Ledig

Idag gick det inte bra på jobbet! Klantade till det och slarvade flera gånger. Mitt huvud funkar fan inte i denna värmen!! Imorgon är jag iallafall ledig. Ska bli skönt att återhämta mig både fysiskt och psykiskt. Sen är de på det på fredag igen. Nästa vecka är det jobb måndag till lördag. Det ser jag inte fram emot. Men det är bara att bita i äpplet, jag klarar det.

polishelikopter

När jag gick av tåget i Ödåkra så cirkulerade en polishelikopter ovanför stationen. Först trodde jag det var en tjuv på tåget men sen när helikoptern följde efter mig trodde jag att jag var tjuven. Sen svängde helikoptern bort när jag cyklade in på vår tomt. Nej, men när jag prata med mamma så sa hon att det varit rån på Forex på VÄLA, suprise. Inte första gången direkt, dock andra =) Jag kom hem vid tio i ett och helikoptern cirkulerar fortfarande här.


Tävling


YES!

HIF vann idag och Kalmar förlorade!! =D HIF har absolut en chans att vinna allsvenskan nu. Så jäkla bra detta, absolutly marvelous!

Isch!

Har en sådan förskräklig huvudvärk just nu. Ogillar denna värme! Jag är en sån som i hemlighet aldrig vill ha sådan här värme. Vill inte! Låt det bli svalare igen. Men inte regna. Lite kräsen bara. Jobbet ringde precis och nu ska jag jobba på tisdag också. Skulle från början vatt ledig tisdag, onsdag och torsdag denna veckan. Nu är det bara torsdag.

Men men, det funkar ju när det är så korta dagar. Idag jobbade jag 6 timmar och det är det längsta jag jobbat hittils.

HBG festivalen

Nu är hbg festivalen snart slut för i år. Det lev en väldigt lugn festival för mig i år. I torsdags var jag inne en runda med Linn och åt kollade stånd och lite sånt. I fredags var jag, Linn och hennes pojkvän Lei inne. Lei är utbytes student från Kina och han va riktigt rolig att prata med. Speciellt när jag fått i mig en cider =) Försökte blandannat lära honom de svenska ljuden på bokstäverna. Mendet gick inte så bra med min skånska dialekt, hehe. Han försökte lära mig att säga: "Älskar du mig?" på kinesiska. Men jag var ingen bra student!, hehe!

Idag var jag inne en snabbis med pappa. Vi köpte hem peking anka som var jätte gott, sen även något brasilianskt som jag inte minns vad det hette. Sen blev det en snabbis med Linn och Lei igen. Köpte ett halsband. Sen åkte jag hem för att äta mammas underbara fisksoppa! Så gooood!

Nu ska jag sova för om 6 timmar ringer klockan, jobb imorgon.


Sweeney Todd

Jag har köpt Sweeney Todd idag och nu sitter jag och tittar på den. Sjunger med i alla låtar då jag haft soundtracket på repeat i min Ipod hela våren =)

HBG festivalen!!

Vatt på Hbg festivalen idag med Linn. Inget Sushi stånd, men jag åt lite Thai mat istället, imorgon blir det Langos då jag och Linn ska göra Helsingborg osäkert igen, haha! Fasst lite senare då. På lördag är det på det igen. Det är en måste helg, Heösingborgs festivalen. Fasst det verkar inte vara något bungy jump i år. I fjol var jag helt dissey när jag satt under och tittade på när folk hoppade. Tillräcklig adrenalin kick för mig att titta på helt enkelt.

Sova snart upp tidigt imorgon. Har fått fler dagar att jobb nu, vilket betyder mer penar och Frida kommer vara gladare under nollningen.





Kändisar på Österlen

Mamma ringde precis, de är på en mini semester på Österlen. De hade fått en chock vid middagsbordet ikväll då en av mammas favoriter satte sig vid bordet brevid, nämligen Eric GaddJag tvingade mamma att hon skulle ta en autograf. Hon sa att pappa skulle fixa det. Dem är för roliga dem två.

Dem har vatt borta sen 11 idag och jag och mamma har redan pratat tre gånger i telefon. =)

Ytterligare en...

...lista!

Tönt eller Kändis?
[x] Har ett smeknamn.
[x] Är blyg.
[ ] Kan lyssna på samma låt flera timmar.
[x] Kan spara pengar länge.
[ ] Har alltid haft en vän.
[x] Har gått på simskola.
[ ] Har bra ordning på mina grejer.
[ ] Jag har haft massa tejp i mitt hår.
[x] Kan gråta till film/musik.
[x] Har blivit sviken av någon.
[ ] Har dissat någon.
[x] Gillar att diskutera.
Totalt: 7

Utseende:
[x] Jag har långt hår.
[/] Jag använder smink.
[x] Har färgat håret fler än två gånger.
[ ] Har minst tre par högklackade skor.
[x] Är lång. (1.66?)
[ ] Jag bär alltid mode.
[x] Har blandad färg på ögonen.
[ ] Är brunhyad
[ ] Jag har färgat hår just nu.
[/] Är brunögd
Totalt: 5

Förhållanden:
[ ] Är kär.
[x] Haft känslor för någon som inte känt samma sak.
[x] Pussat någon av samma kön.
[x] Hånglat med en främling.
[x] Älskar eller saknar någon just nu.
[x] Tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om.
[x] Hånglat med en polare.
[x] Fått en kompispuss av andra könet.
[ ] Varit otrogen.
Totalt: 7

Övrigt:
[x] Jag har mobil.
[ ] Kan numret till fler än tio personer i huvudet
[ ] Kan sjunga när andra lyssnar.
[x] Gillar att kolla på tv.
[ ] Tar droger.
[x] Dansat på mitt rum.
[x] Varit på begravning.
[x] Hoppat från en brygga.
[x] Döpt en insekt jag hittat.
[x] Rullat ner från en pulkabacke
Totalt: 7

Dina poäng: 26
10-16 Du är tönt .
17-24 Normal
25-30 Du är cool
30-40 Du är en kändis

Iam Coooool =P


Danmark

Det blev en impulsiv trip till Danmark idag istället. Det var med Jamie och hennes familj. Så har man träffat hennes brödrar som man hört så mycket om. Lovade också Jamie att jag skulle fixa länken till Tezas blogg. Hon va lite orolig över att Teza slutat blogga. =)

Nu ska jag titta på Tv. Föräldrarna är på resande fot i Österlen och lillebror hos en kompis så jag är alldeles själv. Så jag ligger i stora soffan och tittar på stora Tv:n, LYX! =)

orka?

Jag är så trött på att gå upp tidigt just nu. Speciellt när jag vet att jag antagligen inte kommer jobba mer än 3½ timme. Är så trött på det! Jaja, är antagligen hemma vid tolv, eller senare om jag ska till bibblan. Kan ju ta en power napp då. Alla ni som sover, hoppas ni sover gott! Imorgon börjar hbg festivalen, då hoppas jag det blir mycket gäster...

Kalmar

Idag när jag satt på tåget till jobbet fick jag en oehörd längtan till Kalmar. Jag saknar alla vänner och jag saknar min lägenhet och ensamheten i den! Bara ha mig själv att tänka på igen. Ingen annan som måste passa in i mitt liv. Nollningen ska bli rolig, skolan inte lika kanske. Får se vad som händer med allt.

     

  


Queer as folk!

Kanal 5 har denna vecka en regnbågs vecka. En jätte bra serie som dem visar är en jag såg första gången för många år sedan. Den heter Queer as folk, och den är så härlig, sån humor i den så jag sitter och småskrattar hela tiden. Sen är den lite seriös emellanåt. Synd bara att den är så sent på kvällen, men jag SKA se alla avsnitt.


Han i blont är så söt också.

Ett steg närmare

Idag började jag på något som jag har tänkt göra länge nu. Förberedelserna till skolan börjar igen, AU3. Jag skrev ut kursplanen, woho! Nu planerar jag att möjligtvis gå till biblioteket imorgon efter jobbet och titta efter kursböcker och böcker till projekt arbetet. Måste också mejla min handledare som jag ska ha under praktiken i en by utanför ljungbyholm, upp halv sex varje morgon i fem veckor.

Inpulsiv...

Idag var det nära att jag hoppade på tåget till Malmö för jag ville handla på TopShop som min arbetskollega sa fanns där. Men nu när jag kom hem är jag glad att jag inte gjorde det. För TopShop har ingen butik i Malmö, finns bara på Nova Lund i Skåne.

Så det får bli någon annan gång.

Ledig dag!

Min lediga dag har vatt så skön och avslappnande. Har legat större delen av dagen framför den stora TV:n och tittat på film. Har dock fått pausa emellanåt när grannen bestämmde sig för att göra en massa oljud med någon sorts maskin. Dagen fortsätter med lite Tv och sen avslutas det med HIF match.

imorgon börjar det med jobb igen, 4 dagar i rad och Helsingborgs festivalen till helgen.

helg!

Nu har min helg på 1 dag börjat! Ska sova tills jag inte kan sova mer imorgon! Är så trött nu efter barn passning av 2åring och allt igår. Sen är det jobb tis-fre och 1 dags helg igen på lördag. Hoppas alla ni har det bra.

Better

Det med jobbet jag skrev om igår känns bättre efter idag. Pratade mycket med hon jag jobbar frukosten med idag och vi har en plan på hur vi ska lösa det. Mohahaha...Nej, men det löser sig nog. Nu ska vi snart ha gäster här och imorgon ä'r det jobb som gäller.


Segt

Jag är lite sur på mitt jobb nu. Jag sliter och ger allt där men i längden så blir man inte bra behandlad, enligt mig. Idag fick jag tillexempel gå hem innan allt var klart för det var slöseri med timmar att ha kvar två som jobbar i frukosten. Asså jag kan förstå det till en viss del och jag hade tyckt det var oki om det vatt så att cheferna själv hade kommit fram och sagt det till mig. Men nej, istället är det andra gången de skickar meddelandet genom någon annan. Idag var tillochmed båda cheferna på jobbet. Jag tycker det är lite fegt. För annarsär dem två jätte bra att ha att göra med och roliga! Nä, men jag fick åka hem och sova en timme tidigare och ska ju jobba imorgon igen. Men motivationen är inte på topp just nu...


Torsdag

Idag har vatt en lugn dag och imorgon är det jobb igen. Så nu ska jag titta på Hell´s Kitchen och sen blir det sova. Upp klockan sex imorgon och jag och Tove ska ha roligt. Hehe, om man nu kallar att torka av bord med fetlösande medel roligt. Nä, men Tove är jätte trevlig och rolig att jobba med.

Hell´s Kitchen here I come!

30 minuter

Idag tog min runda exakt 30 minuter att gå. Nu ska jag försöka utöka rundan lite, ska bara ta en funderare på hur.

I måndags blev det ingen promenad, hann faktiskt inte. Vaknade rätt så sent, direkt upp och göra en massa ärenden med pappa och sen till kusinerna i Lund. Igår gick jag och Linn nog två timmar i Pålsjö skog. Men sen vet jag inte om det var någon ordentlig promenad direkt, för vi gick mest runt och hade det roligt.

Hur utökar jag min promenad...huuum??

Mamma Mia!

Idag har jag umgåtts med Linn större delen av dagen och vi hade det riktigt roligt! Dagen avslutades med att se Mamma Mia och det är en film jag absolut rekomenderar, en helt underbar film! Lovely Lovely...

Samma, men olika...

Denna låten är favoriten just nu, repeat i min Ipod. 


Easy for a good girl to go bad
And once we gone (Gone)
Best belief we've gone forever
Don't be the reason
Don't be the reason
You better learn how to treat us right
'Cause onces a good girl goes bad
We gone forever



Men jag tycker den i vissa delar påminner om denna gamla favoriten


Arg

Vissa människor är bara onödiga! Man ger dem stora delar av ens tankevärld som man inte ger till många och tror dem ger tillbaka. Men när det väl kommer till kritan då duger man inte och de slutar höra av sig! Nej, ja blir faktiskt ledsen och sårad...

Nej, nu är det snart sovdags efter en speciell kväll i Odarslöv. Bara titta på det speciella programemt först och ett inlägg till =)

Lista

Snodde denna av Emma.

1. Jag har insett att min senaste kyss... var den sista efter många.
2. Jag lyssnar på... Tv:n, just nu.
3. Jag pratar... lite för mycket ibland.
4. Jag tycker om... mina vänner.
5. Min bästa vän är... har ingen "bästa" vän.
6. Min första riktiga kyss... var på en buss.
8. Jag avskyr när folk frågar... om saker som inte har med dem att göra
9. Kärleken är... föränderlig.
11. Du gillar att... titta på film och bara ta det lugnt.
12. Jag kommer alltid att... ha lite ångest över något. =)
13. Jag är hemligt förälskad i... ingen för tillfället
14. Sist jag grät var.... i fredags, det var bara en tråkig dag.
15. Min mobiltelefon är... blå.
16. När jag vaknar på morgonen... går jag ner och äter frukost.
17. Innan jag går och lägger mig... tittar jag på Tv.
18. Just nu tänker jag på att.. jag inte har en aning vad som händer idag.
19. Bebisar är... helt underbara.
20. Idag har jag... vaknat och ätit en banan.
21. I kväll ska jag... softa.
22. I morgon kommer jag... att vara ledig.
23. Jag vill verkligen... åka till Kalmar, nu!


Bigbrother varning?

Jag jobbade idag med en tjej. En timme cirka innan jag slutade så ringde en annan tjej som jobbar på samma hotell och som hon jag jobbade med idag gått i samma klass som när de pluggade. Hon i telefonen hade haft vän hemma över helgen och igår hade hon och hennes vän dragit hem vars en kille till hennes lilla lägenhet. Inget hade hänt, utan dem hade bara sovit. Men när hon vaknade på morgonen upptäckte hon att en av killarna stod på hennes soffa och kissade i soffan. Hon skrek till honom att sluta och då vänder han sig om, men slutar inte kissa. Så han kissar över hela soffbordet och golvet. Sen vaknade han till och sprang till toaletten och låste in sig där. Efter en timme låste dem upp dörren utifrån och sa till honom att nu får han städa upp och göra något åt soffan. En timme efter han åkt kom han tillbaka med en ny soffa till henne som han vatt och köpt på IKEA. Så nu står det rn helt ny soffa i hennes lägenhet.

Jag och hon jag jobbade med kunde inte sluta skratta och gästerna kollade nog lite snett på oss. Det var en rolig liten historia.

Promenad

Det här är runda jag går när jag promenerar som tar ungefär en halvtimme. Jag börjar vid det röda korset, det är där vi bor. Sen går jag längs den röda linjen som sen blir blå för att allt ska bli klart. Man utbildar sig ju inte till lärare för inte. Pedagogiken sitter lite, hehe....=)

Det stora gröna krysset är min gamla skola där jag gick årskurs 1-3.

Bilder

Sitter ju vi lillebrors dator nu för min dator suuuuger för tillfället! Så jag hittade lite gamla bilder som jag vill visa.


Här är min farmor som dog för ungefär två år sedan. Hon var liten och snäll och hon dog väldigt plötsligt


Min älskade Peugeot som föräldrarna sålde förra sommaren, så fiiiin!!


Marie och Linn när vi var på vår studentresa i Turkiet. Såå söta =)


Jag vid Themsen i London, Januari 2005.



Jobb

Det gick bra på jobbet idag. Fick tröjan som jag väntat på idag så nu behöver jag inte svetta ner mina egna tröjor utan kan använda dem privat och smutsa ner jobbtröjan istället =)

Har dock beställt flera vita tröjor från H&M som jag tänkte använda på jobbet. Men då får jag ha dem för mig själv istället =) Vill förresten ha dem tröjorna nu, speciellt en av dem som vaar så fin =)

Promenad

Idag tog samma sträcka 31 minuter. Trodde absolut det skulle ta längre tid att gå idag eftersom jag hade problem med min sko, men icke sa nicke. Det gick två minuter snabbare istället. Nu blir det till att ta det lugnt resten av dagen. Läsa Harry potter kanske =)

Dagens uppdrag

Idag ska jag försöka läsa klart Harry Potter boken. Har läst 520 sidor nu på två dagar. Helt fast i den, imorgon jobbar jag så jag ska t det lugnt idag. Dock måste jag åka och handla åt mamma och pappa, sen kanske gå samma runda som jag gick i Onsdags. Nu vet jag att den tar ungefär en halvtimme, så den är bra.

Nu ska jag dra på mig lite kläder, sen drar det iväg till Maxi.


Dåligt!

Idag är jag bara trött och har ont i huvudet. Känns som jag håller på att bli sjuk. Men det får jag inte bli!! Seegt... Nu ska jag öppn mitt fönster, stänga av Tv:n och läsa vidare på min Harry Potter bok, den sista i serien. Så spinnande!! Nej, tack och hej för mig...

Ta tag i livet!

Kom fram till igårkväll innan jag somnade att jag måte börj ta tag i mit tliv lite iallafall, hehe. Jag ska försöka gå minst 30 minuter per dag, eller cykla eller åka inlines. Förutom dagar jag jobar, då jag tycker det räcker att springa upp och ner i trappor 5 timmar. Idag började jag då och tänk er jag har tagit en power walk på 33 minuter.

Sen ska jag även dra ner på godis och läsk. Jag konsumerar inte så mycket av det alls nu, men ska ändå dra ner. Hehe, nu får vi bara se hur länge detta varar. Jag har ju inte världens bästa självdisiplin. Ligger nog närmare världens sämsta.

Wish me luck...

Alvaro Santos!

Alvaro Santos ska spela i HIF igen, enligt aftonbladet. Jag blir direktg glad och jag hoppas verkligen att han kan spela lika bra som förra gången han spela i HIF. Speciellt bra eftersom vi inte har kva den divan Omotoyossi längre.

Alvaro Santos ? på väg in i Helsingborgs anfall.

Shopaholic


Kate Ryan

Förstår inte ett ord i låten men den är bra. =)





Blixt och dunder!

Vaknade vif tjugo över ett i natt, förstod inte varför men jag försökte somna om. Då kom den värsta åskknall jag hört i hela mitt liv. Den höll nog på i två minuter och det känndes som hela sängen skakade. Sen höll de på att blixtra och åska ett tag. Det var nog flera åskoväder för det med blixten och sen räkna sekunderna till nästa åskljud stämmde inte alls. Jag erkänner att jag blev lite paranoid och började dra ut sladdar och stängde av Tv:n ordentligt. Det va lite läskigt.


Rörande

Detta är en så rörande film!
När jag såg den första gången så fick jag gåshud. Se den, ni kommer förstå.




Trött

GIck upp sju idag för att följa med lillebror till BMW och besiktning av bilen. Jag bjöd honom på frukost på Bosse Bagare och det var trevligt. När jag sen kom hem så la jag mig i sängen och somnade i två timmar. Sååå trött jag var!

Har inte blivit gjort mycket annat vettigt idag heller. Men jag har ju helg i veckorna nu, 5 dagar så så. Hoppas ni alla har en trevlig helg =)

Wimbledon!

Har precis tittat på den 5 timmar långa herr fianlen i Wimbledon. Det var absolut rätt segrare, den 22 åriga Nadal från Mallorca. Han var super bra och om Federer hade vunnit så hade han slagit Björn Borgs rekord, och det vill vi väll inte?? Nu har han bara tangerat istället.

Grill time

Jag, mamma och pappa ska ha en grillkväll ikväll. Lillebror är i Sthlm och rör sina lurviga. Grillen är precis tänd och jag sitter ute i trädgården med mammas dator. Jag har precis räddat en Groda från mammas skrik, fåglarna kvittrar och solen skiner. Detta är sommar, jobb imorgon dock.


Vaken

Ringklockan står på klockan sex, tåget gåt kvart över sju. Varför vaknar man halv fem, jättepigg och kan verkligen inte somna om? Tror det kan bero på att jag somnade för tidigt igår. =)

Nu kan jag ta det lugnt tills jag ska ta tåget. Kanske ta ett tidigare tåg? Jag får helt enkelt se vad som händer.  Jobb idag iallafall...

Lugn dag

Vaknade halv sex först och var pigg. Funderade på om jag skulle gå upp men nej tänkte jag, ska ju jobba nu tre morgnar så kan få vila idag. Vaknade sen klockan nio och var inte alls lika pigg ska jag säga er.

Nej, men idag ska jag ta det lugnt i skillnad från resten av veckan, Ööööh...

Jobb imorgon iallafall och jag fick lönespec för Juni idag. Inte så mycket, men jobbade ju bara 4 dagar.

HIF vann igår, men SHIT silket tempo GAIS hade de sista tio minuterna. Om de hade vetat hur man siktar på mål hade de lätt kunnat vinna med 1-3.

HIF

Ikväll blir det HIF match på Olympia. Det ska bli skoj för det var ett tag sedan och man kan ju verkligen hoppas de vinner idag. heja heja!

Telefon snack...

Pratade precis med Tessan i telefon. Det var så himmla skönt att få vädra lite och höra hur hon har det. Jag behövde verkligen det. Allt gick annars bra hos Jonas. Det var lite jobbigt, men det hade jag förväntat mig. Jag vill tillbaka till verkligheten i Kalmar, men inte AU3. Får se får se vad som händer resten av sommaren.

Nu ska jag snart titta på Project Runway, de ska designa en outfit åt självaste Sarah Jessica Parker! Det kan bli ngra riktigt fina outfits med tanke på den modeikon hon är!



Fin klänning, men vad har hon på huvudet? =)

Utmanad

Har blivit utmanad av Sara. 5 små frågor som jag ska svara på.

1. Vad gjorde du för tio år sedan? Då var jag 13 och hade precis slutat 6:an. Sommaren innan högstadiet alltså =)
2. Vilka fem saker finns på att göra listan idag? Ja, tre saker är avverkade, rensa i trädgården, dammsuga och våtmmoppa köket och åka och handla. Sen ska jag till Jonas idag och hämta mina saker.
3. Godis jag gillar? Jag gillar mycket godis. Men inte lakrits... Gillar surt väldigt mycket
4. Vad skulle jag göra om jag blev miljardär? Åka till USA, shoppa, betala av CSN och köpa en fin lägenhet.
5. Städer som jag bott i? Helsingborg och Kalmar =)

Nu ska jag utmana 5 personer: Anna, Mysfabrorn, Joey Poey, Tessan och Emma.

God luck my friends!

Trädgårdsarbete

Har precis vatt ute i trädgården någon timme och rensat en massa ogräs. Hehe...kom precis på ett skämt. Men det tar vi inte här för det va lite elakt! Hihi... Iallafall så gör mina fingrar ont för jag i början hade jag för tunna handskar och brännde mig på en massa brännnässlor. Så jäkla ont gör det. Gillar inte bränn nässlor.

Nu hade jag tänkt mig att spela lite Sims på den stora datorn....


Shopping

Har shoppat idag igen! Inte bra detta jue. Men det är så mycket REA överallt jue!! Här kommer lite bilder på shoppingen. Skorna fick jag dock av mamma igår.

    




Tävling!

Detta är en tävling jag vill vinna och det är två delar i den. Om ni också vill vara med och tävla, gå in här:

catwalkqueen.blogg.se



Hörlurar från Pikmee, tamponger från Girlstuff, sminkkit från Yves Rocher, väska + portmonnä från IVANAHelsinki, halsband från TINTIN Style, bluepill, detoxplåster och hudkit från Bodystar, djuprengörande olja från Nea of Sweden.

catwalkqueen.blogg.se


Klänning från Chicy.se, dockor från Voodolls, smink och presentkort från Care of Lena, te från Mighty Leaf, nagelkit från Depend, halsband från Puss.

catwalkqueen.blogg.se

RSS 2.0