Året 2009

Tre roliga saker 2009:
1. Skapande skola
2. New York
3. Att jag fått ett jobb (tillfälligt iallafall)

Tre tråkiga saker 2009:
1. Flytt från Kalmar
2. Bo med föräldrarna
3. Att bo i flyttkartonger i åtta månader.

Tre grupper utav människor jag kommer minnas från 2009:
1. Skapande gruppen
2. Alla vännerna jag lärt känna i Kalmar genom åren
3. De nya arbetskamraterna

En massa andra saker har ju också hänt och det va nog också skoj, som HBG-festivalen, glöggkvällen hos Eve, alla skapande skola fester, Stockholms vistelsen i juni, sista sittningarna, examen (såklart). mm...
GOD JUL!

GOD JUL på er alla!


Snart

Snart är det jul!

Jag ska bara jobba en dag till så... suck! Men imorgon kommer det nog bli lugna gatan 8 barn och 4 personal. Jag syänger dock så jag kommer väll hem runt halv sju på kvällen. Lite beroende på när sista barnet går hem och lite beroende på hur jag ska komma hem. Sen är man ledig i 4 dagar! Så länge har jag inte vatt ledig sen i juli! =O Inte ens sjuk liksom. Sen är det jobb i tre, ledig fyra, jobba två, ledig en jobba två ledig två och sen börjar det som vanligt igen. Kommer dock slita rätt mycket då jag har på dessa 8 jobbedagar har 3 stägningar och 2 öppningar. Men men...händer ju en del skoj med... säger bara keys!!!! WOHO!! längtar... Sen vill jag ut och resa igen, behöver inte vara lika långt som till NY denna gången, men något coolt ställe. En liten tanke jag har nu hade vatt att åka till USA igen, men en mindre stad. Eller till Nya Zeeland och uppleva naturen där. Eller varför inte en weekend i London, Paris, Rom, Prag, Berlin eller någon annan häftig europeisk storstad? Någon som är på, åka typ i april För då har jag semester jag kan ta ut =)

Helgen innan dopparedagen!

Ska sova snart. Bror är hemma för julen och imorgon ska jag till Malmö och ha lite glöggmys hos Evelina och kanske lite utgång? Man vet ju aldrig vad som händer... Ska försöka åka ner med ett öppen sinne och inte ha några förväntningar eller fördomar. Önska mig lycka till med det!

Det var en oootroligt skön dag på jobbet idag. Vi hade 12 barn idag som mest och de var alla på så bra humör! Helt underbara och gosiga och kommer sakna de som är borta nu under julen en massa. Några mer än andra men speciellt en liten tjej som jag har fått så bra kontakt med. Men nu kommer det bli lugna veckor framöver och very soon har jag en egen lägenhet!

Julfesten

Det var trevligt på julfesten igår och vädret ramade verkligen in stämningen. JÄTTE god mat var det och trevligt sällskap med kollegorna. Idag hade vi julfest på jobbet och det gick också bra, kännde mig inte så involverad, men det är lugnt. Mitt tålamod var inte på topp idag heller, så försökte hålla mig i bakgrunden. Morr...=)

Imorgon fredag och sen är det jullovs lunk. Jag jobbar hela julen, men det är ju självvalt och trevligt. Sen är det inte superlänge kvar tills jag flyttar. DET ska bli roligt! Kram

Julfest

Imorgon är det julfest med jobbet. Det ska bli riktigt trevligt! Jag stänger kvart i sex och festligheterna börjar klockan sex. Hinner alldeles lagom ner i stan och till lokalen. =)

Sen på torsdag ska vi ha julfest på förskolan med alla barnen och det kommer nog också bli jättebra! =) Jag började göra en gran med barnen idag, blev inte alls som jag tänkt mig, men bra blev den, riktigt bra. Jag släppte lite på den kontoll jag annars har och det blev ju bra. Så kanske ska göra det fler gånger? Hehe...=)

Ska bli skönt på torsdag med när en kollega kommer tillbaka från sin semester. Har saknat hennes alltid glada humör och positiva kommentarer, sen är hon alltid så bra att vädra åsikter med och hon lyssnar alltid. Och imorgon är ju en annan tillbaka efter sin ledighet, det med skoj. Det har annars vatt en knasig vecka med en massa vikarier, väldigt bra vikarier dock. Men det är ju alltid skönt när alla kan rutinerna.

Hoppas ni har det bra! Jag blev klar med mina julklappar idag så nu kan jag koppla av... =)

MIN lägenhet!

Den 30 december får jag nycklarna till min lägenhet, det ska bli såå nice! Den 9 januari flyttar jag sen in och de ska bli så roligt. Sen får jag se när jag får min soffa, den fina lila. Och även luckorna kommer dröja lite. Så de kommer dröja ett tag innan allt är klart. Men jag har ingen brådska.

Sen v9 satsar jag på att ha inflyttningsfest + sen 25årsfest. För då kan förhoppningscis Tessan komma ner. Inget hon lovat eller så, men de hade sportlov då så det är ju ingen super omöjlighet. Får se!

Nu ska jag se klart film, sen sova! Jobb imorgon...

GRATTIS EWA!!

Nu är du och jag lika gamla några veckor igen =)Trevlig lördag!

Idag har jag och min mor haft en trevlig dag, Vi har ätit mat på oasen fondue restaurang och sen kollat på lite film. Pappa har haft vinprovning med sina killkompisar så vi var mer eller mindre utslängda. Men en riktigt trevlig kväll med mamma var jätte roligt.

Rödvins fondue mer ox kött, fläsk kött och kyckling. Till det var det pommes och 5 goda såser. Mumma gott... =)


Jul

Snart är det jul, men tyvärr tickar tiden fram som en låångsam klocka. Jag kommer iallafall få jobba under jul då jag fått en månadsanställning och då jag kommer bli självförsörjande i Januari så är ju det aldrig fel. Ska bli intressant och se hur många räkningar som ramlar in nu i slutet av månaden... =S

Imorgon är det alltså 9 december. Julstöket på förskolan är igång. Vi har gjort smällkarameller och idag bakade vi en massa lussekatter. Gott... =)RSS 2.0