lördags. Detta är första gången vad jag vet iallafall som jag är med på en sån sida, intr för att det var nått mål. Men jag tyckte kortet blev riktigt bra.PhotoShop

Har fått photoshop nu ju och försöker öva upp mig. Har gjortm in header i programmet och i helgen gjorde jag ett litet montage. Bilderna är inte så genomtänkta, förutom att de är fina och från några olika tillfällen. Ska göra lite fler sen hade jag planerat.


image329

Finally

Nu funkar det igen!! Woho! :) Denna veckan har beståt av lite bloggande =( Först hela historien med elsladden och sen la hela blogg.se ner. Det är tråkigt. Och så har dem inte ens lyckats byta server än. Nene, jag klarar mig alltid.

Lördagen blev riktigt bra, jag satt ju på puben med Anna, Helena, Emil och Rickard. Sen kom Per och då gick dem andra typ. Så jag och Per satt och snackade ett tag, sen kom det en massa mer folk och vi drog in till kåren. Träffade en massa folk där inne och vid ett gick jag ut, sen med lite förrvirrande mötte jag Emma och vi gick hemåt tillsammans.

Söndagen blev lugn med en visit från Teza och Wallander hos Josse.

Igår var det kursintro och styrelse möte. Fy vad tråkigt det känns med den nya kursen. Har verkligen ingen större lust till det hela och det känns som om det är jätte mycket att göra.

Nu ska jag snart iväg till stan och träffa Anna, vi ska äta lite lunch och införskaffa kurlitteratur.

RSS 2.0