Segt möte! (och roligt)

Var precis på ett möte som tog 3 TIMMAR!!! Helt jäkla sjukt! Bara för att vissa människor gillar att disskutera allt i tio år, varenda liten oväsentlig små sak, som: Varför tog ni i styrelsen inte det valet att gå in under rostadkampen när det började regna? Petitesser som är helt onödiga att disskutera. Men visst de kom med vettiga förslah med! Det ska jag samtidigt säga!

Nä, till det roliga! Gårdagens klassfest: Här kommer bilder:

     

        

     

Kommentarer
Postat av: A.P.

Hej Frida! Vad tråkigt att du upplevde det som ett "pissmöte". Själv tyckte jag att det var ett väldigt givande möte där många viktiga och intressanta diskussioner kom fram. Ett medlemsmöte, tillika fyllnadsval, ska inte bara gå ut på att få dit 5 personer så att mötet ska bli beslutsmässigt. Ett medlemsmöte ska fungera som ett forum där vi medlemmar har möjlighet att ta del av styrelsens arbete och framföra våra åsikter. Föreningen består inte bara av styrelsen som du ju vet, utan också av alla oss andra medlemmar. Att vi tar oss dit och sitter i 3 h tycker jag att du ska tolka som något positivt och att vi bryr oss om KAROLIN. Alla tycker inte likadant om allting, men det är i meningsskiljaktigheter som nya lösningar och tankar startar. Citat och meningar ska inte heller tas löst ur sitt sammanhang, då den faktiska innebörden kan förlora sin vikt.

Med hopp om en fortsatt givande dialog på nästa medlemsmöte =)

/A.P.

2007-10-25 @ 23:45:06
URL: http://ap84.blogg.se
Postat av: Kim

alltid kul me partypics :)

2007-10-26 @ 09:46:14
URL: http://girlylicious.blogg.se
Postat av: Hannah Gånge

Hej Frida! Långt möte! Fast ibland kan det behövas... Synd att jag missade det, hade varit intressant att veta vad som händer i föreningen. Gruppen vi har på skolan är en kristen ungdomsgrupp, men de gör mest fester och arrangerar saker på skolan, inte så att de sitter och ber tillsammans... de har hand om konfirmationsläger och liknande... En av våra resurslärare/fritidspedagoger är ponsrade av kyrkan. Henrik han är jättebra. kram hannah

2007-10-27 @ 10:47:03
URL: http://hannahgange.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0