Låt på huvudet och saknad!

Det är jobbigt att få en låt på huvudet, det tro jag inte många motstrider. Idag fick jag en låt på huvudet när jag gick hem från jobbet. Först blev jag irriterad, sen kom jag fram till att detta är ju en bra låt... Sen blev jag irriterad för jag visste inte vilken det var och NU är jag ännu mer irriterad för nu kommer jag inte ens ihåg hur den går... SUCK på mig idag!

Sen fick jag höra av en kollega idag att jag är en positiv person. Det fick mig att tänka och jag tror jag håller med henne... Haha... Nä, men visst är jag ofta negativ inuti mig själv och har inte så höga tankar. Men det är väldigt sällan jag visar detta utåt, så utåt är jag nog en ganska positiv person. Fasst min mage gör skitont och jag bara är trött just nu och jag bara saknar en massa människor, så kämpar jag ändå på typ...!


Ljusstake

Köpte en jätte fin ljusstake till min lägenhet idag. Nöjd är jag... annars har det inte hänt mycket. Jobbat, och så... haft kvällsmöte... Öööh... öppnar imorgon så jag ska sova nu! God natt...!!

Lördag

Efter en händelselös men produktiv lördag ska jag nu krypa till kojs. Man blir trött av att städa och titta på film. Gjorde ordentlig middag idag också för första gången. Stekte en köttbit med potatisgratäng och svampröra. Riktigt gott! God natt allihopa!


Tvättar

Tvättar för första gången i detta hus. SUCK säger jag bara... jag trodde inte man behövde en speciell nyckel till tvättstugan men det behövde man visst och den har inte jag fått...!! SUCK!

Men tack vare en trevlig kvinna med grekist klingande efternamn på första våningen så kan jag tvätta... =) Tack, tack, tack för trevliga och hjälpsamma grannar. Imorgon ska jag ringa min bovärd och han ska få höra en sanning... ÄR så trött på honom just nu!

Propp

Igår gick en propp i min lägenhet. Hallen, badrummet och halva vardagsrummet slutade att ge mig elektricitet. Suck sa jag där i mörkret. Lite jobbigt att gå på toa och dra tre förlängningsladdar till tv:n. Nu har jag dock varit på KONSUM och köpt nya proppar, billigt och smidigt var det. Enkelt att byta med, så nu har jag ljus igen!

Ville bara berätta om min prestation...=)

1 år sedan!

Idag är det exakt ett år sedan jag tog min lärar examen. Kom precis på det... Tänk vad med saker som hänt detta år och så skönt det är just nu. Lite ensamt dock... Men skönt!


Jag och Anna på examensfesten!


Iordning...=) ??

Nej, knappast riktigt än. Men det känns bättre och bättre för var dag som går. Idag hittade jag ett ställe till min Cd spelare och jag har tagit ett antal beslut, det känns skönt. =) Imorgon blir det antagligen en runda med min far till IKEA och liknande ställen. Måste införskaffa saker. Men egentligen skullöe jag bara vilja vara hemma och fixa allt. Men det blir svårt utan dessa grejer. Så IKEA nästa imorgon =)

Nu ska jag se film! Sweeney Todd ligger på förslags hyllan. Har redan sett HAIR ikväll. 

Oj.. märkte nu att klockan är över tolv. Times flies by when u have fun =P

Flytten, förkyld och fiskgratäng!

Japp, nu har jag flyttat. men det är långt ifrån klart. Bor fortfarande i vardagsrummet, fasst mitt sovrum är klart. Det finns fortfarande en massa flyttlådor. Ska sörsöka packa upp allt. Men det är inte så lätt då jag har gått och blivit förkyld på allting. Så efter jobb och förkylning så orkas det inte med så mycket mer jobb just nu. Och då skickade ändå mina arbetskamrater hem mig två timmar tidigare idag. Så jag sov och det var behövligt. Nu har jag lite fiskgratäng i ugnen. Fisk på fisk idag, men det bryr jag mig inte om. Jag gillar fisk!!

Och tack Josse för att su ska försöka minska antalet snuskiga hantverkare i vårt avlånga land! =)

Hantverkare?

Vad har hantverkare egentligen för problem?? När jag kom hem idag så gick jag in i badrummet, där var det fullt med fotspår på golvet, toalocket var uppe!!! och de hade flyttat mina schampoo flaskor och min ny köpta badrumsmatta. SUCK!!!

Sen går jag in i köket och där har de lämnat ngn flaska med rengöringsmedel... SUCK!!!

Jaja, sovrummet är iallafall klart nu, men jag kommer sova i vardagsrummet förmodligen till helgen då jag kommer ha mer ork och någon kan hjälpa mig flytta sängen.

SUCK, SUCK, SUCK!!!!

flytt

Nu är jag ingen drottninggata bo längre. Jag har gjort som min kollega och flytt fältet, istället har jag hamnat hos någon Guldsmed. Jaja, det ser ut som om någon har kommit hit och kräkt upp flyttkrtonger över hela lägenheten. Men, det ska vara upppackat innan den 12 februari... Det är mitt mål. Så den 12 februari ska all vara klart. Hoppas jag... hehe... Men det är bara att höra av er så är ni mer än välkomna att komma och hälsa på.

Håll tummarna!

För New Yorker...!!!!



Sömnproblem!

Har vatt spänd och förväntansfull hela veckan. Kan ni gissa till vad? Jo... flytten! Det har faktiskt blivit så att jag har haft svårt att somna hela veckan, även så inatt. Jag ligger och funderar på flytten och då dök det upp en liten tanke i mitt huvud alla ställen jag har sovit på 2009. Det blir nog en ganska lång lista, få se...

1. Nyåret firades i Ödåkra, alltså sov jag i Ödåkra.
2. Så klart sov jag i min lägenhet i Kalmar.
3. Spenderade en natt i Kolboda med Skapande klassen =)
4. Jag var ju och hälsade på Jamie i Ljungby en helg.
5. Jag var en vecka i New York där jag sov en del nätter, kanske bästa stället =)
6. Var sedan en vecka hemma hos Tessan och sov i hennes rum
7. Två utav de nätterna spenderades dock i deras husvagn
8. Under sommaren bodde jag några nätter i Josses gamla Kalmar lägenhet.
9. Jag var ju också och hälsade på Evelina i Karlskrona 2 nätter.
10. Sen földe jag med henne till Österlen två nätter.
11. Evelina var och hälsade på i Helsingborg och vi sov på ovanvåningen på Drottning.
12. Jag flyttade sen med mor och far till drottning och nu sover jag ju i vinkällaren.
13. Maddes extra madrass var en utmärkt säng några nätter i Kalmar under nollningen.
14. Jag har vatt och hälsat på Evelina 2 ggr i höst, en gång i ånger, en gång utan...=)

Det var nog alla, rätt imponerade tycker jag ändå. Och nu ska jag snart sova i min alldeles egna lägenhet i Helsingborg.

blev en liten årsresumé på det med... Hehe... ett bra år ändå när man tänker efter.


Våren 2010!

Här kommer en lista på vad jag ska försöka hinna med våren 2010.

  • Få i ordning min lägenhet
  • Åka till Kalmar helgen runt den 6 mars.
  • Åka till Göteborg minst en gång.
  • Åka till Stockholm och hälsa på vänner.
  • Ha en inflyttningsfest/födelsedagsfest någon gång, typ slutet av Mars? (När kan folk komma ner?)
  • Bjuda hit folk från Kalmar.
  • Njuta av en iordning gjord lähenhet.

Detta är mina mål iallafall. Inte så svårt kanske... Men jag måste få tummen ur röven.

Flytt

Jag flyttar på lördag =)


NYCKLAR!!!!

Gick och lade mig sent igår efter bion och idag har jag verkligen fått sota för det. Så trött hela dagen lång har jag varit... Ska gå och lägga mig snart för imorgon är det upp tidigt och jobba. Jobba jobba jobb... Ledig onsdag sen.

Fick förresten nycklarna till lägenheten idag. Wihoo... Var uppe och snackade med målarna sen och de sa att tapetseringen och så blir helt klart i början av nästa vecka. Så jag kommer som planerat flytta in på lördag då jag kan leva med att bo i tapetseringens värld två eller tre dagar. Jag jobbar ju ändå heltid själv, så kommer antagligen inte vara där så mycket när de är där. Dock lite synd för han jag pratade med idag var ju inte ful precis... =)

Nu, sängdags...


Film tips!

Avatar SKA man se, gärna på bio.

New Moon ska man se om man tycker om den genren.

BAra så att ni vet... BRa bra filmer!

Silvertanten

Så var ytterliggare en födelsedag över och till ända. 25 år... Det är något som inte är helt värdelöst. Gillade Tessans beskrivning bäst utav denna ålder: Silvertant... det ska nog vara mitt nya smeknamn till mig själv, silvertanten.

1 januari

Året började bra, och på det sättet året börjar ska ju det bli. Så då blir detta året fullt med fika, bio och Linn. Hehe...

Träffade Linn då som ni kanske förstår. Hon messade imorse och sa att hon var på väg till hbg och ville hitta på något, så vi tog en fika på Grands Pianobar. Såg New Moon, som var JÄTTE bra, säger bara mumma... Så det var jättetrevligt. Imorgon kanske vi tar en sväng till VÄLA.


Farligt snygg, men ett ordentligt lammkött.

RSS 2.0