2007



Årets bästa film:
Hairspray och Råttatouile

Höll du ditt nyårslöfte från 2006?: NEJ!!!

De bästa nya människorna du träffat detta året: Anna L och Anna P! + en hel GRUS klass :P Får inte glömma Tommy!!

Har du förändrats mycket: Man förändras nog en hel del varje år...

Blev du kär i år?: Fortsatte vara kär! Det är alltid ngt ;)

Gjorde du något som du inte gjort förut: Jag åkte på kryssning :)

Vilket datum från 2007 kommer du alltid att minnas?: Usch, jag är så dålig på att minnas datum. Minns bättre händelser.

Dog någon som stod dej nära?: Nej, som tur är

Vad spenderade du mest pengar på 2007: Mat

Vilket plagg använde du mest? Min cerise rosa t-tröja med svart tryck

Vad har fått dej att må bra under 2007?: nollningen, efteråt iallafall. Mådde inte alltid så bra under! Alkoholens underbara påverkna!

Bästa skivan detta året?: MIKA

Något du önskade dej & INTE fick?: Massa pengar?? hehe...

Årets mest beställda alkohol på krogen? Cider

Årets miss: Hela jag är som en miss ibland :P

Favoritprogram på tv: Heroes!

Något du irriterat dej över extra mycket: Foppatofflor

Vad har du ätit & druckit mest under året?  Coca Cola och pasta!

Årets lyx: Ullared :D :P

Gott nytt år!

Ett nytt år! Ett uppvakande! Man börjar tänka efter på det år som gott och ser vad man gjort fel och vad spm har vatt bra. Vissa av dessa saker käner man att vill ändra och man vill ge det nya året en chans att se bättre ut på vissa fronter. Jag ska ta bättre hand om mig själv! Jag måste! Jag har börjat gå upp alldeles för mycket i vikt i år. Jag vill va på en normal vikt. Jag vill iallafall inte gå upp mer. Ett nytt år är som en vit duk! 2008 är året då Frida blev nyttig och smal!! Eller inte....



Men på er alla där ute, GOTT NYTT ÅR!! I´ll hope this be a good one!


öga

Har legat i två timmar och snurrat i sängen! vet inte vad det är med mig. Går upp vid tio och går in i badrummet. I spegeln ser jag ett monster. Mitt ena ögonlock är alldeles rött och svullet. Känner mig såå snygg!! Får se vad som händer...

Blev igår hos Sanna bjuden till Ewa ikväll! Sålänge mitt öga inte blommar upp helt (hoppas) så kommer jag befinna mig ngra timmar där ikväll.


Nyårslöften!

Ja, har knepat på lite nyårslöften! Jag definerar nyårslöfte som något man sällan håller och man håller inte det just bara för att det är ett nyårslöfte.

Iallafall, här är det jag ska försöka lyckas med i år.

1. Till en början bara dricka läsk på fredag och lördag kväll. + när jag äter ute! Sushi är inte inkluderat! Äter jag Sushi ska jag dricka vatten!! Kall mat = vatten. Så till sallad dricks det vatten. Komplicerat. Men det är en början. Sen ska jag avveckla läsk drickandet till de helger Jonas besöker mig och samma regler när jag äter ute.
2. Äta godis högst en gång i veckan! Och dem veckor jag inte äter något så får jag köpa mig ett extra klädesplagg. (om ekonomin tillåter) Annars får jag bara njuta av att jag mår bra!
3. Försöka hålla ekonomin till 500 kronor i veckan. Då räknar jag inte in räkningar!
4. Försöka träna! vet hur svårt jag kommer ha för det...

Nu ska jag hem till Sanna! Och tänk på att det är inte nytt år än!

Nu bråkar grannarna under igen! Skrik lite till tack....


Söndag

Idag är det söndag! Men allt blandas ihop till ett enda virr varr! Jag borde verkligen plugga nu, men jag har inte direkt orken! Kalla kriget gör mitt huvud till ett ända kallt virrvarr av information. Varför kalla kriget? Ja, de ni!! Ikväll blir det lite uppehåll med en kväll hos Sanna med alla små vänner. Eller får se vilka som dyker upp! Det finns iallafall rykten om att det ska ätas pizza! Mumsigt värre!

Nä, titta klart på Looney Tunes! Sen plugga...


Denna lilla värld vi lever i!!!

Var inne på Jonas facebook nu. Han är aldrig inne så jag fick tillåtelse att gå in och rensa lite. Iallafall så hittade jag hans två styvsyskon så jag gick in och tittade på deras bilder och så. Helt plötsligt ser jag att en som bor i mitt hus är med på samma bild som Jonas styvbror. Då säger Jonas: Tomas?? Jaja, men han gick jag i samma gymnasieklass som. Så jag bor i samma hus och har gjort det i över 1½ år som en a v Jonas gamla gymnasikompisar!

Jag tycker sånt är häftigt! Det var ju samma sak med Kiwi... Jag vet att jag är lätt impad! =P

Snälla!

Den som ger mig nya Ipod Nano i födelsedags present kommer bli min nya kompis! Vill så gärna ha! Köp inte en röd dock, för min lillebror har en sån och han sa att jag absolut inte fick köpa en likadan som han har.



Regn och mörker

Idag har vädret varit rigktigt deppigt. Grått och regnat hela dagen! En sån dag man bara vill ligga hemma och dega. Men jag och Jonas var lite duktiga iallafall och drog iväg till JYSK. Vi skulle köpa nya stolar, men de vi hade tänkt oss passade inte alls in i köket. Så istället blev det nya stolsdynor, duk och tabletter. Även en ny tvålpump och förvaringslådor blev inhandlade. Blidde bra det. Nu har vi precis ätit lite köttfärsås och spagetti, nu blir det slapp ikväll, med hajar som hajar vid nio!


Dah!

Min pojkvän är såååå smart!

F: Frida
J:Jonas

F: Jag tror 11:e september är en internationell oturs dag!
J: Vadå då?
F: jo, i år på den 11:e hände ju den helikopterolyckan.
J: Vadå då? Är det den 11:e september idag, eller?
F: Jonas!!!
J: Just det, det är december nu!
F: Smart Jonas!!!¨Detta måste jag skriva på min blogg!!

Resultatet av detta är nog att Jonas hjärnceller snart inte finns kvar längre.

Inte ensam...

Läste en artikel på aftonbladet! Har ju bloggat om min rädsla att föda innan! Vet ju att det inte kommer ske på ett bra tag till. Men usch vad jag inte tycker det ska bli roligt när det sker! Ge mig allt Knark ni har! Har dock hört att de smärtstillande sprutorna gör ont som f*n de med! Och jag som inte har ngn smärt tröskel alls! Suck...

Shopping!

Har varit på VÄLA idag med! Gjorde ett jätte klipp på MQ. En tröja som innan rean legat på 399 kr kostade nu 49 kr! Det var ett riktigt REA fynd. Fin var den med, får ha den när jag går ut och partajar i Kalma nästa gång. Men det var riktigt roligt att träffa Sanna igen. Nu ska jag bara ta det lugnt ikväll. Får sedan se vad som händer imorgon.

Good night!

En bra kväll hos Linn med Marängscwizz och spelande av spel. Ett väldigt konstigt spel :) Men fy vad vi skrattade!! Sen pratades det ju såklart om Linn och Maries resa till Asien och även vad som kommer att hända till våren. Jag måste bara åka till Göteborg och hälsa på Linn! Ska försöka kolla helger så fort jag får tag i ett schema över MA/SV. Imorgon blir det VÄLA igen! Har ju 600 kronor kvar att shoppa för :) Ímorgon blir det med Marie, Sanna och Ina. Det var såå längesedan jag träffa Sanna. Ganska exakt ett år sedan när jag tänker efter, för det var nog på Linns födelsedag förra året. Ina är Sannas styvdotter tror jag man kallar det. :) Ska bli skoj iallafall.


Linn 22 år!

Grattis Linn på 22års dagen!!


BOSTADSBIDRAG!!!

Hade helt glömt bort att jag skulle få bostads bidrag!! Så nu rullade det in 1000 kronor till på mitt konto!! Tjoheeej vad glad jag blir! Nu kan jag nog överleva denna månaden!! I loooove bostadsbidrag! Wiihooooo.... Lalalalalalaa!!

Vänner??

Usch, det känns och är jobbigt att ha underbara vänner på två ställen! Men samtidigt är jag så glad! För lika underbart som det var att träffa Mi och Ewa idag lika mycket saknar jag alla söta små vänner i Kalmar.
Speciellt Teza och mina disko älgar!!


1 vecka

1 vecka kvar tills jag blir gammal och grå. 23 är lite gammalt iallafall. Speciellt när man tänker på att Linn fyller 22 imorgon. Ska dit och äta Marängsschwizz. Har även köpt en liten present till henne. Mimi trodde hon skulle tycka om den :)

VÄLA!

Idag har jag varit på VÄLA en svängom med Mi och Ewz! Det blev ett par Jeans! Woho! Men annars var där mest bara en jäkla massa folk så man pallade inte så mycket. Ska kanske dit igen med mi och Sanna på fredag. Får se hur det blir med det. :) Nu är jag hemma i Ödåkra igen, men sov inatt hos Jonas, men Jonas. Jag har snart varit här en vecka, men har knappt träffat Jonas. Det har varit så mycket annat. Men helgen är våran iallafall. Sen ska vi se vad som händer på nyår. I värsta (eller bästa?) fall så sitter jag hemma och kollar ut på alla vackra raketer. Jag har efter Julafton bestämmt mig att jag ska ha en vit vistelse i Helsingborg.

Sen vill jag hälsa till min mamma som börjat läsa min blogg, hej hej mamma!! :D

Det slutade iallafall lyckligt...

Tomten är far till alla barnen! Det är nog en av de knäppaste men samtidgt en av de bästa svenska filmerna som Sverige producerat. Så många hit oh dit och så förrvirad som man är under den filmen är man nog aldrig annars. Men som sagt så slutade den iallafall lyckligt.

Nu tittar jag klart på DieHard 4 som jag började se med mamma och pappa innan idag. Men den hoppade och frös så himla mycket så vi pallade inte se klart den.

Juldagen

Nu är det juldagen och jag vet inte riktigt vad det innebär. Min familj ska iallafallse Die Hard 4, fasst vi bestämde igår att vi skulle se Rattatouile. Så jag struntar i det. Väntar på att Jonas ska bli klar hos sin faster så vi kan åka hem till honom. Tänkte se tomten är far till alla barnen ikväll, 19.55 börjar den. Jonas har också köpt lite nya saker till lägenheten som jag ska inspektera. Imorgon blir det antagligen VÄLA med Mi :) Skaaa bli jätte skoj att träffa henne!! Det var way to long ago. Påskas senast tror jag, oförskämt länge sedan. Senåste jag också börja plugga till tentan oh inte att glömma den uppgiften som ska vara inne den 10 januari =S.

julen över

Tack för det televärket!! Finally... Nu ska jag njuta av resten av lovet =)

"I have a secret I wanna share with somebody"
-anonym

GOD JUL

Merry Christmas!!

Nu är det snart till att hämta julmaten....



Julpyntat

Jaa, i fredags julpyntade jag övervåningen här hemma i Ödåkra. Här kommer nu lite bilder på det prakt jobb jag gjort =P

        


image245

Godisbakning!

Idag gjorde jag julgodis hemma hos föräldrarna. Det blev Mozart kulor och en egen sort som blev lite påhittad med resterna av chokladen. Mozart kulor är såå gott!! :)

    
   

image244

Bättre?

Jag trodde det skulle bli bättre med digital tv, men så verkar det inte. Idag hoppade 5:an under hela Grinchen och i Onsdags var det under Bonde söker fru. Man har ju hört om många rapporteringar av samma händelser. Nu skriver aftonbladet om att vi kanske missar KalleAnka på julafton! Det går inte för sig, visst under tjuren Ferdinand som är det tråkigaste under hela året kan det vara störningar. Men annars, nej! Och absolut inte under tomtens verkstad!!  



Så bra!!

Han är så bra! Obetalt bra! Hahaha....


Pizza och mys???

Idag skulle jag och Jonas göra pizza och sitta framför Elf och mysa, hade även lyxat till med en flaska cola. Detta var min dröm iallafall. Blev det så? Nää, istället dricker sig Jonas full hemma hos sin mormor och jag sitter här hemma med 77 DVD skivor i soffan och äter en bränd pizza. Men Elf ska jag iallafall se och nu är det ju eh Shrektig jul och den har jag ju velat se ett tag. Nä, nu ska jag ta ett glas cola och luta mig bak tillsammans med DVD skivorna! Såå mysigt!

Farmor

Idag har jag oh Gustav varit hemma hos Farmor. Alltid lite sorgligt för man ser hur hon blir äldre och man vet inte om hon kommer vara med oss nästa år. Sen är det bara Mormor kvar. Men annars var det trevligt, god mat och gamla minnen, både med Gustav och farmor. Kolla i gamla fotoalbum sedan man var väldigt liten. :)

pyssel

Idag har det varit full rulle! Mamma hämtade mig 20 över åtta och vi åkte direkt till MAXI. Redan då var det en massa folk där och vi suckade och gav oss in i röran. Jag fick nästan panik där inne och var tvungen att gå ut och ta lite luft. Det har aldrig hänt innan. Tror det beror på att jag inte ätit eller drucit ngt på morgonen. Massa shoppande blev det iallafall. Sen när vi kom hem till Ödåkra var det julklappsinslagning, julkorts upphängande, jul pyntning och julgransklädnande. Sen avslutades det med att hela familjen åt middag framför TV:n. Det var länge sedan sist :) Såååå mysigt var det. Gustav körde mig sedan hem till Jonas och nu ligger jag i soffan och halv sover.

Imorgon är det farmor som gäller. Det är tradition att jag och lillebror åker dit ngn dag innan jul.

Uppe med Jonas...

Jonas jar precis åkt till jobbet och jag som somnade vid tolv inatt är ju inte direkt trött :) Mamma kommer oh hämtar mig om ngn timme och då blir det julhandling. Samtidigt försöker jag strukturera upp hela helgen. Det är det som är jobbigt med att komma hem till HBG, jag drar i mig själv. Jag vill både vara hos mina föräldrar och hos Jonas. På vardagarna jobbar folk och på helgerna är ju alla lediga. Men ja, det löser sig nog, denna helgens planer börjar iallafall lösa sig. Får se...

Helsingborg

Nu är jag hemma hos Jonas i detta inderbara Helsingborg :) Blev så glad när jag såg VÄLA. Det har vatt en rolig bilresa, nästan lika rolig som Ullared, men bara nästan :) Josse och Adler hade kör dör famme medans jag satt och halvsov där bak. Vi stannade och åt och då snodde Adler Josses mössa, han passade riktigt bra i den :)

Nu blir det snart sova, är jätte trött! Sen ska jag upp tidigt imorgon och handla med mamma :)




 

image239

Adler i Josses mössa! Så himmla snygg :P

Himåd

Idag dra jag hem till Skåne! Ska bli så skönt att somna i en mjuk och skön dubbelsäng med Jonas inatt. Har saknat det. Sen ska de bli roligt att träffa familjen! Det är ju nästan 12 veckor sedan jag träffade dem senast.

Igår skulle jag hämta Josse och Adler efter deras fylle slag. För det första var det inga problem att hålla mig vaken. Sedan var det väldigt intressant att vara fylletaxi, första gången faktiskt. Adler kom fram och sa: jag är lite onykter. Jo, tack! Josse va dragen hon med. Har inte frågat henne hur hon mår idag, hihi. Jag och Adler kommer dock slänga ut henne ur bilen om hon pratar ångestbakfyllaminnensnack.

Näää, nu måste jag fixa det sista innan bilen rullar iväg! Kram

Parlamentet

Yes, Iam a fan! Speciellt av lilla Johan! Det roliga är dock att jag har nog inte sett ett avsnitt av Parlamentet på Tv på över 4 år. Kollar bara klipp på YouTube. :)


br>

Fjutt osso

Ikväll är jag faktiskt trött för en gångs skull och kommer säkert somna tidigt! :) Men nä just de! Lovade vara chaufför åt Josse och Adler som är ute och partajar ikväll! Och de två ska jag åka hem med imorgon! Jaaa, imorgon åker jag hem till Helsingborg! :)

Men lite botmedel mot trötthet:

Duscha
Packa
Städa
Spela Guitar Hero kanske?

Nu så

Nu är det slut på skola för denna terminen! Så sköönt :) Imorgon bär det hem till HBG. Ska bara tvätta klart sen ska jag börja packa seriöst! Woho! Så nära nu :)

Alla ni där ute som läser min blogg, ni är ju ett 30 tal :P  Vad ska ni göra i jul??


Onsdag

Idag är det onsdag och sista dagen i skolan innan jul! Ja, det är ju faktiskt sista lektionen i GRUS. Eftersom efter jul är det bara tentan kvar. Pratade med mamma igår om allt som ska göras på julafton och det ska bli roligt. Det är inte så mycket i år eftersom vi kör catering på julmaten. Mamma är så glad för att det mest avancerade hon behöver göra är att koka potatisen och lägga upp osten. Allt annat får vi serverat.

Nä, nu är det snart lunch med Evelina ska bara förbereda inför tvätten ikväll och lite så.

Hur mycket är jag värd??

Litet test om mitt värde

NATURLIG HÅRFÄRG ?
[X] Rödhårig - 700 kr
[ ] Annan - 700 kr
[ ] Brunhårig - 200 kr
[ ] Blond - 500 kr
[ ] Svart - 100 kr
[ ] Flintskallig - 50 kr

ÖGONFÄRG ?
[ ] Blå - 1000 kr
[X] Grön - 700 kr
[ ] Grå - 500 kr
[X] Brun - 200 kr
[ ] Annan - 100 kr

LÄNGD ?
[ ] Över 2 meter - 2000 kr
[X] 160-200 cm - 1700 kr
[ ] 160-140 cm - 1500 kr
[ ] 140-120 cm - 700 kr
[ ] 120-100 cm - 400 kr
[ ] Under 1 meter - 200 kr

ÅLDER ?
[ ] 41-60 - 1200 kr
[ ] 31-40 - 1000 kr
[ ] 26-30 - 700 kr
[X] 21-25 - 500 kr
[ ] 18-20 - 200 kr
[ ] 0-17 - 100 kr

ÄR DU ?
[ ] Tvilling eller mer - 3000 kr
[X] Förstfödd - 3000 kr
[ ] Enda barnet - 2000 kr
[ ] Mellanbarn - 1000 kr
[ ] Tredje barnet - 1000 kr
[ ] Andra eller sista barnet - 0 kr

DRICKER DU ALKOHOL ?
[ ] Nej - 4000 kr
[ ] Sällan - 3000 kr
[ ] Bara vid speciella tillfällen - 2000 kr
[ ] Ibland - 2000 kr
[X] Bara på helger - 3000 kr
[ ] Alla andra dagar - 500 kr
[ ] En gång om dagen - 100 kr
[ ] Flaskan är mitt liv - 0 kr

HUR BRA SYN HAR DU ?
[ ] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr
[X] Inga synfel - 1000 kr
[ ] Glasögon - 500 kr
[ ] Kontaktlinser - 200 kr
[ ] Opererat - 100 kr
[ ] Går inte att fixa - 50 kr

FÄRG PÅ BILEN? [ÄVEN FÖRÄLDRARNAS BIL]
[ ] Rosa - 20000 kr
[ ] Mörkbrun - 8000 kr
[ ] Guld - 7000 kr
[ ] Grå - 6000 kr
[X] Blå - 5000 kr
[ ] Vit - 4500 kr
[ ] Svart - 4500 kr
[ ] Röd - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[X] Silver - 3000 kr
[ ] Lila - 2500 kr
[ ] Gul - 1000 kr
[ ] Orange - 1000 kr
[ ] Rostig - 150 kr
[ ] Ingen bil - 0 kr

SKOSTORLEK ?
[ ] 45-52 - 3000 kr
[ ] 43-45 - 2500 kr
[ ] 41-43 - 2000 kr
[X] 38-41 - 1000 kr
[ ] 38-36 - 500 kr

FAVORITFÄRG ? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA]
[] Röd - 6000 kr
[X] Vit - 4000 kr
[X] Grön - 3500 kr
[X] Orange - 3000 kr
[ ] Gul - 3000 kr
[ ] Lila - 2000 kr
[ ] Svart - 1000 kr
[X] Rosa - 1000 kr
[ ] Brun - 500 kr
[ ] Annan - 500 kr
[ ] Blå - 450 kr

ANVÄNDE DU EN MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET ?
[ ] Ja - 5000 kr
[X ] Nej, räknade i huvudet - 10.000 kr
[ ] Penna och papper - 20.000 kr
[ ] Bad någon om hjälp - 1000 kr

Jag är värd: 
46 300 kronor

Intressant

Cribz go Santa!


2 veckor!!

Det som alltid försvinner lite så här i dessa tider är ju min födelsedag! Imorgon är det två veckor kvar tills jag fyller 23. Ja, det könns ungefär lika långt bort som julafton. Jaja, det känns säkert mer verkligt efter nyår eller nått, får se får se... Nu ska jag se America´s got Talent Finalen och städa lite. Vet ju dock redan vem som vinner! Tihi...

1 lektion kvar

1 lektion kvar sedan är det jullov. Carl-Henkan och Internationella relationer imorgon. Innan föreläsningen är det lunch dejt med Evelina, väll sista gången man träffar henne på ett tag. Lunch på Akkis iallafall... Efter skolan är det till att tvätta med Juice och sen packa och sen bär det heeem till skåne land på torsdag! VILL NU!!!!

Tusan osso!

Nu får jag skärpa mig!! Somnade vid halv fyra inatt och ligger fortfarande kvar i sängen! Borde verkligen ta tag i mitt liv! Skola idag iallafall, börjar vid ett, idag kan bli intressant, Anders lektioner brukar vara det, och nu pratar jag om Johansson, ingen annan!! Får se om jag får sitta brevid min lilla underhållare idag, fick ju inte det igår! =( Näää, nu borde jag verkligen gå upp, äta frukost iallafall, vill inte!!

Ultimata listan!!!

Ni vet hur mycket jag älskar listor!!

Här kommer nu den ultimata, ni kommer aldrig orka läsa igenom alla! 300 frågor!!!

1. vad heter du? (ditt riktiga namn)
Frida
2. vad kallas du?
Frida
3. vad vill du bli kallad?
Frida
4. födelsedatum?
2 jan 1985
5. stjärntecken?
Stenbock
6. lunar?
Ja, men använder knappt längre
7. msn?
Jaaao
8. helgon?
Nja, den kanske finns kvar, men det va ett tag sedan jag var inne på den.
9. vart bor du?
I Kalmar
10. vad har du för mobil?
Z610i tror jag den heter. Blå är den iallafall
11. har du en egen dator?
Japp
12. vem är din/dina bästisar?
Har många söta vänner :)
13. har du några husdjur?
Fiskar hos Jonas
14. vad ska du göra i sommar?
Ett tag kvar, vara i HBG iallafall
15. favoritfärg?
Grön
16. turnummer?
Har inget...
17. vad älskar du mest?
Familjen
18. intressen?
My friends and studentlivet 
19. favoritband?
Green day
20. favoritlåt med ditt favoritband?
Ingen speciell
21. namnsdag?
18 februari 
22. vad skulle du vilja heta? (för-andranamn-efternamn)
Jag är faktiskt nöjd med mitt namn
23. vad heter du på din msn just nu?
Frida - Studenten25kvm.blogg.se
24. hur många online?
20 st
25. vem är 15:nde online?
Emil :)
26. vem har du blockat?
Hemligt :)
27. hur många olika grupper har du?
4 st
28. har du några olästa mejl på hotmail?
Neeej
29. har du några nya kommentarer på bdb?
bdb???
30. isf hur många?
Vet fortfarande inte vad som menas med bdb...
31. hur ser din drömkille/drömtjej ut?
Du, det är mer personlighet som spelar in.
32. beskriv ditt hår?
rött och tjockt
33. har du några piercingar/tatueringar?
I öronen har jag två
34. vart skulle du bo om du fick välja?
New York kanske...
35. bor du i lägenhet eller villa?
Lägenhet
36. vilken färg är snyggast på kläder?
Jag gillar ju mörk rosa
37. vad har du på dig?
trosor och tröja
38. har du något i håret just nu?
totteband
39. vad har du gjort idag?
Vatt i skolan, MAXI och städat under sängen
40. vad ska du göra imorron?
Till skolan och städa mer
41. hur mår du just nu?
Börjar få lite skrivkramp :)
42. hur brukar du annars må?
För det mesta bra
43. är du sjuk?
nej
44. har du ont nånstans?
Kliar bara lite
45. har du gått till tandläkaren detta året?
Nej
46. vad heter din pappa?
Mats
47. har du några syskon?
ja, Gustav och Jacob
48. vilket är ditt favoritdjur?
fiskar
49. äter du ofta godis?
Lite för ofta ja
50. vilket är ditt favoritgodis?
Segt och sött
51. vad är det finaste som finns?
En äng kanske
52. vilken är din favoritdryck?
Cola
53. vilket är ditt favorit tv-program?
har inget direkt, Heroes kanske
54. vilken är din favorit vecko dag?
Fredagar
55. vem är din förebild?
Har ingen
56. vad är bäst med dig?
Att jag är så cool!! =D 
57. har du några komplex?
Ja, vem har inte det?
58. hatar du någon just nu?
Inte hatar, men där finns en jag är lite pissed på
59. saknar du någon just nu?
Ja
60. har du kysst en apa?
Nej
61. vilket husdjur skulle du vilja ha?
Jag är ganska nöjd.
62. är du allergisk mot något?
Ja, pälsdjur
63.Nytt gb-inlägg på bdb?
VAD ÄR BDB???
64. hur många bilder har du lagt ut?.
På??? 
65. Vad har du valt för bild här ovan?
bild??
66. vilket band är det dåligaste som finns?
Jag lär inte ha hört det
67. är du kär?
Jaa
68. isåfall i vem?
Jonas
69. vad är din civilstatus?
Jonas 
70. En fråga borta?
Nej
71. är du homofob?
Nej
72. är du medlem på någon annan sida än bilddagboken
Jag är inte medlem på bilddagboken!!
73. isåfall vilken/vilka?
Blogg.se kanske ?? 
74. vilket är det fulaste tjejnamnet?
Jag gillar inte .....
75. vilket är det fulaste killnamnet?
???
76. har du varit hos frisören det här året?
Ja
77. använder du nagellack?
Nej
78. har du persienner, gardiner eller rullgardin i ditt fönster?
Har gardiner
79. har du eget rum?
Ja
80. har du en dubbelsäng?
nej, 120
81. har du en egen platt tv?
Nej, tjock är den
82. när flyttade du senast?
Förra sommaren
83. vilken stil har du?
Min stil ;P
84. vilken kändis skulle du vilja gifta dig med?
Johnny Depp kanske
85. vilken kändistjej har snyggast kropp?
vet ej.
86. vilken kändiskille har snyggast kropp?
Vet ej
87. skulle du kunna tänka dig att bli prostituerad?
Nej....
88. har du hoppat studsmatta det här året?
Nej
89. vilken är den godaste frukten?
Vindruvor
90. äter du grönsaker varje dag?
Ja
91. dricker du så mycket vatten som man ska?
Nej
92. är du underviktig, normalviktig eller överviktig?
Normal
93. hur lång är du?
runt 1.77
94. är du nöjd med dig själv?
nej
95. vad är du bra på?
prata
96. har du en egen hemsida?
Nej, men har haft
97. är du medlem på den engelska bilddagboken?
Nej
98. hur gammal önskar du att du var?
Perfekta åldern just nu
99. vad är klockan just nu?
18.54
100. är det jobbigt att svara på frågor?
Lite, men I like :)
101. hur ser din dataskärm ut?
bärbar :D
102. har du städat idag?
Jaaa, vatt så duktig :)
103. har du varit ute idag?
Ja
104. vem ringde du senast?
mamma
105. vad var du senast arg på?
Ett spel på datorn
106. vad har du för status på msn just nu?
online
107. vad har du ätit idag?
Smörgås
108. önskar du att du var tjockare?
Nej
109. hur många hus har du bott i?
4 st
110. är du medlem på last.fm?
Nej
111. lyssnar du på webradio?
Nej
112. bäddar du sängen?
Om jag får gäster och när jag åker bort
113. har du lätt för att somna?
ibland
114. snarkar du?
Ibland ja :)
115. vad har du för startsida?
startsidan.se
116. har du ett sladdlöst tangentbord?
Kan man väll säga :)
117. brukar du ha högtalare när du pratar i telefon?
Nej
118. vad lyssnar du på just nu?
Kanal 7:s nyheter
119. vad har du för ögonfärg?
grön bruna
120. vill du tatuera dig?
ja
121 vad har du för visningsbild på msn?
Mig själv från en fest
122. vilka sidor/program är du inne på nu?
Blogg.se och MSN
123. laddar du olagligt ner musik?
Neeeej, eller jo
124. har du en egen ipod?
Nej
125. är du fet?
Lite
126. vad önskar du dig i julklapp?
En Mp3
127. ska du köpa prada mobilen?
Nej
128. har du sett filmen ?linas kvällsbok??
nej.
129. är du emo?
Nej
130. vad stör du dig på?
massa.
131. vad är emo enligt dig?
?????
132. brukar du lyssna på hög musik?
Ibland så...
133. vad gör du om dagarna?
Går i skolan och sover
134. tycker du om popcorn?

Ja
135. vilken är din favoritläsk?
Coca Cola, eller Fanta Grape, men den finns inte i Sverige
136. vad är din favoriträtt?
FISK!
137. vad tycker du om raggare?
Har inget emot dem direkt
138. vad tycker du om punkare?
samma som raggare
139. har du skärt dig nån gång?
Inte frivilligt :)
140. är du död?
Nej, de tror jag inte
141. är du osynlig?
Nej
142. filar du naglarna?
Nej
143. har du fräknar?
Ja, på knasiga ställen
144. har du posters på dina väggar?
Nja, Paris bilder
145. vem är snyggast i my chemical romance?
Jag vet inte hur dem ser ut..
146. vem känner du som har haft mest mobiler?
Jonas
147. vilket är ditt favoritämne?
Bild kanske
148. vilket ämne hatar du?
Svårt att säga
149. vilket ämne har du bäst betyg i?
Matte har jag alltid vatt duktig i, men har fåt MVG i datakusnkap och fotografisk bild på gymnasiet
150. vilket ämne har du sämst betyg i?
Ja, tyska kanske
151. favoritstad?
Har ingen just nu
152. favorit loka?
Vet inte
153. cola eller cola light?
cola
154. älskar du din dator?
Ja, den är så söt!
155. är din dator bög?
Va?
156. vad är ditt favoritplagg?
Vanlig t-tröja
157. vilka affärer handlar du oftast i?
H&M 
158. vart handlar du? (stad)
I Kalmar
159. favorit tv-serie?
Repris
160. tycker du top model är roligt?
Amerikanska varianten, inte svenska
161. vilken är din favoritbok?
Huum...kommer inte på vad den heter...
162. favoritfilm?
Det finns så många bra
163. vilken är den bästa musikgenren?
Typ musik
164. bada eller sola?
Bada, bada, bada
165. katt eller hund?
katt kanske, eller hund??
166. åska eller sol?
Sool
167. vinter eller sommar?
sommar.
168. knarkar du?
Nej
169. röker du?
Nej
170. super du?
Ibland så...
171. äter du?
Inte just nu, men när jag är hungrig så finns det inget stopp på mig :)
172. snusar du?
Nej
173. röker vattenpipa?
nej
174. är MER gott?
Ja
175. tycker du om salt?
Salt mat funkar
176. har du kysst din egna spegelbild?
Minns jag inte, kanske jag har...
177. vad tänker du när du ser din spegelbild?
Jäkla dubbelhackor 
178. ät en banan!
har ingen hemma
179. har du runkat nångång?
Nej, för jag har ingen snopp
180. använder du för mycket hårspray?
Nej, använder faktiskt aldrig hårspray
181. man ska borsta håret hundra gånger om dagen, gör du det?
nej
182. favorit säng?
Min gamla hemma hos mamma och pappa
183. har du en snopp?
Nej
184. har du sovit i en säng på ett varuhus?
Nej
185. vill du ha sex just nu?
Sex är aldrig fel
186. vem av alla du hånglat med är bäst på det?
Minns inte
187. favorit meny på donken?
cheese burgare
188. donken eller burger king?
Donken 
189. svart eller vit?
Svart i kläder
190. rosa eller grönt?
Grönt
191. död eller levande?
Levande
192. rädda joppe?
Naw, konsum påse...
193. tittar du på tv just nu?
Ja
194. skulle du kunna vara med i en porrfilm?
nej
195. favorit karaktär i simpsons?
Homer 
196. skulle du kunna sjunga på allsång på skansen?
Om ni vill höra ngt dåligt, sign me up!
198. skulle du vilja gifta dig med marilyn manson?
Nej!!!
199. skulle du kunna tänka dig att ha sex med nån i blink-182?
Känner inte dem
200. städat eller stökigt?
olika.
201. bästa sex platsen?
sängen
202. favorit halstablett?
Vicks bluue
203. är du ofta sjuk?
Nej.
204. gillar du anonyma bevakare?
nej
205. vågar du rapa högt inför andra?
Beror på vem det är
206. skriver du mer än 2 utropstecken?
ja, i informella samanhang
207. vad är klockan nu då?
19.23
208. vad är det för datum?
17 dec
209. vad ska du göra sen?
titta lite på tv kanske
210. är du inne på msn nu?
Ja
211. hur många har du blockat på din msn?
fortfarande hemligt
212. är nallar söta?
ja
213. är björne söt?
ja
214. vart handlar du helst mat?
Maxi
215. vilken är din favoritglass?
Vanilglass med chokladkross
216. hemmakväll eller fest?
Beror på humör
217. har du varit utan Europa
Ja, i Sydafrika
218. gillar du pojkar eller flickor?
Kär i pojkar, flickor är bra vänner, pojkar osso dock :)
219. dricker du mjölk?
Helst inte
220. gillar du sådana här listor?
i loooove them!!
221. vilken övernaturlig förmåga skulle du vilja ha?
Kunna stoppa tiden
222. hus eller lägenhet, vad väljer du?
När jag blir äldre och får barn vill jag bo i hus
223. favoritgrönsak?
Majs 
224. har du anorexia?
Nej
225. vem shoppar du helst med?
Någon snäll :)
226. räcker hundra kronor till mycket när du är inne på H&M?
Nej, oftast inte
227. Hur vill du dö?
snabbt och smärtfritt.
228. skulle du vilja att det görs en sida för dig på lunarstorm när du dör?
Nej, det är lugnt
229. Nedfryst, aska eller nedgrävd när du dör?
Nedfryst hade vatt coolt
230. är bilddagboken den bästa sidan som finns?
Nej
231. hur ofta sitter du vid datorn?
hela tiden känns det som.
232. har du klippt ditt eget hår?
Nej...
233. har du gråtit efter att du varit hos frisören?
nej, de har jag inte
234. Favoritöl?
Öl är äckligt
235. vitt eller rött vin?
Vitt blandat med cider :)
236. öl eller vin?
Måste jag välja, så blir det nog vin
237. coca cola eller red bull?
Coca Cola
238. vad ska man blanda vodkan med?
Fanta, den röda 
239. havet eller sjön?
Havet
240. favorit ö?
Vet inte, Lanzarote kanske?
241. vem står dig närmast; mammsen eller pappsen?
Mamma, men jag har inget emot pappsen :=
242. vad klarar du dig inte utan?
familjen.
243. behöver du mer kärlek?
Ja
244. blir du full varje helg?
Nej
245. är du natt eller dag människa?
beror på vad det är för dag
246. är du vampyr?
nej
247. har du varit med i något rollspel?
Nej
248. favorit the sims- spel?
Jorden runt
249. festa eller festival?
festa
250. ska du på pride?
Nej
251. vill du det då?
Har inget behov av det direkt. Men det hade väll vatt trevligt
252. är du transa?
nej,
253. vad skulle du ändra på om du fick åka tillbaka i tiden?
Vet inte
254. vad skulle du välja åka framåt i tiden eller bakåt?
framåt.
255. barn eller vuxen?
nåt där emellan.
256. när ska du flytta hemifrån?
Har jag redan gjort jue!!
257. eller har du redan gjort det?
Ja 
258. går du i kyrkan varje söndag?
Nej
259. svävar du på rosa moln varje fredagkväll?
Nej
260. har du piercat någon?
Nej
261. är du laglig?
Ingen stortjuv iallafall
262. skulle du kunna tänka dig att skönhetsoperera dig?
Ja
263. värsta musikstilen?
sån där skrikig hårdrock kanske,
264. rese sätt du föredrar? (båt, bil osv.)
Flyg
265. är britney en bra mamma?
Svår fråga 
266. vem är du mest lik i mumintrollet?
ingen aning.
267. vilken skådespelare är hetast?
Johnny
268. tvättbräda eller ölmage?
Tvättbräda
269. vill du ha barn?
Ja, på nått sätt
270. har du sjungit singstar nångång?
Ja
271. vilken är din favorit då?
Alla
272. favorittparfym?
gucci - envy me
273. använder du deodorant?
Ja
274. är du beroende av nånting?
nej
276. favorit radio kanal?
Rix FM
277. favorit bil?
Peugeot 206cc
278. vad tycker du om att helen sjöholm har legat på sverige toppen i över tre år?
Känns lite fel. Borde man verkligen kunna ligga där så länge?
279. favorit författare?
Marian Keyes
280. vad vill du bli när du blir stor?
Vet inte
281. favorit modeexpert olivia eller sofia båda från aftonbladet?
????? Bryr mig inte så mycket
282. senaste biofilm du såg?
De va ett tag sedan
283. skulle du torka dig med pengar om du hade flera miljoner?
Nej
284. är du rik eller fattig?
fattig .
285. vad tycker du om beckham familjen?
Gulliga kanske
286. favoritsport?
Fri Idrott
287. silver tåget eller kustpilen?
Vet inte
288. har du sett filmen Spökhistorier?
Nej
289. var den bra då?
-
290. vilken historia är läskigast?
-
291. har du långt hår?
Ja, det tycker jag
292. vill du ha längre/kortare?
längre.
293. schlager nörd eller?
Oooo ja
294. kunga familj eller president?
Kunga familjen
295. sämsta veckodagen?
Jag har alltid ogillat torsdagar av ngn anledning
296. har du en dålig hår dag idag?
Nej
297. tror du på ett liv efter döden?
Ja
298. är du politiskt intresserad?
Nej
299. är du rädd för att dö?
Lite ja
300. vad är klockan nu då? :D
19.49, haha över en timme tog det :)

Litet ryck

Fick precis ett mindre städ ryck.

Mina ben på sängen har vickat rejält det senaste taget, men jag har ignorerat det och bara rättat till dem emellanåt. Nu för ca 30minuter sedan så skulle jag rätta till ett av dem och helt plötsligt var inte benet fast på sängen utan det var i min hand. Oj då! Och jag vill inte ligga på en säng där ett ben är löst och kan rammla av. Så jag lyfter upp sängen, då tre ben till ramlar av, jag bara, oj då! Iallfall så skruvar jag fast benen. Sen ser jag hur jäkla mycket damm det finns under min säng, så jag rensar och dammsuger under sängen, det var ett tag sedan kan jag ju säga :) Sen hade ju lakanet och allt rasat ner när jag lyfte upp sängen, så nu har jag bytt lakan med :) nu ska jag bara rensa den högen med saker som ligger framför mig, som låg på, under, bakom och nedanför sängen :) Det mesta består dock av alla mina mysiga kuddar. Det påminner mig också om att jag vill köpa nya kuddar. Har ju ändå haft ngra i två år och köpte dem på MAXI för 39 kr. :)

Sa ju senast i lördags till Teza att min säng blivit mer ostabil :) Nu vet jag varför...

Nej, nu ska här rensas och dammsugas lite mer :)

Hö?

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men ville skriva! 

Ska till skolan snart iallafall, borde ha städat mer här nu på förmiddagen. Men har iallfall börjat få koll på alla kläder, men bara börjat. Det är svårt att veta vart jag ska börja med allt städande. Jaja... Jag vet att jag är en stökfia! =D

Favvisar

Okej, så var ännu en liten sak kommen. Hittade denna på Girlylicious. Mina tre favorit pojk och flicknamn.

1. Amanda
2. Hanna
3. Sahara

1. Linus
2. Nils
3. Olof

Tror ni förstår vilka som är tjej och vilka som är killnamn, om inte får ni helt

Mys

Har haft en mysig kväll, kan inte ta upp allt här pga löften! Men ni som vet tack för en gör go kväll :)

Nu ska jag nog sooooooova, men jag är dock inte trött, får se. Börjar ett imorgon, då vill jag vara pigg.

3:e advent?

Jag tror världen lurar mig, det finns inte en chans att det är den tredje advent idag och att det
 bara är 8 dagar kvar till julafton. Let me laugh, Mohahahaha... Ni lurade mig nästan...


Tezisen

hehe, det var ett bra smeknamn, Tezisen, ska nog börja använda det.

Iallafall så har Tezisen varit här, vi har ätit pizza och titta på Mr Bean. Vi sjöng även lite SingStar där både bröst och ögon fick vara med och sjunga. Jag lyckades även vinna en låt medans jag satt på toa, lista ut den ni :P Det är alltid roligt att umgås med Teza, småler lite när jag tänker på vad vi gjort i min lägenhet mohihi....

VG???

Jag fick VG på delkurs tre, eller rättare sagt hela min fina grupp fick VG på delkurs 3! Är vi inte duktiga så säg. :) Vi fick jätte fina kommentarer av lärarna och även min enskilda uppgift var VG material :) Såå glad jag är...=)

Tack till Sheron, Lollo, Mia, Malin och Filippa för ett bra team work :)

image238

Trötter

Jag mår faktiskt bra idag, dock är jag trött och sliten. Ont i ryggen :) Oooh, det knakar...
Ikväll ska jag försöka undvika dricka, får se hur det går, har inget att dricka men det betyder aldrig att man inte dricker. Ska träffa Teza på ngn vänster iallafall :) Kanske Evelina också kommer in i bilden och det skulle ju inte vara fwel, va ett tag sedan jag träffade henne :)

Nä, nu ska jag sträcka ryggen och sedan äta ngt =P

Stackas fötter

Har vatt en låååång med rolig dag! Orkar inte dra allt, men ni får en punkt lista.

-Jag och Kiwi gick på Olympia samtidigt, hon estet, jag samhälle, cooolt!!
-Det är jobbigt att trä plast trådar i 65*4 julkulor
-Världen är fanimej liten
-Sittiningen va fanimej den bästa jag och många andra vatt på
-Två kinderägg = 20 kr :o
-Jag har en mage utan slut
-Gröt är gott men ät inte det innan du ska dansa line dance
-Alkohol är FARLIGT!!
-Disken är mer komplicerad på kåren än på puben, dock lättare :P
-Frida måste sova snart.
-Sjösjukan tar inte kort, de va dåligt, så jag gick!! Hej då!!
-Fötter känner smärta efter 16 timmar i ett par skor! Stackas fötter...


Robert

Robert Gustavsson i sitt Esse


Jul jul strååålande jul

Idag är det julsittning, Woho!!

Jag ska vara på lektion klockan nio sen blir det seeen hemkomst eftersom jag ska hjälpa till med pyntning och sånt så har jag inte riktigt tid att åka hem. Men innan oyntningen så måstye jag komma ihåg att köpa en misteltoe.

Igår va det Lussebulle bak för mig och Therese,  myysigt värre och Lussebullarna blev goda :)

EWA!!!!!

EWA, lilla Ewz fyller 22 år idag! Grattis på dig min skrutt fia!
Saknar dig, men vi får ta igen lite nu när jag är hemma ett tag!


Sittningen

Igår var det jobbar sittning, jag och Therese gick dit med några förhoppningar! Vi var hela fyra som kom från laget, jag, Therese, Anders och Jonna! Joo, Vickan var där med, men  hon satt inte med oss, men hon är bra ändå :) Jag fixade en ny jobbare till laget, en Idehusare i ett Karolin lag, Herr Sås, det funkar alltid!  Var sedan på två mellan fester, först var vi hos Anders, trevligt att se hur han bodde, väldigt spartanskt, men det funkar väll det med. Sen skulle vi gå till puben, men det blev till Otto istället. Där blev jag skallad av Anders, han var väldigt ångerfull och varken jag eller han hade fattat vad som hände. Sen drog vi till puben, där satt jag och pratade med Calle och Emelie. Sen blev det kåren, men vid tolv drog jag hem, pratade med Josse och Emma ett tag. Väll hemma sedan ringde Therese efter ett tag och vi pratade nog i en timme, sen somnade jag!!

En väldigt trevlig kväll, med en full Frida :P

Lucia?

Ja, just det! Det är Lucia idag!

Ibland är man smart när man vaknar :)


Denna dag

Snart ska jag till skolan mellan 13 till 16, sen är det att stressa hem och byta om och göra mig iordning för klockan sex ska jag va på kåren, för då börjar sittningen. Det kommer bara vara liiite stressigt :) Hoppas lektionen är föga intresant iallfall, blir lite lättare att överleva den då! Måste också få ett sken i denna djungel av litteratur. Nä, nu är det en halv timme tills jag ska vara hos Joey! Ska nog ta på mig ett par byxor!! Hej svej i lingonskogen!


"It´s us against the world"

Blomsterrum??

Var inne och surfade runt lite på Helsingborgshem hemsida. Har ju faktiskt 639 väntedagar nu. Hittade en speciell lägenhet i Norra hamnen, som är ett dyrt och fint område i Helsingborg. Iallafall så hade den ett blomsterrum... Hallå! Jag har knappt plats för en blomsterlåda!! Buhu... Lägenheten är på 103 kvm och hyran är mäktiga 12047 kronor, dyrt som sagt! Men ett blomsterrum, vem vill inte ha det?

image237

Pysselkväll

Har vatt en mysig kväll med tjejerna. Vi har fixat vår utstyrsel till julsittningen på fredag, disco disco moose!! Sen blev det också lite provsmakande av min kycklingpasta sallad. Blev även lite spelande med Guitar Hero, eller Anna spelade iallafall och sen spelade vi lite The Sims. Och för en gångs skull glömde jag inte kameran, då vi var hemma hos mig :)

 Anna med Börje Henrix
 Matilda med Iggy Moose
 Jag med Sture Glitter
 Therese med Knut "Divan" Johansson


         


Kurslitteratur?

Jag är såå förrvirrad just nu!

Den boken eller den boken, finns, finns inte. Här och där och överallt. Men inte där man vill och den man vill och abolut inte när man vill. Förrvirade studenter och ännu mer förrvirrde lärare, vilken bok hör till vilken del? Snart fyller böckerna halva sängen! Dumma samhällesekonomi!!

Intressant!

Väldigt intressant att vissa människor ALDRIG tänker före de säger något. Saker och ting har nämligen en tendens att bli helt fel då och inte hjälper det när dem mer sätter sig själv i en dåligare sits än den de hackar på. Lite roligt när man tänker på det :)

En till...

Hittade en till, även denna ganska rolig, dock förstår jag inte skämten...:S


12 days of christmas

Denna versionen är några snäpp bättre än orginalet...



Här är orginalet... (inte videon, men dock texten) Gillar denna video med...


Sen avslutar jag med en fråga: Vilka är de tolv dagarna av jul??

Skola

Har varit i skolan idag från halv nio till fyra, det var tufft, men eftermiddagen var iallafall rolig och intressant. Mer än man kan säga om förmiddagen. På lunchen var jag med Helena och Anna och åt Kycklingsallad på 4kök. Blev inspirerad och ska göra egen kycklingsallad ikväll, hihi... Jag är nyttig!!

Förresten så tycker jag ni får gå in på Naaathas blogg, och vara med i hennes tävling!! Fin fina priser :)

Julstämning!

Var på  spexet och fick lite julstämning. De spelade lite julsånger innan allt började och man satt där och nynnade med lite, sen började dem och höjdpunkten var såklart Johans fina dikt :) Den var kortare än jag trodde den skulle vara, men roligt var det.

Nu ska jag titta på Love Actually och få lite mer julstämning. Läängtar så tills jag får åka hem och njuta av Julen hemma hos mamma och pappa. Jag pratade med Anna på vägen hem och vi kom båda fram till att vi är rätt så skoltrötta nu och vill som sagt bara hem....


Matilda

Nu sitter jag hos Matilda, vi ska äta lite bullar och dricka lite saft, sen blir det spex på kåren :) Det blev en liten sväng på Skällby idag, jag vann en halvful sak man ska hänga på dörren. Jonas var lite halvelak som vanligt :)

Näää, nu ska jag vara social, bye bye!!

Måns

Min och mammas favvis


Natti natt

Nu ska jag och Jonas nanna! Vi har precis sett Catch me if u can, det är en bra film, och Leo är ju aldrig hel fel att slänga ett öga på :) Sen gillar jag Tom Hanks, speciellt i The Terminal och Rädda Menige Ryan.

Imorgon är det julmarknad på Skälby innan Jonas åker, om vi vaknar i tid alltså :) Sen är det Spex på kvällen, skulle kanske messat Anna.P och Tilda om det, men sen har jag ju inte mått så jätte bra idag :) Nä, nu är de nanna nanna säng, hör av er om ni vill följa med på Spex imorgon :D Kram

Blött

Det blev alldeles för blött! Var blöt in till underkläderna, det var förfärligt, men stannade iallfall kvar nästan hela tiden, gick väll när sista gruppen hade 10 minuter kvar.

Sen igår kväll var det till att jobba på puben. Det gick bra men var så trött när det började bli sent. Nästan inget folk heller gjorde väll att kvällen gick lite trögare igår. Nu ska jag och Jonas ta en promenad till Giraffen och se vad vi hittar. Lite mat ska det väll bli iallafall.

Woho!

Nu ska man ut i regnet och se folk redovisa om Kalmare stad. Hej dick...

Hoppas jag inte blir allt för blöt och att jag orkar gå på alla 3, kommer ju inte göra det om jag blir allt för blöt, hatar att bli blöt :S Nä, nu ska jag ta på mig och sedan cykla iväg.

Tjejmiddag!

Det var så trevligt hemma hos Mia, skönt att bara få skratta av sig och prata lite strunt! Dock har de nu officielt skrämt lite mer av mitt liv ur mig när det gäller att föda barn. :) Goda Tacos och en god efterätt gjorde ju inte saken sämre. Sen visste jag inte att Filippa var så bra på att pimpla vin. ;) Nä skoja bara, det var en mysig kväll.

Mia, tack så jätte mycket!!

Bra Bra

Gick jätte bra på redovisningen, vi var alla jätte duktiga och jag har svårt att komma äver hur söta Malin och Sheron var och hur oootroligt läskig Filippa såg ut som Präst :) Vår lärare tyckte om hur jag var som Drottning Magareta i min Grynet inspirerade krona. :)


Sen åkte jag och Lollo till MAXI och inhandlade lite grejs. När jag sedan kom hem så åt jag lite, sen lade jag mig i sängen och somnade i två timmar :) Så Nu känner jag bara liiite stressad inför att jag ska vara hos Mia vid sex och hade tänkt åka inom expen innan för att kolla hur många biljetter vå fått sålt idag. Jaja, det lööser sig alltid =)


Säkert??

När man läser i Aftonbladet om att bussar i Helsingborg blir beskjutna, känner man sig helt plötsligt inte lika säker längre. Detta hände alltså i Adolfsbergs centrum, det är där MiMi bor, tror jag iallafall. Och jag har iallafall planerat att åka dit när jag är hemma och 7:ans buss, som det är rätt stor chans att det var den som blev beskjuten är den jag kommer ta dit. Alltså, huum, det är läskigt! Men jag kommer inte sluta åka buss i Helsingborg, vad ska jag annars göra liksom? Gå? Nä, det är inte samma lätthet som i Kalmar att ta sig till ställen.

Mi, jag får väll hälsa på dig? En nattlig promenad klockan tre på natten är ju aldrig fel ;) Jag saknar Mi, det var ju ett tag sedan man träffade henne! Minns inte ens när det var senast, men det var innan sommaren.


Nice

IKEA vart nice! Anna kom och vi fick äntligen lite användning av Walkie Talkiesena igen :)

Nä, det enda som var jobbigt var min huvudvärk som inte försvunnit. Får ta lite TREO innan jag försvinner till skolan imorgon! Ajaj...


Huvudvärk

Har lite huvudvärk idag! Har sovit ganska oroligt inatt, så det kan ju bero på de.

Ska till IKEA med Ullared gänget idag och shoppa utstyrsel inför julsittningen. Sen ska jag också träna inför redovisningen imorgon. Hoppas bara huvudet inte blir värre :( Nä, det blit ingen missad redovisning imorgon, dock en tidig säng läggning är inte omöjligt.

Nu måste jag nog äta någonting, är ganska så hungrig...

Slott

Nu ska jag iväg till slottet! Har ätit en ordentlig frukost idag, 2 mackor med makrill och två glas flädersaft till det. Vet inte om jag kommer komma hem innan medlemsmötet halv sev idag. Hoppas bara det inte varar 3 timmar idag. Har inte den orken. Nä, nu måste jag bege mig. Hej hej

Uggla

Så skönt att han verkligen kan komma med vad som helst! Nu har gjort en
 låt som är värsta kontaktannons! =)

Vild & Skild




Rockbjörnen!

Röstade precis på rockbjörnen!
Om ni också vill göra det, kan ni gå in här



Ullared låten

Denna satt vi och sjöng högt till i bilen! :)


Tänka sig...

Att man faktiskt kan tröttna på lugna dagar...

Andra dagen jag bara är hemma och inte göt något. Igår var det ganska skönt, men idag börjar det bli lite segt. Har tvättat, pluggat spelat spel och gjort lite mat. Jaja, det funkar men det ska bli skönt att vara lite produktiv imorgon. Men det säger jag väll inte länge.

Längtar förresten hem till HBG något så otroligt, vill bara hem och träffa familjen! Längtar dock inte så mycket till jul med halva släkten. Tycker det är mycket mysigare när det bara är familjen och mormor. Så mycket mysigare!
Får se sen hur länge jag kommer tycka det är roligt att vara i Helsingborg, tröttnar säkert ganska snabbt. Och läängtar knappast till tentan som är den 16 januari. Usch ja...


Nyår??

Jag vill hitta på något jätte roligt på nyår! Förra nyår va typ katastrof och jag vägrar göra om den.
Så om det är någon i Helsingborg eller i dess närhet som ska göra något roligt på nyår och inte har något emot att jag hänger på kontakta mig! Jag kan ta mig ner till Malmö eller upp till Halmstad. Sålänge jag kan ta mig hem i onyktert tillstånd =D Jag har dock lovat mamma att inte fira nyår i Landskrona. Så tyvärr ni som ska va där :D Jag kan tänka mig allt från mysig tjejkväll till värsta galejen. Mycket pengar har jag inte men de är inte det stora problemet =) Som sagt, det hade vatt skoj :)


hattfest!!

Japp, igår var det hattfest hos Teza! Vi var en tapper skara och det blev lyckat. Var dock för trött för att gå ut på kvällen, men det var nog bäst, är iallafall inne på min 2:a film för dagen. Har också kollat på nyaste Heroes avsnittet. Nu kommer det lite bilder!!:


        

     

  




Dagen efter...

Ja, det har vatt en lugn dag. Behövde återhämta mig, men har inte varit speciellt trött.
Ska snart ta bussen till Teza und her hattfest. Orkar inte cykla i detta pissvädret, jag brukar ju vara duktig med att cykla så kan ju få skipa det denna gången. Sen får jag se om det blir buss eller Taxi hem, vem vet, jag kanske går?? Neeeej...

Hittade förresten en onoff i min väska precis =D

RSS 2.0