JULI!

Imorgon är det juli! Har jobbat nu hela juni. Kom igår fram till att det är första sommaren jag spenderar i en egen lägenhet. Alla andra sommar i mitt liv har jag antingen vatt hemma hos mor och far eller med någon annan. Rätt intressant faktiskt... Har tappat stor del av blogggnistan och orkar inte och har inte heller så mycket att blogga om. Ska försöka bli bättre, just nu är längtan till semestern ganska stor!

Köpte i förra veckan The Arks nya album som jag kan lyssna in mig på tills konserten den 15 juli. Även The Sounds och Amanda Jensen kommer ju spela men jag koncentrerar mig på The Ark. Favoriter sedan länge! Speciellt två låtar jag gillar på det nya albumet: Take A shine och Singing bout the city.


Inte LIVE utan SUPERLIVE!

Bara så ni vet så rapporterar Aftonbladet SuperLIVE från bröllopet.
Vad är skillnaden?


Elefant!

Har idag köpt en ny fin elefant som står i mitt fönster. GIllade verkligen den! =)Studenten

Igår var det student för hela slanten. På jobbet gick det förbi studenter hela förmiddagen. Jag och Cathrine bestämmde oss för att ta bort barnen till Kärnan parken för att titta på alla som skulle springa ner för trapporna. Där var jätte mycket folk och barnen var jätte duktiga och de tyckte det var riktigt roligt, så det gick jätte bra.

Sen på kvällen åkte vi hem till gamla grannarna i Ödåkra där yngsta sonen tog studenten. Det var en trevlig tillställning som dock fick vara nykter för mig då jag skulle köra hem sedan.

Men en trevlig student dag, på dagen sex år efter jag tog studenten den 11 juni 2004.

Eller?

Ni som läser min blogg och varit aktiv i kåren och åpuben i Kalmar, visst är detta? Eller, jo visst är det?

Bilden är verkligen inte min, hittade den av en slump på facebook. Om ägaren kommer hit och bli arg så säg till mig, så löser vi det. Tack!


80´s back?

Har idag sett flera tjejer på stan som var klädda ála 80-tal.

Först på Kullagatan såg jag två tjejer, en av dem hade en sweatshirt med Beverly Hills 90210 loggan på. Den andra tjejen hade en pösig t-shirt där det stod något med surf och California i pastell färger.

Andra synen var bara en bit hemifrån mig när jag cyklade. två tjejer igen den ena i en tröja där ena axeln var bar och hon hade en sport BH under. Detta i grått med något pastell färgat mönster. Den andra klädseln minns jag inte men den var i 80-tlas andan den med. Det minns jag!

Lite skoj tycker jag om det modet varit på väg tillbaka, ett mode jag känner att jag verkligen kunnat anamma.


Första helgen i juni!

Hoppas ni alla har haft en trevlig nationaldag. Själv har jag sovit mig genom hela då jag inte vaknade förrän 13:11!! Har inte vaknat så sent på över ett år och säkert ännu längre. Var ändå inte hemma jätte sent igårkväll. klockan landade på strax efter två.

Va hemma hos Ewa igår och det bjöds på lite inflyttningsfest. Vi var ett trevligt gäng som först var hemma hos Ewa som försökte dra vidare till Wallmans. Vi tittade på intranätet innan vi drog dit på öppettider och kollade lite. När vi sen kom dit så hade de inte ens öppet. Vi fattade ingenting så vi fick gå någonannan stans. Men de blev en bra kväll. Tack Ewa för en trevlig inflyttningsfest!

Fredagen var också väldigt trevlig, då var jag och Cathrine ute på AfterWork. Åt gott, drack gott och snackade en massa. Hoppas verkligen det händer fler gånger! Vi träffade även på Ewa ute där och jag fick en fin bild på de två.


RSS 2.0