Nära döden?

Jag ligger i min säng och tittar på Idol. Då kommer denna jätteglada tjej upp i rutan som har varit med om en hemsk bilolycka och ser på livet på ett helt annat sätt nu.

Men är det verkligen vad som krävs? Att man ska vara med om en nära döden upplevelse för att hela tiden se det ljusare i livet? Det är nästan som om man önskar att man var med i en olycka. Usch nej, men ni förstår min tanke...

Kommentarer
Postat av: Mysfarbror Ringan

Det krävs ingen olycka för att se sitt liv på ett annat sätt. Många människor klarar inte av sitt liv efter en olycka. Tro mig...jag har själv varit där...det har tagit mig jävligt mycket tid och energi och tärt på psyket att acceptera att det jag råkade ut för i speciellt lumpen hände och det finns inget jag kan göra åt det längre. Jag ska gädjas åt att jag är vid liv och göra något gott åt saken. Men det är en lång väg...och jag blev aldrig fysiskt skadad...tänk på de som blir förlamade. Det är en lång väg för de att ens tänka och acceptera att de aldrig kommer att kunna gå igen. Hur ska de se på livet? Det är upp till var och en, och det krävs ingen olycka för att man ska komma på vad man vill i sitt liv. Det är inget som sker direkt..det är något som du måste leva med länge innan du kommit på vad du vill göra med ditt liv.

2008-02-11 @ 23:33:15
Postat av: Teza

tittar du på idol?

2008-02-12 @ 08:00:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0