Dagens problem lösning!


Så smart, verkligen!

Gå in på aftonbladet och läs här.


Att någon egentligen inte kommit på det innan, man får ju bara hoppas att någon råkar komma åt pengaväskorna, och att chaufförerna inte får en stöt så fort de måste ner med handen och rota =)



Dum

Känner mig så dum och ledsen när jag tänker på allt folk i Kalmar och även de som är utflugna från Kalmar som man tappat kontakten med. Det är inte alls roligt alla de vänner som är borta. Dåligt samvete är bara förnamnet på vad jag känner när jag tänker på hur dålig jag är på att hålla kontakten!

Söndag

Denna söndag blev inte som jag tänkt mig. Det var meningen att jag skulle åka in med mor och far till stan och kpolla lite på julskyltningen. Men då mamma stukade foten igår och pappa var jätte trött och jag hade ingen direkt lust att åka in sjäålv så blidde det inget. Det har heller inte blivit någon ljuständning. Mamma hittade inte ljusstaken så de var första året hemma utan det. Nästa år ska jag skaffa mig en egen tradition i mitt eget hem.

Imorgon är det jobb igen. Måndagar är inte de värsta =)

1:a advemt

Glad första advent!


Ensam

Ikväll är jag ensam hemma. Föräldrarna är på fest hos de före detta granarna. Känndes jätte konstigt att köra i de gamla kvarteren igen och se sitt gamla hus. De nya ägarna var inte hemma så det dåg jätte tråkigt ut. Helt nersläckt.

Det jag dock längtar mest till nu och bara vill komma fram till är såklart min egen flytt. Planerar mer och mer hur jag ska göra. Ska sätta mig ner nu i helgen och skriva ner allt som ska göras. Det som är gjort är att jag har skaffat mig en soffa och hemförsäkring. En lång lista kvar alltså =) Både före och efter inflyttning... En av mina arbetskollegor har flyttat idag och hon fick sin lägenhet efter mig så jag är bara lite avis...

Nu ska jag njuta av min ensamhet... Vi ses ute i vimlet... =)

Mysigt

Det är mysigt att ligga nerbäddad i sängen kvart i tio och veta att man kan ligga här och mysa ngn timme till innan man måste sova. Idag gick jag hem från jobbbet vid lunch för det värkte i hela kroppen. Det var inte alls roligt. Imorgon är det en heldag på jobbet. Börjar halv åtta och slutar sju på kvällen. Ingen direkt lust, men det måste göra. Det är ju Per och Anders som ska föreläsa för tredje gången. Per var min klassförestånader i fyran. och Anders jobbade också på Norrlycke. Roligt att träffa på dem ett antal år senare.

Nu ska jag kolla på VÄNNER...

Jahapp

Har jobbat idag, sen simmar, sen ätit thaimat och sen suttit här. Va på Ullared i helgen. Hittade en del saker jag ska ha i lägenheten. Det känns så overkligt att jag snart ska flytta in i en egen lägenhet. Känns som någon vilken sekund ska hoppa upp ur en buske och skrika: "HAHA, lurad! Du får bo kvar hos dina föräldrar resten av ditt liv!"

Rutin

Nu ska jag göra min kvällsrutin. Sätta på ett vänner avsnitt, borsta tänderna, använda placers och sen skölja. Låter kanske konstigt, men jag gillar det och det är mysigt. Hehe... god natt!

Hemskt

Jag måste ge mig in i denna disskusionen för jag stör mig så mycket på det! Att Vellinge kommun inte kan ta emot flyktingar som en annan kommun betalat för är rätt ut sagt alldeles för jävlig! Ursäkta ordvalet men det är verkligen vad jag tycker. En kommunpolitiker som tror han är något... idiot! Sen brukar man ju oftast få en bra anledning från människor när de blir intervjuade. Men NEJ, inte ett enda vettigt svar!!

Min åsikt är lite såhär: Det är en sak att inte vilja ta emot flyktingar som kommun när man själv ska betala för dem. Man kan ju ha svårt med ekonomin eller det kanske finns någon annan bra anledning. De är få, men ändå, de kan finnas. MEN när en annan kommun kommer in och betalar alla medel och barnen bor i den aktuella kommunen. Inte ens ge dem en chans utan bara döma de från början. Ge dem ett chans till ett bra liv i ett land som Sverige, som ändå är ett bra land, med vissa rötägg. Det är INTE OKI och jag blir så arg. Det handlar om barn som kanske mist sina familjer, som har varit med om något av det värsta på denna planeten, krig. Nä usch och fy för politikerna i Vellinge!

Vad händer, egentligen?

VArje gång jag tänker på min blogg får jag ett hugg av dåligt samvete. Men vem bryr sig egentligen?

Iallafall så fortsätter jobbet i sin takt. Lite bulor i vägen, men de rullar på. Vissa helger sitter jag bara hemma och ugglar andra hittar jag på saker. Var nere i Malmö nu i helgen tillexempe,. Hälsade på Eve i hennes nya lägenhet. Vi målade och målade... Sen var jag he,,a hos Moni och Dario på lördagen och festade lite. Trevligt och träffade en del folk som de vart länge sedan sist.

Nu i helgen ska jag tilll Ullared med Eve och ngra till, osäkra på vilka. Någon Pete... De ska bli riktigt, riktigt roligt =) Nu ska jag dock sova för det behöver jag, sover jätte dåligt om nätterna nu.

God natt

Usch och isch

Mådde inte alls bra imorse när jag vaknade. Men var tvungen att dra till jobbet pga utbildning. Så en halvtimme sen kom jag med mamma till jobbet. Jobbade till klockan ett då jag kännde att symptomerna började komma igen och cyklade hem. Missade eftermiddagens utbildning missade jag. Mår dock bättre nu som tur är och kommer nog bege mig till jobbet imorgon.

Idag ska jag se premiären av programmet Ullared. Blev så sugen på att åka dit så jag ska försöka få med mig ngn i början av december, intresserad? =)

RSS 2.0