En helg i Malmö med Evelina!

Har varit och hälsat på Evelina i helgen. Det har hunnits med en massa saker och tiden har bara flugit iväg. Var precis vad jag behövde.

I fredags gick vi på Malmö festivalen. Vi åt godmat, hälsade på Johanna i hennes utställningsbås. Jag köpte en jättefin scarfs av henne. Hon är en otroligt duktig konstnär som målarriktigt häftigt. Gå in på www.johannarehn.se så får ni se. Efter att hälsat på Johanna gick vi och såg på Teddybears Sthlm. Riktigt häftig med gamla låtar man kännde igen som Hey BoY och RockNRoll HighSchool.

  

Sen gick vi till Bluestältet och joinade Evelinas Mamma och hennes vänner. Det var en trevlig kväll, smakade Churros för första gången i mitt liv, det var helt oki.

Igår, lördag, kom Emma och Andreas förbi Evelina för att hämta upp My som Evelina varit kattvakt åt. Vi åt lite frukost och snackade en massa. De berättade om sin semester på Cypern som de vatt på när Evelina var kattvakt. Det lät hur mysigt som helst och får bara min lust att vilja resa att bli ännu större. Så om någon vill är jag på. =) När Emma och Andreas åkte iväg begav jag och Evelina oss åt Folkets Park för att spela minigolf. efter en väldigt jämn runda vann såklart jag! =) Efter det tog vi en glass och sen bbegav vi oss iväg till en lekplats för att leka lite och Evelina hade nog roligast av oss. Jag hittade dock en väldigt fin nyckelpiga.

    

efter det begav vi oss iväg igen. Vi kollade på en fotoutställning, gick igenom en fruktmarknad som höll på att stänga. Vi gick förbi triangeln och åt lite ThaimatSen gick vi in på Shock och jag köpte en fin väska med en massa stjärnor på. Sen gick vi på bio och såg Grown Ups. Bra film med mycket skratt i. Sen gick vi hem och på vägen hittade vi fler lekplatser... roligt!

Idag har vi bara chillat, vatt en runda på Entré och jag har åkt hem. Jag köpte ett skal till min Iphone, kallas de så? Iallafall så skulle de kosta 399kr men efter han provade skalet på min mobil och inte fick bort det så gav han mig 100 kronor rabatt oki sa jag och då funkade inte hans kortläsare och allt jag hade på mig i kontanter var 218 kronor. Så så fick jag skalet för det. HAHA, tyckte det var en schysst prutning. Jag gick ut ur affären och frågade Evelina, var det han eller jag som blev lurad? För jag fick inget kvitto ingen låda ingenting. Men Evelina tyckte iabsolut inte att jag blivit lurad. Nog mer han som kännde sig dum, för hann sa precis innan han satte på det: klart jag kan få bort det. Iallafall så nu har jag fått ett fint nytt mobilskal som jag har fått av, med lite våld som han inte vågade utöva på min mobil =) Jag gillar det.



Tack Evelina för en trevlig helg och de fina örhängena! Kram

Tråkig tid!

Inget är bra just nu. Jobbet är tufft och jag känner ingen inspiration överhuvudtaget. Plus att min mor drar i mig hela tiden, hjälpa till här och hjälpa till där. JAg har ingen energi över, alls! Men i helgen smiter jag iväg till Malmö och ska umgås med Evelina. Ska bli roligt hoppas jag, väldigt mycket spontant så har ingen aning om vad som händer.  Kanske lite Malmö festvial? HAr ju aldrig vatt på den innan så en runda hade inte varit helt fel. Har ju denna sommar, både vatt på HBG festivalen och Göteborgs kalaset. SÅ en runda på Malmö festivalen skulle nog kompklettera det. Men helst vill jag bara tänka på annat!


Mormor

I torsdags 19/8 hände en otroligt tråkig sak. Min mormor dog.

Min mormor har alltid vatt mig nära även om jag de senaste åren har varit mer irriterad på henne än glad på henne. Men jag vet att den mormor, som är min mormor som någonstans fanns där långt inne bakom hennes sjukdom visste att jag älskade henne. Även om den mormor vi fick se den sista tiden inte förstod det kanske.

Tråkigt är att jag inte ens minns sista gången jag träffade henne. Eller jo, jag minns själva gången, men jag har ingen aning om när det var. Det är ett töcken, men skulle jag tänka efter och kanske fråga mamma så skulle jag kunna få reda på det. Har inte träffat henne alls mycket den senaste tiden eftersom hon åkt in och ut på sjukhus och vatt långt ifrån sig själv. Jag trodde hon skulle återhämta sig de har hon gjort så många gånger förr. Jag minns när jag var ung och kom hem från skolan en dag. Mamma och lillebror sat i hallen, innanför dörren och grät. Mormor hade åkt in på sjukhus och var nära att dö, hon överlevde då och många år till. Men inte denna gången.

Men det är väll ofta så när någon dör att man ser tillbaka på alla de saker man önskar att man gjorde. Ska försöka tänka på de bra sakerna istället.


Mormor, påsken 2009 med hennes påskägg i förgrunden.


Göteborg

Har haft en riktigt trevlig och rolig helg i Göteborg med Linn! Vi har hunnot med en hel del och sett en hel del kändisar och snackat en hel del om allt möjligt. Mycket om barn och graviditeter eftersom det är väldigt aktuellt för tillfället. Linn hade en del frågor till mig om hela uppfostran och förskole världen, som om jag skulle vara någon expert? =) Lite kan jag iallafall... =)

Jag kom dit sen fredag eftermiddag. Då gick vi runt med Lei och tittade på marknaden, åt Langos och åkte spårvagn. =O Vi kom hem rätt tidigt, jag hadfe ju ändå öppnat och var ganska så trött. Vi kollade lite på tv och det blev ändå relativt sent. 

På lördagen åkte vi ut till Frölunda shoppingcenter för att blandannat kolla på NewYorker. Hittade inget där, men köpte dock en jacka på Cassels. Samma ställe som jag köpte min vita jacka, fasst då i Kalmar. Lite roligt faktiskt.. Sen gick vi runder och kollade lite till. Vi hittade inget bra ställe att äta lunch på där så vi tog spårvagnen in till stan igen, gick på Avenyn och satte oss ner på Hard Rock Café. Senast jag var på Hard Rock Café var i NewYork så det var roligt att va där igen. Jag åt en jättegod hamburgare med svamp på. När vi satt där gick Rickard Olsson förbi =O. Han som leder Vem Vet Mest.


Linn på Hard Rock Cafe

Sen gick vi runt lite i Göteborg Centrum och shoppade lite till. Vi gick balndannat in på en kiesisk affär, jag köpte lite ätpinnar och Linn köpte en kinesisk flagga. För er som inte vet så är Linns sambo kines och han är jätte trevlig. Sen stannade vi vid ett tält och där såg vi Ulla Skoog =O Googla om nmi inte vet vem det är, hon har gjort lite saker med Lasse Åberg bland annat. Sen åkte vi hem tog en middagslur och fixade en film till kvällen. Sen åkte vi in till stan igen för att kolla på Babben Larsson, Lennie Norman och en till tjej som jagh inte minns vad hom heter, men hon var en ganska ny komiker. De var riktigt roliga alla tre, bland annat en parodi på Maria Montazami gjorde med "tassels" riktigt bra!!

 
Babben Larsson och Lennie Norman.

Sen åt jag jätte goda Tacos! Vi skulle köpa lite godis till filmen och gick till en affär som hette 4Gott tror jag. En massa godis hade dem iallafall. Har fortfarande lite kvar i min påse, blev en del =) Sen åkte vi hem till Linn och Lei igen och tittade på The Descent. Ganska läskig film faktiskt med blinda albino varelser och ett konstigt slut. Sen försökte vi kolla på Gifta på låtsas, men vi blev för trötta.

På söndagen tvingade Linn ut mig och Lei på en promenad som skulle ta 20 minuter till en halvtimme. Efter ca 45 - 50 minuter var vi framme vid sjön vi skulle gå till. Började bli lite orrolig att missa min buss hem. Men vi tog spårvagn tillbaka till Linn och Leis så vi hann med go marginal. Jag är bara lite orlig av mig =) Sen tog jag bussen hem, åkte en dubbeldäckare, inte varje dag man gör det.

Tack Linn för en väldigt rolig helg. Jag lär komma till Göteborg fler gånger, hoppas bara jag slipper bli förkyld då. =(


Jobb

Har börjat jobba igen efter semestern. Har tagit ut sin rätt på mig men det är roligt att vara tillbaka igen. Var faktiskt på VÄLA och IKEA med barnen idag. Fyra barn och tre pedagoger gick precis så det är väll inget jag annars direkt rekomenderar.  =) Öppnade idag och öppnar imorgon igen. På fredag stänger jag sen. Nästa vecka blir nog tuffare med flera barn som kommer och många inskolningar.

Nu ska jag försöka hålla mig vaken några timmar till. Och vad ska man äta??

RSS 2.0