Swimming

Idag har jag använt et årkortet jag köpte förra veckan. Jag har köpt ett årskort för simning och känner mig duktig och har nu använt det. Skönt var det faktiskt med.

Annars har jag jobbat idag och det gick också ganska bra. Försöker också skaffa mig en lägenhet. Vill ha och lägger ut lite olika linor nu. Ewa... du skulle höra av dig med nummer och så...

Återblickar!

För exakt ett år sedan på dagen var jag på NewYorker i Kalmar för första gången. Trevligt, trevligt.

För exakt två år sedan på dagen hade jag tenta i GRUS, inte lika trevligt =)

Party party

Igår var det en riktigt lyckad kväll tycker jag iallafall. Började hemma hos Linda med mig, Eve, Ewa och såklart Linda. Vi åt tacos pratade en massa skit och gjorde oss iordning en helbra tjejkväll helt enkelt! Sen drog vi ut till helsing där vi drack lite drinkar och tequila shots. Hälsade på Dario inne på hotellet och skrattade en hel del. Inte vatt på Helsing innan men det var lite äldre folk där men riktigt roligt ändå. Sen gick vi tilll La Cardinal och dansade hela natten. Hade verkligen as skoj och stannade till stägning klockan fem! Något jag aldrig gjort innan så det känndes hel lyckat verkligen! Var hemma halv sex och då var jag verkligen jätte trött. Vaknade vid halv tio och var inte så farligt bakis =) Idag vid två ska vi äta brunch på tivoli, de ska bli mastigt gott =))


INTERNET!

Nu har jag internet igen, finally! Och det fungerar också efter en del om och men... hehe... Så nu ska det bli bättring på mitt bloggande och mitt liv överhuvudtaget kommer nog bli lite mer kontaktbart =)

Inte glömt...

Jag har inte glömt min blogg utan jag har inte internet hemma än, helt enkelt! Sitter på jobbet nu och är trött som en fisk och ska på studiebsök idag mellan halv sju och halv nio. Har ingen lust egentligen... men det får väll gå det med. Vill bara hem och sova just nu. Lite irriterad på olika faktorer också... SUCK!!

Vart..?

Vart har jag vatt den senaste tiden undrar ni kanske? Jo... vi flyttade ju och det finns inget internet att tillgå där. Jobbigt och jag klättrar på väggarna emellanåt. Men men... de får gå. Är iallafall i Kalmar just nu på en snabbvisit under nollningen. Blev förkyld på tåget hit... ja, faktiskt kännde jag hur det bara rann över mig på tåget. Alla desssa snorande ungar... söta men ack, varför smitta mig? Så de är så det är... hör väll av mig när internet inträder i mitt liv igen. Snart hoppas jag...

RSS 2.0