Är det sommar snart?

Ett barn på jobbet frågade mig idag...

-Är det sommar snart?
-Ja, imorgon är det sommar. (JUNI)
-Då kan jag gå ut naken imorgon!
-Nej, det kan du inte jue!
-Jag är bara lite tokig!

Deoderant monster

Ytterliggare en helg då jag är förkyld. Känns som om dessa har varit i majoritet detta året, hittils. Ska dock ner på stan en runda idag, käka lite lunch. Kanske kolla runt lite, försöka hitta en deoderant som jag inte blir av med hela tiden.

Antingen har jag ett monster som äter deoderanter som har flyttat med mig överallt. Eller så går jag själv upp mitt i natten och äter upp dem, sovandes! Inte konstigt kanske att jag vaknade inatt och mådde illa??

 AKTA ER! Här kommer monstret!!


Yes!

Jag bloggar från min IPhone! Tack för tipset Elin! Är hemma idag, förkyld. Men ska jobba imorgon då jag inte blivit värre. Så får vila upp mig resten av min sjukdagar så är det på det imorgon igen.

Iphone

Har fått min fina Iphone =) Försökte blogga från den, men det gick inte =/ Så får blogga i fortsättningen på det gamla hederliga viset som vanligt =) Annars har jag lite ångest idag då jag inte hittar en sak. Inte ALLS skoj och känner mig så himmla dum och är så trött på mig själv just nu! Att jag aldrig lär mig!! Suck... =(

Föräldrarträff

Nu ska jag iväg på föräldrarträff. Ska bli trevligt då vi har en intressant övning i Genus att genomföra.

Helgen var riktigt rolig, ända ut i fingerspetsarna. Mys i fredags med god bakadpotatis och brownies. Danmark i lördags, Louisiana och Köpenhamn. Sen höjdpunkten i söndags, Ullared, hittade mycket fint.

Tack Evelina för en trevlig helg och även tack till Moni och Evelinas mamma!

Nu ska jag bege mig!

LEDIG!

Imorgon är jag ledig!

Sa till ett av barnen på förskolan idag:

-Vet du vad jag ska göra imorgon?
-Nej!, svarar barnet.
-Sova! Hela dagen!!
-Det får du inte, svarar barnet.
-Joho.
-Nej!

Tyckte det var lite roligt =) När detta barn växer upp och är i min ålder och lite yngre tror jag också det kommer vilja sova hela dagen!


Designat en bikini!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Kalmar

Har varit i Kalmar i helgen. Sett på Spex som var bra. Dock var de flesta dansarna väldigt osynkade och hade absolut inte övat tillräckligt, för det var dååligt. Jag har vatt på puben och kåren, ätit Sushi OCH Thai buffé! =) Träffat, Louise, Amelie, Micke, Madde, Linda, Sanne, Kungen och en massa mer roligt folk. Har varit på Mode huset i Kalmar, köpt en jacka, på Media MArkt och köpt 6 DVD, på NewYorker och köpt solglasögon. Nu är jag hemma och trött... Tack för en trevlig helg i Kalmar!


tvätt

Nu är det ytterliggare en tvättdag i almenackan. Idag hade jag en massa tvätt, har man inte tvättat på över två veckor blir det så.

På fredag drar det iväg till Kalmar. Det är med väldigt blandade känslor jag åker dit. det ska förstås bli jätteskoj att åka dit, sitta på puben och träffa alla trevliga människor. Men sen är det en stor saknad! En helt underbar tid som aldrig kommer komma igen. Men man går ju vidare och jag ska försöka njuta så mycket jag kan av helgen och förhoppningsvi inte vara helt död på jobbet på måndag =)


Balkongmöbler

Har vatt och köpt balkongmöbler idag, två stolar och en solstol. Då undrar ni kanske: Men Frida då, ska du inte ha ett bord.

Jo, svarar jag då och rent tekniskt har jag köpt ett men det var slut på lagret och kommer om 1 till 2veckor så det är bara att vänta.


Dessa stolar + bord är inköpta.Denna stolen fasst i rött. Den fanns bara i vitt + rött när vi var där så tog den i rött.

Alla bilder är tagna från mio.se


Bästa låten någonsin!!


RSS 2.0