Mp3

Min Mp3 spelare har gått sönder och ska köpa en ny, denna månaden har blivit dyr. Här är några olika modeller jag funderat på, ge mig gärna råd om vilken jag ska välja...

 ZenStone, finns i flera olika färger, bland annat rosa ;)

 Ipod Shuffle, vanligast och dyrast, nja.... Finns också i flera olika färger...

 ZenStone Plus, dyrare än första, billigare än Ipod, har dock display. 


Det blir antagligen någon av Zen, får se, får se....

Pizza

Idag blev det Pizza party med Jonas, hade ju dock föredragit Sushi, men Jonas är ju ändå Jonas, ingen fisk och ingen svamp. Så det blev Pizza, en IBO special mer exakt. Funkade ju det med. Nu blir det snart sova, sen är det tåg resa imorgon. Med Tanya igen, så det blir nog roligt. Hoppas dock vi inte pratar lika mycket om mat, då kommer  inte jag klara mig hela vägen till Kalmar. Kommer säkrt springa in på Sushi stället och kränga isåfall. Nä, nu ska jag inte överdriva ;) Nej, nana nana...

Sushi

I torsdags var jag ju och åt Sushi med Tanya och Josse. Efter en hel tågresa med Sushi prat med Tanya efter åt och idag hittande av mina Gammla bilder där jag har underbara bilder på Sushi från London, har jag börjat få Sushi abstinens!! Längtar till Sydafrika där Sushi var billigt och jag fick 27 bitar för 99 kr!! Och vem kan inte tycka om Sushi?? Ska nog ta ett prat med Sara eller Teza om att äta Suhi ngn dag. Om ngn annan anmäler sig frivilligt till att äta Sushi i veckan så kontakta mig!!! Maaat...

image107

Ödåkra

Är hemma i Ödåkra nu då och hittade alla mina bilder på förr på datorn här. Så roligt man ändå hade det på den tiden. Saknar dem gammla tiderna ibland.

     

Någon som vill åka till London med mig? Sanna kanske?? Suck...


Lite skoj igen ;)

Jag älskar ju sådana här små fråge grejer, så här kommer en till:

Vad såg du på tv sist? Det var Malcolm in the Middle i morse
Vems blogg läste du sist? threeofakind.blogg.se/
Vad åt du sist? en clementine
Vem pratade du med sist? Mamma
Vem ringde du sist? Jonas, men han svara inte. Annars va det Joey!
Vem messade du sist? Jonisen, men inget svar där heller :S
Vad läste du sist "bok"?
Ngn bok till Tentan :S
Vem pussade du sist? Jonas, vid fem i morse, tidigt!
Vem kramde du sist?  Pappa
Vem bjöd du sist på något? Ehhh. blev bjuden igår =D
Vad köpte du sist? Tre par skor igår... kolla längre ner på bloggen!! I likey

Dumma SJ!!

Skulle boka biljett hem till Kalmar nu, men nej!! Då har inte Sj någon biljett kvar till mig, eller jo, där fanns en! Lämnar Hbg klockan halv åtta och i Kalmar vid elva, och kostade ungefär 400 kr. Det har jag ingen större lust med kan jag säga!! Iallafall så får jag åka hem på måndag nu och missa kurs intron, suck!!! Men tur då att det finns snälla människor som Joey, som kan ta papper åt en!

Sen har jag inte ork att berätta vad jag har gjort idag. för skrev det precis, men då bestämmde mammas dator för att hänga sig. Men kan skriva förkotade versionen. Maxi-momor-fiskaffären-Systemet-hem-köra grannen-VÄLA-hem. Så!!

Behöver du...

...en ny kamera?


Skooor

Nu har jag vatt på skopunkten och köpt tre par nya skor för 450 kr :) Det blev två lite finare skor som jag kan ha när jag ska gå ut och ett par stövlar. Inte såna högklackade stövlar, utan tövlar utan klack och med massa mys i så att mina fötter håller sig värma.

     

På bibblan  gick det bra, förutom att Josses bok inte hade blivit inlämnad än, lite kasst :( Sen åt jag lite mat på Graffiti, första gången det smakade isch, tror hon hade hällt alldeles för mycket krydda i potatisen. Nä, nu blir det lugnt tills Jonas kommer hem!

12 timmar

Ja, så länge har jag ungefär sovit inatt, men sen är Jonas säng lyxigt bekväm också, and I love täckena!! Idag är det annars en tripp till biblioteket för att lämna tillbaka gammla böcker som gäller och låna en bok till Josephine. Sen blir det lunch på stan med mig själv... Sen kanske, kanske Jonas bjuder på middag ikväll, will see...

Tenta gjord!

Japp, nu har man gjort sin tredje tenta på högskolan, andra som tog över en halvtimme ;) Tog 2 timmar och 58 minuter innan jag lämnade in den. Skrev 7 sidor, fram och bak, alltså 14 A4 sidor sammanlagt. Det var många år sedan jag skrev så mycket senast. Sen var det Sushi med Jose och Tanya. Det var gott. Sen blev det tåget med Tanya och vi har inte pratat på ett tag så det var mycket att ta igen. Samtalet rörde sig mycet runt mat :) Nu sitter jag hos Jonas och är AP trött. Sov typ 4 timmar inatt, så jag har ju väntat på det. Hoppas denna natten blir bättre. Jonas är och handlar och vad får jag se... JAG VILL SOVA!!!!

Tenta plugg, igen!

Imorgon är det tenta ja!! Jag och Josse satt väll till 2 och pluggade idag sen pallade vi inte mer utan gick ner på stan med Vickan. Jag hittade en snygg tröja på REA för 150 kr. Jag är nöjd, Vickan köpte en jacka och ett linné.

Imorgon drar tåget iväg till HBG, höll nästan på att glömma boka biljetten, men kom precis på det innan vi skulle ner till sta, puh! Men dock var det problem med SJ:s hemsida så fick börja om bokningen typ 3 ggr, men nu ligger iallafall biljetten i min väska. Har gått hela eftermiddagen och drat på att packa, orka lixom! Men sen tog det typ 2 min att packa, suck :) Kunde gjort det tidigare så hade jag sluppit lite ångest! Hehe...


Puss på er
Puss      Puss

Här har ni nya tröjan

Sista chansen

Ja, idag är det sista chansen att plugga till tentan, hoppas de blir lite mer allvar än vad det blev igår, men det var skoj :) Ska försöka få pejl på Historiemedvetande, har ju försökt ett antal gånger, men som sagt sista chansen. Sen årtalen som alla åldrar varade mellan och vad i stora drag hände, sen kartografin, usch nej, vad mycket det blir!! Jaja, har ju ett antal timmar på mig! Snurri Snuff!!!

Dagens bibliotek sittande

Japp, Vickan kom och underhöll oss. Detta är hennes didaktiska uppgift hon ska börja sin VFU med, för att lära känna klassen:

  

Vice Sex

Japp, nu är jag officiellt vice sexmästare i Karolin styrelsen, "under Patrik" hehe... Det blev ett lyckat möte och styrelsen är nästan fulltalig. Nu ska jag bara förstå vad det innebär att vara vice sex och sen ska jag ta mitt ansvar.
Nä, nu måste jag äta ngt litet. Sen blir det bingen, ska ju plugga igen imorgon... TRÖTT!!


image96

Fyllnads val

Ja, ikväll klockan 18 efter en hel dags med pluggande är det dags för fyllnads valet till Karolin styrelsen. Jag har ju sökt vice sex och det ska väll gå bra, har ju inte så mycket konkurrans om man säger så :) Jaja, nu är det snart bibblan. Känns faktiskt som om jag börjar få koll på tentan. Men sen när man sitter där på torsdag kommer allt säkert gå åt pipsvängen. Får se, får se. Sen blir de HBG iallafall, gött mos :)

Sjukhuset

Tittar på Sjukhuset som är ett program som går på 3an och i detta avsnitt är en kvinna som ska föda och hon har jätteont. Jag säger bara att jag kommer ALDRIG föda barn. Jag trodde inte sådana här program skulle skrämma folk, buhu... Nej, nu skriker hon igen... hjälp...

Annorlunda

Japp, idag har ingenting direkt varit annorlunda. Pluggat från 10 till halv fyra, sen kom jag hem, sov en timme och nu tvättar jag och ska snart äta spagetti. Jag vill att det ska hända något roligt! Saknar Teza och hennes impulsiva påhitt. När ska vi fixa guldmannen Tez??

God morgon, god morgon!!

Fy, vad dåligt jag har sovit inatt, och det hjälper inte med alla knasiga drömmar jag haft. Kommer ihåg lite av den sista och det var typ att jag fick låna någons bil. Den personen skulle busa lite och la in backen precis innan jag skulle köra iväg sådär backade jag runt och körde ut på gräsmattor och höll på med backen i, sen blev jag sur och slet i ettan, men då tog jag sönder hela växel lådan, och där satt jag och funderade på hur jag skulle kunna skylla på någon annan. Tror jag lyckades lite, men sen vaknade jag. När jag vaknar från såna ändå lite obehagliga drömmar, så tänker jag alltid, tack gode gud att det var en dröm.

Nä, nu blir det biblioteket med Joey och plugg större delen av dagen. Får se hur de går...

Mr Mysko has left the city!

Japp, nu har Jonas lämnat mig ytterligare en gång. Men jag tror jag klarar mig. Brukar göra det. Men fy vad knasigt det gick till. Tilda ringde mig och frågade lite om fyllnadsvalet på tisdag och helt plötsligt börjar Jonas ta på sig jackan och jag bara: öööh, nu måste jag sluta prata Tilda för Jonas ska visst åka hem nu. Och vi sa hej då, sen var han helt plötsligt borta. Dem första minuterna är värst. Men jag fick iallafall en bild på honom innan han åkte.

image95

Nä, nu blir det en lugn kväll. Har ju ändå en vecka framför mig som innehåller mycket plugg, en tenta och två tågresor. Det kommer bli tufft, men efter torsdag är det najs!!

Nya skor

Köpte nya skor idag. Kännde att dem gamla som sulan höll på att ramla av på behövdes byta ut. Dem blev inköpta på EuroSko på Giraffen. Annars har de vatt en bra dag i dag! Jag och Jonas tog en promenad till Giraffen och tittade runt lite, bland annat på en ny tv som Jonas vill ha. Själv flumma jag mest runder och provade ljud system på onoff och tittade lite på Pearl Harbour. Idé som jag vill göra: Sätta sig i en elektronik affär framför Tv appareterna och sitta där hela dagen med popcorn och läsk, nice! :)


Wiiie

Jonas kom hit... och nu ligger han i sängen och tittar på Tv, den va mer intressant än mig iallafall :P Nä, men idag blir det verkligen en lugn dag, Jonas ska återhämta sig efter gårdagen, om ni vill ha detaljer, så gå in och läs på hans blogg. Han har sina konstiga små teorier...
Solen lyser ute, kanske ska vi ta en promenad till Evelinas regnskog idag. Får se om jag får upp Jonas ur sängen och på med lite kläder. Hej och hå...


Stackars Jonas...

För 300:e gången eller något liknande så är Jonas fasty i SJ och skånetrafikens screw upps!!  I sommras hände det väll sådär en 10 ggr att han var sen hem pga tågen. Idag skulle han ha tagit tåget från Malmö klockan 17.48 och varit i Kalmar vid 21. Han har fortfarande inte lämnat Malmö och det ser ut som om det deröjer ett tag till. Om vi har tur kommer han hit idag. Jag é sur på dumma Sj och Skånetrafiken!!

MiMi och Linn

Marie och Linn är så långt borta och har så himmla skoj! Avis?? Nej då... Bara lite... Har precis pratat med dem på MSN och de är så goa dem två. De är i Thailand just nu i en stad som heter Chiang Mai. Och imorgon skulle de rida på Elefanter. Haha, dem é goa dem två...

image50

Besök

Idag fick jag besök av Tessan, det var riktigt trevligt. Vi kollade på Tv och pratade lite strunt. Imorgon är det bibblan med Joey klockan halv elva. Plugg inför tentan och finlir på Samhälls uppgiften. Den var svår den. Nä, nu ska jag kolla klart på Desperate Housewives sen får man se vad som händer. Kanske får jag besök igen...

Spion

Jag har en spion ut på min balkong. Där sitter en skata på avskillnaren mellan min och Thereses balkong. Han/hon tittar rätt in på mig det är lite creepy faktiskt.


image93

Hat objekt

Ja, jag HATAR en sak och här kommer det...

http://hatacrocks.blogg.se/

Lördagens fyllehistoria

Idag har jag haft föreläsning mellan 9 och 12, han vi hade var jätte bra och man lyssnade verkligen på honom. Så det var en bra föreläsning, men usch vad trött jag dock var. Somnade ju lite sent igår, skulle bara se klart Efterlyst ju, fasst jag inte sett det på över 5 år. Jaja, det är ju bara jag som får sota.

Sen har jag lite roliga små funderingar på saker som hände i helgen. på kåren träffade jag först på en kille som läser GRUS med mig och jag som jag alltid gör när jag är full gick fram och sa HEJ! Jag vet vem du är! Känner du igen mig? Han bara, Ja, Frida Möller. Jag blev stum och gick lite chockat där ifrån. Hur i tusan visste han vad jag hette med efternamn och allt?? Jag som trodde jag va ganska anonym! Iallafall, det kom jag över. Men nästa chock var ännu värre. Jag träffade två killar som gick klassen under mig på högstadiet. Jag som fortfarande var full gick fram och sa HEJ! Vad roligt att ni är här! Vad gör ni här. Ni kanske inte vet vem jag är? Dem bara, Joooo, du är ju Frida, bla bla bla... Kvällens andra chock! Oki, att folk vet vem jag är som jag går i samma klass som nu. Men att folk från Norrlycke fortfarande vet vad jag heter!! Hallå, jag om någon var ju en anonym mes på den tiden. Trodde jag iallafall... Jag kan ju säga att jag visste vad en av de två killarna hette, men alla visste vad han hette. Den andra hade jag ingen aning om, men kännde absolut igen honom. Det var helgens fylle historia. Kom dock på det först idag så det låg väll i alkoholens dimmor igår.

Sen har jag lite fler fylle historier från i lördags, men de skäms jag mest över...


Rastlösa förrvirade Frida

Sitter här på min säng och det känns som om det är nått jag ska göra. Jag kan läsa en bok i skolan, men de är inte det. Sen vet jag inte, kanske är det bara känslan att komma ur sängen som är lockande just nu? Men jag har ändå vatt occh handlat idag och tvättat idag och igår var jag knappt hemma. Min näsa gör så ont nu också, efter förkylningen har jag fått sår på insidan och bara jag petar på näsan så börjar den blöda och ont gör de somsagt. Rastlös är jag och ont har jag... Lite hungrig är jag också. Har bara ätit två hemmagjorda hamburgare idag och det var typ vid fyra. Kanske ska jag äta lite sen kvällsmat... Ja, de löser allt för nu... Puss


Jag vill tillbaka till SydAfrika, de va två härliga veckor det!

image94


Sittning

Igår var det nollesittning och fy vad skoj det var. Alla var så fina och det var himmla roligt! Jag är lite bakis så jag ska nog låta bilderna prata. :) Och det inlägget jag skrev inatt! Strunta i det, jag var så FULL då! HAHA...Men jag tar inte bort det, för det är lite roligt. Det är inte ofta jag kommer hem klockan två på natten och flle skriver...hihi...
Här kommer bilder...

     

  


Never!!

Jag säger bara never att jag kommer ge upp!! Iam gonna win this one! Because I know...

Himmel riket

Att kunna andas genom näsan efter att man varit täppt  hela natten + morgonen! 
Det mina vänner är en underskattad känsla. Iam so happy...

Teza

Det märks värkligen att Teza inte är här, det dyker upp små notiser i flera bloggar om vår saknade vän! Teza är  ju en tjej som  märks och nu när hon är borta så märks det med. Ingen på MSN som skriver små fjantiga saker till en och ingen blogg man kan gå in på en gång i timmen och hitta ett nytt inlägg...SUCK! Teza kom hem nu för f*n!!!

www.andesson.se

katarinadenfina.blogg.se


Lugnt

Ja, de händer inte så mycket just nu. Varit i skolan idag mellan ett och fem. Lång dag för mig. Nu ska jag försöka läsa en bok, eller kanske gör de imorgon. Får se helt enkelt. Nä, nu ska jag försöka ordna mig middag. Sen vill jag bli frisk!!


Bibblan!

Idag satt jag nästan 6 timmar på biblioteket. De första spenderades med Louise och var lite duktig. Efteråt åkte jag och Josephine in till stan. Det var också trevligt. Nu blir det en lugn kväll med mycket hostande! :P

Pipes of Schottland

Japp, kommer precis där ifrån. Åt lite buffé med Evelina. Den var oki, men ingen super hit, men så kostade det 39 kronor med dricka inkluderat. :) Bästa buffén är ändå thai buffén!! MUMS!! Imorgon ska jag träffa Louise på bibblan klockan tio och vi ska göra ett arbete. Wihooo....=P

Skojiga saker

Nr.1

skriv ditt namn med lillfingret: frida
skriv ditt namn med armbågen: dfrhuuida
skriv ditt namn med pannan: rt5
skriv ditt namn med foten:  gxiridxzbga
skriv ditt namn med näsan: fridea

Nr.2

(Som ditt förnamn sätter du ditt andra namn och ditt efternamn tar du av din närmaste granne. Som hemstad tar du den stad du senast besökte med buss och din ålder tar du av mamma. Ditt yrke är det din pappa jobbar med och dina intressen sånt som du avskyr att göra eller helt enkelt inte tycker om.)
Du har lika många barn som piercingar ( örhängen räknas). Din hårfärg är samma som tröjan du har på dig och dina ögon har samma färg som byxorna. Musiksmaken är sådant du inte kan lyssna på medan favoritartisten är den vars låt du senast lyssnade på.)

Jag heter då alltså Gunilla Sjöberg  kommer från Höganäs och är 50år. Jag jobbar som tandläkare på en skola och mitt största intresse är att gå runt i foppa tofflor.  Har just nu 2 barn. Både min hårfärg och mina ögon är hudfärgade ;). Jag lyssnar mest på Hard Core Rock N Roll, ni vet sånb musik dem skriker och man inte fattar vad de "sjunger" och min favoritartist är Fall out Boy.

Nr.3

Man ska söka på Google´s bilder och ta den bild som kommer först...

1. Your age on your next birthday

 Seriöst så kom denna först...???

2. Your favourite colour

 

3. Your middle name

 

4. The last meal you ate



5. Your bad habit



6. Your favourite fruit/vegetable



7. Your favourite animal



8. The town you live in



9. The most useful thing in your house

 Skrev dator, men oki!

10. The name of your pet

Har inget husdjur

11. Your most recent purchase



12. Something that makes you happy



13. Your first name



13. Your last name



Nr.4

En liten sak som ni läsare ska göra i kommentarerna... ;)

1. vem är du?
2. är vi kompisar?
3. hur och när träffades vi?
4. tycker du om mej?
5. skulle du hångla med mej?
6. ge mej ett smeknamn och berätta varför du valde det!
7. beskriv mej med ett enda ord.
8. vad var ditt första intryck av mej?
9. om du kunde ge mej vadsomhelst, vad skulle det då vara?
10. hur bra känner du mej?
11. när sågs vi senast?

Citat av Elsie Nelson "mormor"

"Om man inte är pigg, då är man lite trött, ja."


Hemma

Cyklade till skolan imorse, kom dit och mådde skit illa, så det var bara till att cykla hem igen. Sen har jag mått lite bättre under dagen, har tillochmed pluggat lite. Det måste man också göra när man går på högskolan, överraskande, eller hur?? Nu är jag ledig till torsdag, men ska försöka ta det så lugnt som möjligt dessa två dagarna, på onsdag ska jag till bibblan med Louise ett tag iallafall. Hoppas hon har kommit på ngn idé för min hjärna är full med snor och små rosa moln! PUSS!!!

Bläää

Fy, vad jag känner att jag börjar bli förkyld. Känns i hela kroppen... Och nu har Jonas precis lämnat mig för denna gången. Det var tråkigt, men jag träffar honom om två veckor igen ju. Han var faktiskt inte överdrivet full och började inte bli jobbig igår. Utan han var lagom full och rolig och ville tillochmed pussa mig ;)


image72 

Festisar

Igår va det fest hos mig igen, 3e gången nu i höst. Det kom 14 personer:  Jonas, jag, Teza, Katta, Marie, Helena, Terese, Malin, Maria, Marie, Emil, Anders, Tommy, Micke. Knassigt. Det blev redigt lyckat iallafall! Guitar Hero, Singstar, jag har aldrig och Fia med hutt. Alla fick leka av sig på sitt sätt. Teza gillade Singstar och Hutt, Emils bror Anders, gillade Guitar Hero och alla hade trevligt. De såg ut som helvete efter vi kom hem från vår promenad fram och tillbaka till stan, sjukt i know! Men de är redan uppstädat, vaknade vid nio, såg det och tänkte, USCH!!! Iallafall så har jag en liten rosa permanent fläck på bordet nu, men jag trodde den skulle bli värre, de mesta gick bort efter ha fått badat i lite PRE FECT. Nä, nu ska jag och Jonas mysa lite, men här bjuder jag på bilder...


        

     

     




Middag hos Micke!

Chili Pulver gryta hos Micke, de va inte helt fel :)

Men om några timmar är det fest hos mig och jag har räknat till 13 personer, men det kan bli både fler och färre. :)

Nu ska vi städa det sista!

LUAU:n

Det var en riktigt trevlig kväll igår. Började klockan fem med att jag kom till lokalen och började hjälpa till. Sen fortsatte det fram till ca 8 då jag gick hem till Kristin och såg ZOZO. Sen vid elva kom lilla Jonas med tåget.


Här kommer lite bilder från gårdagen...

     

  

     

LUAU

Japp, idag är min sista dag på nollningen, förutom avslutnings sittningen nästa lördag då. Iallafall så ska det bli riktigt trevligt och sen kommer ju Jonas också ikväll, det är GUT! Inte förrän halv elva, men ändå. Ska även för första gången idag försöka ta med mig min kamera. Lycka till!! Tack! Så jag kan lägga in lite bilder senare.

Hyllning av Teza!

ja, jag säger inget mer, ni som vet ni vet...

 

Evelina

Premiär på middag hos Evelina! Så gott, som vanligt :) Och avslutades med Kladdkaka, som vanligt :) Pratet snurrade runt som det brukar göra när vi träffas. Sara berättade om hur hennes pappa har duster med katten Frasse om natten. Haha, silka äventyr. Att en katt måste ha sällskap klockan vå på natten när han ska äta, de visste inte jag...? Teza pratade såklart om stjärtis stjärt och hur symetrisk den är, jag, Evelina och Emelie satt mest brevid och lyssnade. För så fort jag öppnade munnen så kom det mest ett kväckande och alla skrattar. Jo jag tog smäll igår efter allt skriknade på Pubrundan och Mora Träsk, men usch fy, vad skoj det var!!

image51

Gamla tider

Fick några bilder av Linn från min och Jonas grillfest förra sommaren. De är för härliga dem tjejerna där nere...



 

     

Vad ska man göra?

Jag känner verkligen att det kommer bli så tomt när nollningen är slut. Nu träffar man någon varje kväll och har det skitroligt. Sen i vår kommer både Evelina och antagligen Teza med lämna Kalmar. Det kommer vara så tomt. Ska iallafall involvera mig med, både i kåren och i Karolin. Sen får jag passa på att umgås med Eve och Teza nu i höst. Jag har ju fler vänner här i Kalmar, men inga som dem två!! Men jag klarar mig väll...

Brännboll...

Igår var det Instutions Brännboll och det var riktigt roligt!! Jag, Tommy och Tessan var nog världens bästa hejarklack!

Första matchen spelades mot ESS, och där var vi riktigt högljudda! Resten spelade riktigt bra och det blev många helrundor. Det är bra med tanke på att ESS typ var 100 på plan och vi runt 30. Jonna och Hilda skötte fjäsket och dessa tre komponenter ledde oss till seger mot ESS...WOHO!!

Sen mötte vi SPIIK! Där var iallafall antalet spelare rätvisst. Vi hejade på och Jonna masserade och de andra sprang och slog och såklart vann vi :)

I finalen hade vi vår lättaste motståndare, MESKALIN. Ja, och vi vann såklart hela skruttibangbanget :D.
Vi fick revansch från förra året då vi åkte ut redan i första matchen mot SPIIK. vi vann en guldig vandringspokal i form av en klubba och alla ska få vars ett märke :)

Sen var det storcapsning inne på kåren. Jag stod i garderoben och hade lite halv roligt.

Nu är ja mest bara trött... Men får väl snart hoppa upp och göra något...

Jag har aldrig...

...sovit mer än 33 timmar i sträck.

Iallafall så har jag ikväll nog haft en av dem bästa nollnings kvällarna idag. 3 man och jag har aldrig med en bög, två översexuella straighta killar en nykter nolla och jag, det var roligt! Vid elva var det bara Patrik, jag och Emil kvar. De två pojkarna är roliga... :)

Nä, nu är det nanna som gäller


Smått irriterad

Ja, just nu är jag lite små irriterad på lite allt möjligt. Trodde tillexempel jag skulle ha ansvars kväll idag, men nej de va visst imorgon, vad vet jag???? Men då får jag iallafall dricka idag :D Jihooo....och de ska jag göra, är ändå ledig imorgon och på onsdag. :) Så hahaha på er. Sen ska jag ha lite allvarligt samtal ikväll. Både bra och dåligt att jag dricker då :) brukar bli lite mer uttåtrikad, men samtidigt vill jag inte säga ngt jag ångrar.

Thai buffén var förstås väldigt god idag :)

Thai buffé

Jaaa, efter föreläsningen idag ska jag på Thai buffé, detta underbara fenomen, med Therese. Det ska bli så himmla gott. Det var allt för längesedan jag åt där. Ooh, blir alltid så hungrig när jag tänker på det...

Kreativa Frida

Ja, har försökt iallafall genom att hänga upp lite bilder inköpta på IKEA idag på min nakna köks vägg. Det är motiv från Paris, 4st. Här kommer resultatet...

  

IKEA

Kommer precis hem från en runda på IKEA med Therese och Teza, det var trevligt. Blev också en sväng inom JYSK och MAXI.  Nu är jag trött, hela kroppen är utmattad och det ska bli skönt att få ta det lugnt nu i eftermiddag.

Igår var det Poäng Jakten och jag var ansvarig, visst det var roligt men ACK så stressigt. Och jag säger bara: Never Ever again!! Men skoj som sagt. Och Centerpartiet gillar rumpor, för på kattrumpan såg de våra nollors rumpåa, nästan iallafall. Sen på kvällen var vi i lokalen och sjöng SingStar. Jag var nykter som en skogsdunge, men trött som en ko.

Puss på rumpan...

RSS 2.0