Ljungby

Har vatt en trevlig helg i Ljungby. Alldeles så där lagom lugn, samtidigt som vi har hunnit med en hel del. 

När vi kom i torsdags pkte vi in och åt pizza på pizzeria Pink, vi skulle sett eld, men fick bara höra en tant snacka strunt i evighet. Sen fick vi höra Ljungby manskör sjunga och jagfilmade lite den härliga stämningen. Den ska jag försöka lägga upp här senare. Vi handlade på ÖB, Maxi och Ag:s och åkte sen hem och somnade jätte tidigt efter lite skitsnack.

I fredags var vi ute i Bölminge och hälsade på Jamies far. Där sköt vi pilbåge, spelade kubb och krocket med större delen av hennes familj. Spelade även plumb, det är ju drömmen för mig som älskar spela kortspel. 

I lördags var vi på stan och shoppade, även Jamies karljävel gjorde oss sällskap ett tag. Vi åt lunch på hennes jobb och fick se hur där såg ut. Sen åkte vi hem till Jamie ute på landet, såg en älg och hälsade på hennes grannar korna. Kor är lätt mina nya favorit djur.
 
Idag gick vi upp åt brunch packade och körde iväg, det är så segt att åka bil men det är alltid lite trevligare med sällskap! i stannade inom ÖB i Nybro och Netto här i Kalmar. Har precis ätit lite efter attt sovit en timme. Är lite arg för att det inte är Amazing Race ikväll, men får väll överleva det också.

Tack Jamie och Eve för en trevlig och perfekt helg!


Kommentarer
Postat av: Jamie

Karlhelvete heter det faktiskt. Tack för en trevlig helg.

2009-05-05 @ 18:30:00
URL: http://maryrotten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0