Dagens bild...

Hittade denna båten i hamnen idag när jag var där med min bror. Så klockren!!!


Harry Potter

Var på Harry Potter ikväll istället för igår då Ewa var lite sjuk igår. Den var bra, tror jag. =) Måste nog smälta den lite till först innan jag verkligen vet.

Har även träffat Susanne och Lasse idag. Min mamma lärde känna Susanne när hon pluggade till lärare och de har fortfarande kontakten och träffas några gånger om året, det gör mig glad! Imorgon kommer Boel, mammas kompis från 3:an i grundskolan och hennes bästa vän sen dess. Hon är helt galen och jobbar som polis i Göteborg! Ska bli jätte roligt att träffs henne imorgon. Sen får jag se vad som händer i helgen, planer smids...


Nu ska det snart i sängs och läsa Henning Mankells Kinesen. Men först ska jag leka lite mer med min nya leksak =)


Lite jobb

Har fått ett timvick som börjar nästa vecka, har ingen aning hur länge eller hur mycket. Men det är ju alltid ngt, nästa vecka lär jag jobba hela iallafall. Det är på en förskola inne i stan så de är nära och bra. Ska bli skoj att få börja lite...=)

Sushi

Idag åt jag Sushi med Josse och André. Det är alltid trevligt att prata Kalmar =) Sushin på detta stället var helt oki för att vara Helsingborg... Men.. Inget slår Kama Sushi =)

Imorgon ska jag träffa en vän från gymnasiet dom jag inte träffat på jätte länge. Sen ska jag träffa Ewa och vi ska antagligen gå och se Hatty Potter! =)) De ska bli roligt och spännande... Har ju läst böckerna, men kommer knappt ihåg...=)

Hbg festivalen

Blev både den lugnaste och vildaste festivalen för mig någonsin tror jag!

Var inte alls inne i torsdags och jag brukar vara inne varje dag! I fredgas började det med förfest hemma hos Ewa och ack ack va den kvällen blev vild. Frida kan berätta vad som hände men det är inget som ska spridas på en blogg.

I lördags var jag och Ewa lite bakis så jag åt en langos och sen gick vi en runda, slappa hemma hos henne ngn timme och sedan hemåt igen. Väääldigt lugnt, men väääldigt trevligt.

Idag, söndag har jag chillat och panikat. Är trött på mig själv, väldigt trött! Om jag skulle vatt en annan person än Jag så skulle jag säga upp bekantskapen och aldrig vilja vilja träffa Jag igen.

Bara så du vet Jag så hatar jag dig och vill aldrig se dig igen. Jag skiter i att jag snackar skit om dig på min blogg, Jag. Men Jag, du suger så dåligt!!!!!

En dag av ja... överraskningar?

Den första överaskningen/chocken kom i morse, kan inte berätta det, men det bestämde verkligen stäningen på denna dagen.

Dagens roliga överraskningen var precis ett samtal med min far där jag frågade vad han tyckte om kvällens outfit. Då sa han: "Du har ju i allmänhet en sån konstig stil!" Då sa jag: "Vadå, jeans och t-tröja som jag har på mig varje dag, är det konstigt?" P: "Men som du är nu, med byxor under och konstigt där uppe."

Då skrattade jag och gick därifrån, han pratade om mina leggings under och min bolero på. Komiskt, komiskt, komiskt... snacka om att ha missat allt mode de senaste årtionden. Men ska nog sluta fråga honom...

Tre saker!

  1. GRATTIS ANNA PÅ DIN 25 ÅRS DAG!! Nu blir du riktigt gammal...=D
  2. För att min dator ska fungera nu så måste den tejpas... klura på de om ni kan.
  3. Ensam hemma kväll sneaka man till sig, o de är så skööönt!


Gjort

Vad har jag gjort den senaste tiden då?? Inte mycket, packat! Vi börjar komma till de lite känsliga delarna. Speciellt för mig och min mor som minns. För längst inne på vinden finns Nils saker. För er som inte vet vem Nils är eller rättare sagt var så var der min pappa som dog när jag var fyra år. Jag tror det är tuffare på mamma än hon visar. Hon ringde sin gamla barndomskompis som hon kännt se hon var tio och pratade en halvtimma och bjöd hit henne nästa helg. Hon bor i Göteborg nu, men spenderar alltid semestrarna här nere.

Imorogn blir det nog lite hbg festival.

Kallekrona + Österlen

Hade en trevlig långhelg med Eve i både Karlskron och sen Österlen. Här har ni ngra härliga bilder... =)

  
Det perfekta paret? Eller...???

     
Sen kom vi till Österlen och Eve började posa direkt.

  
Österlen helt enkelt

     
Sen badade vi och Eve tvingade mig att le, hemska tanke!

LISTA!!

Det var så länge sedan så jag tänkte det var dags nu... Så jag snodde en från Jamie.

Sätt din musik på blanda.
Klicka på nästa-knappen efter varje fråga.
Använd sångtitlen som svar på frågan.

1. Hur mår du idag? Who will I be?
2. Kommer du komma långt i livet? Thank You
3. Hur ser dina vänner dig? Someday well know
4. Kommer du gifta dig? human
5. Vad är ditt livs themesong? Jajaja
6. Vad är ditt livs historia? Fairytale
7. Hur är skolan för dig? Alla vill till himmelen men ingen vill dö
8. Hur kan du komma framåt i livet? Poppa Joe
9. Hur kommer imorgon vara? Mother we just cant get enough!
10. Vad är det bästa med dina vänner? Kvällens sista cigarett 
11. Vad finns i lager för nästa vecka? Just Dance
12. Vilken sång beskriver dig bäst? This is the Life
13. Hur är det med ditt liv? And I found this Boy
14. Vilken låt ska spelas på din begravning? Singles Ladies (HAHAHAHA)
15. Hur ser världen på dig? Ingen kommer undan
16. Kommer du att ha ett lyckligt liv? Womaniser
17. Vad skulle du vilja säga till nästa generation? Janie´s got a gun
18. Vilken låt beskriver den du är attraherad av? I hope I didnt just give away the ending
19. Har du en djup & mörk hemlighet? Ballad om vintern
20. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig? Ella Elle La
21. Hur kan du göra dig själv glad? Nöjd?
22. Kommer jag någonsin ha barn? Little Bit
23. Hur kommer jag bli igenkänd? Ingen kan ändra på det
24. Vad är min danssång? Mercy

Oki... det va ju lite roligt faktiskt!

Hemma i Helsingborg

Nu är jag hemma i Helsingborg igen. Det har vatt en skön vecka ute i Småland, Blekinge och Skåne. Kom på efter lite tanke att jag verkligen åkt längs kusten från Kalmar till Helsingborg... Ca 70 mil allt som allt från hbg till hbg. En rolig vecka jag inte är sen på att göra igen. Får ju lite återblickar redan den 1 augusti då jag antagligen ska ner till Eve och Hammenhög igen... =) Har lite bilder som kommer upp imorgon efter min INTERVJU!!! =P

Rätt så häftigt tycker jag.

Karlskrona

Nu sitter jag på en madrass i Karlskrona och filurar. Det blev en sväng på Olearys igår och sen gick vi hem till Eve och Fredrik och drack en massa drinkar. Lite bakis har jag vatt nu. Idag får man se vad som händer, det ska bli spännande. =) Det är även bestämt att jag ska med Eve ner till Simrishamn och festa på lördag med hennes släkt. Så jag kommer inte till Helsingborg förrän sent på söndag antagligen då jag måste ta mig från Simrishamn också =)

Nu väntar jag mest på att Evelina och Redkrik ska vakna så denna dagen kan dra igång.

Detta är ju skitroligt förresten... Grattis Jonas!!!

KLAR!

Föräldrarna åkte för två timmar sedan. Jag har städat i ett sen dess och är nu mer eller mindre klar. Ska bara sopa lite imorgon. Men lägenheten är annars tom!

Psst... det är ASTRÅKIGT att packa och flytta och ser INTE fram emot att göra det en gång till i sommar...=(

Nice

Har haft en trevlig kväll med Madde och Sofie. Först Olearys, sen Bistro Bar och avslutade på Krögers. Tyckte Sofie skulle vatt på krögers, men de va hon inte =P Försökte även få dit Tess, men hon skulle jobba tidigt imorgon och det kommer faktiskt före!

Nu ska jag sova och om jag inte kan göra det så blir det mer städning! Känner mig dock extremt trött just nu!

Ångest

Ångesten har kommit till Kalmar i form av en 24 årig ex student. Längtar så till klockan tolv på måndag då allt är över. Ska träffa föräldrarna om ca en timme inne i stan och äta lite mat. Vart ska jag ta vägen... Slängt saker idag ska ni veta... 1 svart sopsäck + typ 10 vita små påsar. =)

Nu ska jag ta ett sista ryck innan jag ska byta om och åka ner till stan. Sk kanske träffa Madde ikväll. Får se lite hur mitt humör är. Men annars träffar jag henne imorgon, Linda på  måndag, Sofie och kanske Tess på tisdag. Sen åker jag nog till Karlskrona på onsdag. Shall see..

Kalmar

Imorgon bär det av till Kalmar, känns lite jobbigt med tanke på flytt och sådant. Nu ska jag sova, vi åker klockan elva imorgon.

Bad and good news!

Jobbintervjun jag var på förra veckan gav inget napp. Men! Ett annat jobb jag sökt ringde idag och ville att jag skulle komma på intervju! Var jag chockad eller? Känns som jag haft flyt nu, torsdagar is my day. Dock vet jag inte om jag får en intervju på det stället då de ville intervjua på mådag och då är jag ju i Kalmar. MEN, hon jag pratade med lät jätte positiv och skulle försöka ordna en annan tid veckan därpå. Så jag hoppas helt enkelt det löser sig ändå. SÅ SNÄLLA håll alla era tummar och be till vad ni än tro på att jag kommer få en intervju! Vill jue så gärna.... =))

Det känns liksom inte så hopplöst längre... jag kanske inte är så dålig som jag inbillar mig?

Nattuggla

Nu sitter jag uppe här igen på sen nattkvist. Vet inte varför jag inte har ro i kropen för att sova egentligen. Tror dock att framtiden och mina tanakr kring den har en stor roll i min sömnlöshet.

Nä, underhållning!

Död

Nere i en liten svacka! Min dator bara krånglar och jag är typ konstant trött. Idag mådde mamma jättedåligt, va nästan så jag fick köra henne till akuten. Slapp som tur det och istället åkte jag ut på egna äventyr till Schulgards och nya MAXI borta på Råå. WOW, va spännande tycker ni säkert, men det var det INTE. På Schulgard skulle jag hämta pappas körkort som han glömt där igår. Och på Maxi skulle jag, tro det eller ej.... Handla MAT!!

Det mest spännande idag var när jag körde genom stan på vägen hem och det... ... regnade!! Wow....

Nu ska jag gå den farofyllda vägen till mitt sovrum. (Den är faktiskt farlig, det är lådor och skräp ivägen som vi håller på att rensa, sen är det även becksvart, läskigt OCH farligt)

Wish me luck!

Tack och tjos, korv med mos!

Dag 5 i NewYork!

Dag 5 började med en shoppingtur på Macys. Macys täcker ett helt kvarter och är nio våningar högt! Det är helt otroligt stort! Vi orkade bara med 3 ½ våning denna dagen, det blev en del shopping och lite lunch med pizza slices. När vi var helt trötta och slut tog vi tunnelbanan bort till American Museum of Naturl History. Det var en liten besvikelse, kan också bero på att vi var JÄTTE sega i vår ben vid det laget. Så efter en stund och i museet och vi försökte se så mycket vi orkade gick vi till Central Park. Där stte vi oss på en bänk och tog det väldigt lugnt. sen gick vi till Strawberry Fields som är en minnes plats tillägnad John Lennon som Yoko Ono har upprättat en bit in i parken där Lennon blev mördad. Där var massor utav folk och några som satt och spelade lite Beatles låtar. Efter detta tog vi tunnelbanan ner till Rockerfeller center. Vi cik in pp NBC:s officiella butik och kollade runt lite och shoppade lite =) Sen gick vi runt på Rockerfeller center och sen hade vi en massa kvarter att gå hem igen, men eftersom det inte var någon passande tunnelbana i närheten så gick vi hem. Det var nog den jobbigste promenaden på hela resan då det var varmt, kvavt och fuktigt. Vi var mer eller mindre DÖDA när vi kom hem. Så vi slaggade på rummet ett tag, sen gick vi ut och kollade på lite souvenirer och sedan gick vi till Café 28 och köpte underbart god mat som vi återigen tog med upp till rummet. Det fick vara nog för den dagen!

  
Stora STORA Macy´s

     
Det fanns en massa olika utställningar på American Museum of Natural History

     

     

  
Jag bara Älskar Central ParK!

     
Strawberry Fields

  

     
Rockerfeller Center var jätte fint och mysigt att gå runt i.

VARNING!

Om ni går på P-piller och sluta ta dem. Sluta inte när ni precis har flyttat in till era föräldrar och livet är i allmänhet jobbigt. Det har jag nämligen gjort och de här humör svägningarna är INGET jag rekomenderar! Men sen ska jag inte säga att jag inte blev varnad... tack Tessan! =P

Min anledning var ju för att jag skulle gå ner ngra kilo och försöka komma ner till den vikten jag hade innan jag började ta dem. Två byx-storlekar, good luck! Sötsuget har blivit så mycket värre och jag har ju ingen självdiciplin! Sen hjälper inte denna värmen heller!

Save me somebody!

Ensam lördag

En lördag som spenderas ensam, både på gott och ont. Föräldrarna är inte hemma och min lillebror är också borta och det är skönt att få vara ensam hemma och spela min musik och göra vad jag vill. Men samtidigt är det så tråkigt att vara ensam  när man saknar alla vännerna överallt! Tänker en lördag i Kalmar ngn trevlig förfest med ett galet gäng, och sen dra till puben eller kåren och träffa en massa man känner. Saknar det...

Värme

Livet i värmen har vatt bättre sedan i torsdags och intervjun. Saknar dock Kalmar mer och mer! Ska ju dit nästa helg, men de kommer i nte va som vanligt och sen är det ju sista gången jag kommer vara i MIN lägenhet. Ska nog låna Josses lägenhet och okupera några nätter. Får se hur länge jag stannar. Känner mig ganska så flexibel... funderar också på att åka till Karlskrona efter Kalmar och hälsa på en del vänner. Men det beror på om Evelina kan... Hoppas det, annars får jag ta det någon annan gång =)

Nu ska jag lyssna på lite musik. Ikväll är jag ensam hemma och det ska bli skönt!!

Gratis Godis

Vill ni ha lite gratis godis? Jag har vatt medlem på gratisgodis.se och fått ett paket med godis redan. Lite annorlunda godis är det också. När det är helger och så behöver man bara logga in för att få godis! Rätt cool sida faktiskt... Klicka på bilden så kommer ni till sidan. Om ni blir medlemar får ni lite godis direkt.


Kluven dag

Idag har vatt en konstig dag. Började riktigt dåligt med huvudvärk, illamående och frustration över att folk inte hör av sig när man typ har bestämt saker och man försöker höra av sig! (Glöm det)
 
Runt klockan ett kommer dock samtalet som räddar dagen! Det är en förskola inte så långt från mina föräldrar som vill att jag ska komma på intervju, IDAG klockan fem. Ja, visst säger jag och nervositeten kommer som en våg över mig. Även lite glädje dyker upp och den värsta hopplösheten som jag kännt den senaste tiden lättar. Jag ska på min andra intervju!

Jag tycker intervjun gick bra, kort dock. Vet inte om det är positivt eller negativt. Men jag hoppas inte för mycket, men det känns bättre än förra gången och jag vill hellre jobba här än på andra stället. En stor fördel är att det bara ligger en kvarts cykeltur från föräldrarnas nya lägenhet. Det kvittar dock för om detta går igenom kommer jag inte bo i den lägenheten så länge!

En dag i som gick från tårar till skratt!

Dag 4 i NewYork

På torsdagen skulle det bli riktigt dåligt väder så vi bestämde oss för att börja dagen med att gå på museum. Vi började med Madame Tussauds, där såg vi såklart en massa kändisar utav vax. Både jag och Tessan har ju vatt på Madame Tussaud i London, så de var ju inget nytt för oss. Sen gick vi till Ripleys - Believe it or not. Jag har vatt på museet i Köpenhamn och om jag ska vara ärlig så tycker jag det är lite bättre. Efter de två museerna såg vi att kön till luckorna där man kan köpa billiga Broadway biljetter var redan ganska så lång, så vi ställde oss i den och väntade i en sådär 2 timmar. Men det var ju mitt på Times Square, så det var häftigt! Vi ville ha biljetter till The wicked eller Ages of Rock, men det blev till Guys and Dolls, inte fy skam det heller! Sen var vi ganska blöta så vi gick sakta mot hotellet, shoppade lite souvenirer och njöt av NewYork. Efter lite vila på hotellet åkt vi in till Times Square igen och åt på Ruby Wednesday, jätte god pasta med räkor. Sen gick vi till teatern och satte oss utanför och tog en del kort. Det häftigaste var att Lauren Graham var med. Lauren Graham är hon som spelar Lorelai i Gilmore Girls. Det var en häftig kväll som avslutades med en promenad hem i regnet.

  
Vi var båda väldigt glada över att få möta Johnny Depp. =)


Vi fick även träffa kungen av pop innan han dog.

  
Såhär stort hål skulle det bli på om en meteor av denna storleken träffade Manhattan.

      
I väntan på att få köpa biljetter, två köer på vardera sida av utsiktstrappan = mycket folk!

     
Guys and Dolls!


RSS 2.0