Segt

Precis kommit hem efter en låång dag. Är jätte trött och lite småhungrig. Jobbet på biblioteket gick bra idag, har äntligen kommit in i lite rutiner så nu kan vi börja göra lite övriga saker. Jag och Jens kom fram till efter den piken vi fick att vi får jobba på lite snabbare och göra lite mer. Men han är rolig att jobba med och vi skrattar en del. Träffade honom på Kåren i lördags när jag jobbade så jag fick mobba honom lite idag. =)

13 dagar kvar av praktiken...


Sovtider

För exakt ett år sedan sov jag i tolv timmar. Det är mycket för mig. Inatt sov jag i 5 timmar, lite för mig. Tyckte det bara var roligt att jag samma natt två år i rad har så distinkta sömnskillnader. Men en sak är säker...Nu ska jag sova...

Film

Hum, jag funderar på att skriva ett filmmanus. Vet exakt vad det ska handla om. Men vet inte hur jag ska lägga upp det. Måste göra det objektivt och så. Huum...kan bli intressant detta. Vet dock inte riktigt hur man skriver ett filmmanus. HAr bara den lilla kunskapen vi fick i B-kursen på bildpedagogiken.

Får se vad det blir av det hela...


Oki...

1. Jag är trött, somnade 5 efter en trevlig kårkväll med nya och gamla bekantskaper =) Vaknade vid tio så det är 5 timmar sömn det =S
2. Jag är hungrig. Kunde inte få ner något när Calle hade gjort jätte god mat. Åt två små fläskfilé bitar. Men det är väll det som händer när man typ inte dricer något på hela kvällen. Men jag gnäller inte oh begär en massa uppmärksamhet som andra...suck!!!
3. Jag är villrådig. Ska jag bara ligga i sängen idag som jag förtjänar? Eller ska samvetet ta över och diska och städa.

En lugn söndag blir det i vilket fall som helst. Önskar bara att jag slapp gå upp 05:45 imorgon.

New Yorker

Oki, new Yorker har även två våningar här i Kalmar, dock var typ båda våningarna sammanlagda storleken av en i Köpenhamn. Men det var coolt ändå.

PINK - so what


Stan

Idag blir det stan för 1/4 av slanten, hehe. JAg och Tessan ska gå och shoppa och nu har jag bjudit med Anna också. Tessan vet inte om det, men jag tog mig friheten och jag tror inte Tessan är den som hr något emot det. Tre butiker ingår iallafall i vår shoppingrunda, H&M, Gina och New Yorker!! Wohooo, new yorker. Första gången sen min Köpenhamns dag med Jamie i sommras då jag blev av med miin fiiiiina tröja. Så det blir nice och hoppas verkligen jag hittar något skojigt, som precis den tröjan jag tappade. Denna butiken lär ju dock inte vara lika häftigt som Köpenhamns två vånings. Men men, den ligger iallafall på andra våningen på Baronen.


Bläää

Alltså saker är äckliga. Och vissa saker blir värre när man tjatar på folk om en sak och sen tar de och gör de fasst alldeles för sent och med fel personer, eller, ja. Inte för att jag velat längre men det är en så typisk sak för idioter.

Nä, nu är jag trött. Ska visst jobba kåren imorgon. För första gpngen, liiite nervös. Sittning först, så jag kommer nog vara på kåren 12 timmar imorgon. Jag måste lära mig att prioritera mig först och inte alla mona dumma påhitt och funderingar.

15 dagar kvar på praktiken.


Praktik

Praktiken går bra. Trivs bra på skolan och i klassen. Har gjort klart första delen av mitt projekt idag så det känns skönt att komma igång. Ska börja på del 2 nästa vecka. Tror absolut det är den  biten som tar längst tid, så det får ta sin tid.

16 dagar kvar av praktiken...


Hektiskt

Nu har jag inte hunnit blogga igen! Suck... Men det har vatt hektiska dagar. Igår va det praktik va hemma halv fyra, duscha, söka kurs och kolla saker jag skulle skriva ut. Sen till bibblan, cyklade vid fem i halv fem. Skriva ut saker och sen jobba till åtta. Snabbis till MAxi och handla. Hem, laga mat, äta och sen sooova. Idag praktik, direkt till kåren och SU möte och har nästan precis kommit hem.  Nu ska jag äta något sen blir det typ sängen igen, imorgon väntar en ny fullspäckad dag.


Skånetrafiken??

Det är osso lätt något skumt med skånetrafiken!! De är ju helt koko...Att göra som de gör här är ju absurt. De borde avskeda konduktören och ge familjen grattis resor í resten av deras liv och en massa pengar. 500 kronor är ju nästan ett hån. Jag skulle faktiskt inte resa med dem om jag kunde. Men det är ju inte så lätt med släkten i helsingborg...suck!


Helgen??

Asså vad har jag gjort i helgen? Jo, jag vet att det var sittning i lördags men annars? Det är många frågetecken? Har jag ringt mina föräldrar? Har jag bloggat? Tog jag mina P-piller? Svaret blir faktiskt nej på alla frågor... Jag borde skaffa mig en motivation här i livet... Just nu är det väldigt blankt uppe i knoppen... Ska iallafall på lagledar möte idag och sen umgås med Tessan lite för vid sju ska vi ha något "möte" med styrelsen och jag vet faktiskt inte riktigt vad vi ska göra...skäms!! En annan fråga som dök upp igår var: HAr jag ätit?? Minns inte att jag gjort det... Men jag är ju inte hungrig...

Ledig från praktiken idag så 19 dagar kvar av praktiken...

Segt

Segt att komma upp idag, men jag måste tvinga upp mig när klockan ringer och det snabbt. Nu börjar det iallafall ljusna och om 10 minuter måste jag cykla. Ingen lång dag framför mig idag iallafall. Men sen är det bara måndagarna som är långa och tiden går rätt så snabbt fram hela tiden. Sen är det dukning av kåren ikväll och sen fest för Anna, Helena och Linda. Och därimellan ska jag va hemma hos Tessan lite. Kommer vara så trött, det är allt jag vet. Så det blir nog ingen jätte lång fest kväll.

21 dagar kvar av praktiken.

Död?

Min momors bror dog i natt. Det var ingen jätte chock, han har legat på sjukhus och svävat ett par veckor. Men det är riktigt tråkigt och jag tror inte jag riktigt fattat det än. Jag har nämnt honom här i bloggen innan han som äger "ägde" skånes högsta punkt. Lilla stickan, han som var så pigg när vi mötte han i sommras. Jaja, nu får jag ta tag i mig och gå ner till tvätten...

22 dagar kvar

Nu är det bara 23 dagar kvar på praktiken. Denna dagen har gått bra, har varit på Kalmar kommuns centrallager och inhandlat lite material. Intressant att få se behind the scenes. Annars satt jag igenom en 30 minuters pjäs gjord av elever. Har vatt på mer givande saker helt enkelt. Nu ska jag vila ett tag. Ikväll ska jag antagligen göra mig lite lasagne som jag kan ha med och äta.

Lista!

1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i smset
4. Gör likadant på varje fråga

Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Jag har redan snackat med henne, så vi har löst det.

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Jadå!

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Ringde bredbandsbolaget nyss.

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Jag ser dig!


Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Táckar tackar


Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
Hej

Vad vill du höra mest av allt?
Hej hopp!

Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Är den lång?

Din romantiska replik?
Det var lite brådis...

Vad skulle du säga om du blev bestulen?
F'låt ska sluta tjata.

Ojojoj!

Igår kväll somnade jag klockan halv tio. VAr inte det tidigt så säg. Hur kan det då komma sig att när man 8 timmar aenare vaknar vid kvart i sex ändå är trött? Suck... jag tror det är mentalt att klockan är tidigt och man är genomgående trött då. Snart beger jag mig ivåg igen.

24 dagar kvar på praktiken....

VFU

Idag börjar VFU:n är inte helt taggad =/ Har vatt upp i en 25 minuter och inte fått mycket gjort. Ska bli intressant att först och främst se om jag hittar tilkl skolan idag. Shall see, shall see.... Men just nu skulle jag uppskatta att sova någon timme till... Jaja, det är fan bara att vänja sig.


25 dagar på praktiken kvar....

Helgen

Min röst har hela helgen vatt ganska icke existerande, det är tråkigt men sant. Hade en riktig whiskey röst på Kåren. Grissittningen igår var riktigt bra! Mackan och Andreas var jättebra som toastar och de va gut. Drack lite champiss och en massa cider. Efter sittningen flög bara tiden iväg och helt plötsligt var jag hemma. Jag tog en massa bilder med Josses kamera som jag ska försöka få tag i. Tog även en del med min egen. Men det är inte lika roligt med en mobil! Nu ska jag till sängen och hosta vidare med min roliga röst. =)


bearbeta...

Anna och Josse! Denna länken är tillägnad till er! Ni får bearbeta lite fobier helt enkelt...come on!

WOHO!!!

Ni andra är såklart mer än välkomna att prova länken och ha lite skoj =D

Halsen :(

Min hals gör så ont!!! =( Ligger i sängen och bara är. Förresten! Den som kommer och städar min lägenhet är underbar! Likar den människan, om det finns någon.

Nothing again!

Asså det är rätt roligt hur tankarna i mitt huvud är åt olika håll hela tiden. Nu blir det sova, imorgon är det litt.seminarium. Om det funkar likadant som förra gången så känns det rätt lugnt. Nu ska jag soooooova!!

Japanese fake pool

Ska iväg till jobbet nu, men jag lämna er med ett roligt klipp från YouTube.



Nothing

Jag har verkligen ingen inspiration till något för tillfället. Fick reda på en sak igår som jag tänker mycket på och som maler runt i huvudet på mig. Så ni får se en bild till på mig som modell för en dag så ska jag försöka plugga vidare...


Evelina

Om någon har missat det så är Evelina tillbaka i Sverige och Kalmar. I fredags hade vi en myskväll hemma hos Louise. Det var jag, Evelina, Fredrik, Jamie, Louise, Emelie och även Teza dök upp en sväng. På söndag ska jag och Evelina beta av en pizzeria. Hon har som mål att ha ätit på alla pizzerior i Kalmar innan hon är klar här. Hon hade ett tiotal kvar och nu på söndag ska vi alltså ta en ny.


Blondinbella!

Måste bara citera Blondinbella! Ända sen jag läste detta på hennes blogg häromdagen har jag inte kunnat släppa det och ja, det är så smart sagt och tänkt! Gillar speciellt den sista biten!


"Är det inte konstigt egentligen? Man har familjen, vänner och till och med en pojkvän men fastän man är älskad så känner mig sig ensam och helt för sig själv. Egentligen är det dumt, för vi vet att innerst inne kommer man alltid i slutändan bara ha sig själv men ändå drar man sig som ett plåster på alla andra. Vore det inte coolt om man kunde släppa ensamhet-känslorna och bara acceptera att man har endast sig själv och resten är bonus?"



Ta bara bort det med pojkvännen så är det precis som jag känner mig och som jag vill känna mig!


Försökt

Jag tror förkylningen är bättre idag. Mår nog bättre iallafall. Annars har jag verkligen försökt läsa idag. Men denna texten var tusan i mej svårläst! Har kanske plöjt igenom en tio sidor. Nej, denna boken vill jag inte ha med att göra. Slipper den förhoppningsvis efter torsdag...

Isch

Skulle vatt på poängjakten nu. Men 1. det regnar och jag pallar inte ens att ge mig ut ur dörren. 2.Jag är föörkyld och sjuk =( 3. Jag tror jag har ögonlocksinflammation, det är tufft! 4.Jag är trött och vill sova och nanna.

Dock är jag hungrig, och jag ska nog äta lite lasagne...

Förkyld!

Usch och blä jag har blivit förkyld. Inte alls roligt. Mitt öga rinner och jag bara nyser. Huvudet känns tungt och inget är skoj just nu. Ska sova en stund nu.

Filmer

Fick mina efterlängtade filmer igår och det var så nice! Kollade på Totoro igår efter gardenpartyt och nu sitter jag och tittar på Howls moving Castle. Detta är min livskraft just nu!!

11 timmar

Inatt sov jag 11 timmar, såå skönt! Somnade halv elva igår och vaknade nu vid halv tio. Jag behövde verkligen dem timmarna sömn. Efter bibblan igår var jag väll en halvtimme på Lindö, sen cyklade jag hem igen. Idag ska jag städa lite, laga korvstroganoff och förhoppningsvis så kommer min afilmer idag. Hoppades på att de skulle kommit igår men nej, icke de du!

Nollningen

Nollningen hr börjat och det med besked. Idag är det nog den mest krä'vande dagen under hela nollningen.  Ska iväg snart till Novischmässan där jag ska sitta till runt fyra. Sen är det jobb på biblioteket mellan 5 och 8. Klockan åtta börjar sedan trubadurkvällen så jag kommer bli sen till det. En sak som är säker... är att jag inte kommer dricka idag heller. Men det är skönt, det är det faktiskt. Believe it or not!

RSS 2.0