tema tema tema!

Sitter och försöker skriva ihop mitt tema nu. Kan ju säga att det är riktigt tråkigt!!

Vet inte riktigt vad jag ska göra i helgen. Marie ska ha avskedsfest imorgon så jag kommer nog dyka upp där en runda. Men det kommer nog inte bli så mycket mer dock.

Ska nog hem snart innan jag ska jobba på Ala Catrén ikväll.

Ha de najs!

Rinkabyholm

Idag satte jag och Anna.P oss på våra cyklar igen och cyklade till Rinkabyholm. Som sagt, tre mil fram och tillbaka. Känner mig så hurtig.

Snart ska jag hem och ringa onoff. De ska få ett sanningens ord idag! MÅSTE ha min dator senast nästa tisdag. Så är det bara.

Annars är jag förkyld och allmänt trött! Har ingen större lust till något och absolut inte till att skriva ett sketet tema arbete!!!

Tha weekend

Shit vilken bra helg detta blev!

Pratat med en del nytt folk och folk man vetat vem dem är men aldrig haft ngt samtal med. Dock vet jag inte om det var något bra samtal eftersom jag var lite lullig.

Men ALLT var lyckat och detta var mellanfesterna och efterfesternas helg. Dock om efterfesten i lördags var lite seg och lördagen i sin helhet inte riktigt slutade som jag ville. =)

Idag är jag dock trött och sliten känner att en förkylning är på G. Har dock fått en temporär sockerkick nu efter min lunch. Japp, lunch klockan två är normalt för mig, eller inte.

Styrelsemöte ikväll!!

Pub

Ikväll är det dags att jobba pub! Vet inte riktigt om jag ser fram emot det eller inte...

Sen undrar jag varför allt alltid händer på samma dag. Jag har verkligen haft en lugn vecka men helt plötsligt idag så är det både medlemsmöte och jag ska jobba på puben, dock nästan planerat. Sen ringde Vickan och undrade om jag kunde gå på sexmästarmöte. Men de kunde jag ju inte. Så, helt enkelt, ja! När jag kom hem hade jag fått present från Cosmopolitan osso så jag blev glad. Nu ska jag baravänta en halvtimme innan alla kommer. Men jag har rätt bra utsikt här emellanåt så jag ska inte gnälla =)

Hej och hå!

3 mil!!

Klockan är 10.25 och jag och Anna.P har redan cyklat tre mil. Fram och tillbaka till Rinkabyholm. Det är en bra början på dagen det.

Nu sitter vi här och planerar lite. Vi ska träffas klockan elva på bibblan på fredag så vi kan planera lite till. Vi orkar inte riktigt nu.

Vad i, det är tisdag!

Sitter hemma hos Anna nu och lånar hennes dator lite. Fick följa med henne som moraliskt stöd till den andra cykel affären för dagen. :) Det gick bra tror jag.

Nu sitter vi här, har ätit en glassbåt och tittar på Gilmore Girls. Jag har vatt lite chokad idag av en anledning. Vill inte säga för mycket för då vet man aldrig. Men det är bra grejer på G just nu iallafall.


Bloggvärde

Både Teza och Micke har tagit reda på vad deras bloggar är värda och nu har jag osso gjort det! Mohaha...min var värd så mycket som 14296 kronor. Hur kan den vara värd så mycket, någon som vet?

Kanske borde lägga ut den på blocket..?? huum...

helgen

Denna helgen har vatt lugn!!!!

Vissa delar har vatt tråkiga andra absolut trevligare och roligare. Saknar fortfarande min dator och just nu har jag ingen aning om när jag får tillbaka den.

Ska försöka ta tag lite idag i nästa skol uppgift. Men jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Känner mig ganska kass faktiskt! 

Lektörsutlåtande??

Sitter i bibblan och skriver på ett arbete som ska göras i skolan. Det ska vara ett lektörsutlåtande på en barnbok på 120-150 ord. Jag har svarat på 3 av 10 frågor och skrivit 66 ord. Hehe, känns sådär, men de ska väll gå det med.


Ställer till det!

Nu har jag ställt till det för mig!

Jag kännde det på mig när jag vaknade i morse att denna dagen inte skulle bli bra och hur rätt har man inte ibland? Jag önskar bara att denna dagen och veckan kunde ta slut nu så jag kan börja andas igen. Skulle ju ha grupparbete idag och jag försökte vara med. Men det gick inte ida, även om jag suttit med så hade mitt huvud varit på helt andra ställen och ja skit i allmänhet just nu. Men visst i det alltså...! Man måste ha en sån period i bland med...

och eftersom jag antagligen inte kommer kunna komma till någon dator imorgon så kan jag redan nu säga grattis till alla vårs Josse! Grattis Josse!!!Skolan

Har vatt i skolan nu ett tag och snart börjar vi. Hela skolsituationen känns sådär just nu. Men samtidigt så vet jag inte vad jag ska göra efter skolans slut till sommaren heller. Men igår fick jag dock reda på fler här i Kalmar som inte har jobb i sommar. Så det är inte omöjligt att det spenderas tid här.

Nu är det dags att rulla iväg till lektionen. Vill inte alls och vill inte ha grupparbete sen. Men jag är vuxen nu och vad jag vill kommer i sista hand. Vad jag måste kommer först.

Funny funny

Jag vet att min blogg har blitt lite tråkig nu när jag aldrig är inne! Men här får ni nu ett roligt inlägg, ganska oslagbart :)


The weekend!

Helgen har vatt full med roliga aktiviteter. Jag har inte haft en chans att komma till en dator under helgen.

Men allt började i torsdags när jag och Anna åt Thai buffé. Inte mycket som slår det :) Sen va det park häng och kortspelande. Sen gick vi hem till Tessan. Drack Saft, spelade kort och även lite Wii. Sen var det ju Kvastkamps premiär och vi va där i våra fina overaller. Många av lagen hade varit väldigt påhittiga. Sen blev det mat på puben och det var omtyckt då vi inte ätit något på sju timmar =) Sen följde jag med Tessan en runda hem för mer Wii. Sen åkte jag hem för att dimpa i säng vid elva och somnade som en stock gjorde jag.

På fredagen va det till att träffa Anna och Helena halv tio för att kolla på båtrejcet. Jag hejade på Team Dansa med Vargar, men det gick inte så bra för dem :( Istället vann Team America. Klockan två var det dags till att jobba på puben och det var ett härligt tjej gäng som jobbade. Det var jag, Tessan, Sabina, Sofia och Malin. De första timmarna sprang vi mest runt och kollade in på Kåren och städade efter båtrejcet. Sen blev det lite mer drag på puben framåt nio, men d¨å var man trött. Allt rullade på och jag var hemma vid tre på natten.

Sen sov jag till halv tolv på lördagen, det är väldigt ovanligt för mig. Låg kvar i sängen till halv fyra då jag gick upp, gjorde lite mat och duschade. Sen vid kvart över fem cyklade jag ner till stan där jag skulle träffa Anna.P och Kitte för att se spexet. Det var ett bra spex med mycket skrattande. Sen åkte jag hem och somnade vid elva.

Söndagen spenderades för det mesta hemma. Åkte dock en runda till bibblan och Maxi och handlade en massa god mat.

Idag började vi alldeles för tidigt, kvart över åtta. Någerlunda intressant föreläsning och vi fick se en mycket intressant film. Dock var föreläsningen väldigt bra som förberedelse till duggan på torsdag. Har även lite panik över examinationsuppgiften denna delkursen. Men det ska nog gå, ska ju jobba lite med Anna.P

Usch!

Nu har jag precis lämnat in min hemtenta! =S Redovisningen gick bra och jag hoppas verkligen att lärarna godkänner hemtentan! Hittils ingen rest på sommaren! Håll tummarna!

Sen har jag ett dilemma. Men det handlar om att vara hela sommaren i Kalmar och jag vill vara lite i Helsingborg med. Får se får se vad som händer...

Redovisning!

Nu ska vi redovisa våra hemtentor muntlift. Snacka om overkill! Jag va här väldigt tidigt idag redan vid tjugo i åtta och vi börjar kvart över åtta. Men har hunnit kolla igenom lite grejer nu iallafall. Nu ska det som sagt bli en halv onödig dag mellan kvart över åtta och till runt ett någon gång. Jippi, eller NOT!!

Vet ej!

Vet inte vad jag ska skriva här. Har verkligen inte hänt mycket i mitt liv. Många gånger jag tänker under dagarna på saker jag vill skriva om. Men de är glömda och långt borta tills jag sitter här.

Igår kväll när vi kom hem glömde jag dock min väska hos Josse med alla saker i och det kom jag på nu när jag skulle cykla till bibblan. Typiskt mig, eller vad??

Nu ska jag göra jag vet inte vad, känner mig rastlös...

Onödigt!

Vissa saker i denna världen är helt onödiga OCH det är intressant hur visst folk hela tiden hellre gör sig ovänner än vänner! Men men, om så är fallet så fine! fine fine fine...

Jag måste verkligen börja stå upp för mig själv och få mer självdisiplin. Har kommit på nu att jag är både trött på att bli överkörd av andra och mig själv. NEJ! Vissa är helt enkelt inte värda energi, medans vissa är!

Vänskap och kärlek kommer och går! Det enda som består, det är jag...


Hemtenta

Asså nu har jag skrivit tre sidor av fem på hemtentan och jag håller på att spy på den snart. Jag har bara en fundering. Teza sa att Syftet och frågeställningen ingår i de fem sidor vi ska skriva, men stämmer verkligen det? Jag blir lite osäker eftersom jag vill värkligen ha en sida mer eller en sida mindre än vad vi ska ha??

Nej, nu måste jag skriva lite mer, vill bli klaaaar!!!

Blöt

Sitter på biblioteket med Teza nu och har precis ätit Sushi med Josse och André. Lika gott som alltid. Jag försöker vara duktig nu och skriva på min hemtenta som ska lämnas in om en vecka. Hade inte varit helt fel att bli klar snarast. hade dock tänkt att åka in antingen på lördag eller söndag en runda med.

Det regnar ute och det ni!! Det är tråkigt!!!


Här har ni mig som Babuschka i Onsdags. Bilden är Annas.


RSS 2.0